- 6 Nisan 2009
- 590
- 737
- 303
- 40
- Konu Sahibi Sade frappe
-
- #10.081
İnşallah canım kısmet hayırlısı artık..Bu kez biraz daha rahat daha az stresli gibiyim ama bakalım göreceğiz :) Ben izmirdeyim irenbe ye gidiyorum Ümit İnceboz doktorum. Sen ne aşamadasın?Baba da öyle olmuştu. Beklememek gerek inşallah hayırla başlarsın canım. Doktorun kim
Gözünüz Aydın, çok sevindim çok merak ediyordum. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin insallahKızlarrr bebeğimin kalp atışını gördüm çok şükürAllahım bekleyen herkese nasip etsin. Sonunda doktorumuzdan güzel bir söz duyabildik Hiç umudum yoktu ama çok iyi görünüyor dedi. Tebrik etti bizi nihayet
Çok teşekkür ederim. Allahım dileyen isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın. İnşallah en kısa zamanda size de pozitifi görmeyi nasip etsinGözünüz Aydın, çok sevindim çok merak ediyordum. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin insallah
İnşallah sen de duyacaksın canım. Güzel haberlerini bekliyorumAyy hadi hayırlısı olsunben de bu cuma gideceğim 6+3 olacağım bakalım inşallah bizde duyabiliriz
Canım nefesleri tutup bekledik senin haberini resmen. Çok sevindim bitanem, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinÇok teşekkür ederim. Allahım dileyen isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın. İnşallah en kısa zamanda size de pozitifi görmeyi nasip etsin
Detaylı açıklamanız için çok teşekkür ediyorum...rabbim sağlıkla tamamına erdirsin inşallahMerhabalar öncelikle geçmiş olsun. Ben prednol 16mg ile transferden 4 gün önce başladim.
İki gün hap içtim(16mg)
sonra 3 gün prednol iğne vuruldum 40mg. 3.iğneyi transferden sonra oldum.
İki gün daha tam hap içtim (16mg)
Sonra 7 gün yarım hap aldım (yani 8mg)
Sonra 7 gün çeyrek hap aldım. (Yani 4mg)
Sonra doktor bırakmamı istedi. Birden bırakılmaz kortizon ilaçları doz azaltmak gerekir dedi. Bazı doktorlar doz azalttirmadan kesiyorlar.
Ve ben şimdiye kadar hiç pozitif görmemiştim. Belki de bu yüzden vücut embriyoyu reddediyo olabilir diye yuksek doz vermiş olabilir.
Merhaba, lekelenme durdu gibi gözüküyor. Doktora ulaşamadım ama sekretere ulaştım ve doktor bey kahverengi akıntıdan kormamak gerekir demiş. Yine arayacağım birkaç saat sonra.Anladım canım, o progestan fitil bizim için çok önemli hatta kullandığımız en önemli ilaç o. Onu kullanırken parmakla baya derine ittirmek gerekiyor, emin olun yeteri kadar derine ittirdiğinizde ilaç geri gelmiyor; geri geliyosa bil ki ilacı olması gerektigi kadar ittirememişsin. Yarısı geri geldiyse iyi emilmemiştir demektir şimdi bi tane dikkatli bir şekilde yerlestirebilirsiniz bir sıkıntı yaratmaz, ben günde 3 adet kullanıyorum 6-7 adet kullanan arkadaşlarımız var. Doktorunuza muhakkak ulaşmaya çalışın, bize de bilgi verin mutlaka
canım merhaba ben de Tavmergende yaptırdım 2.denememdi doktorum başka bir ilde. Ümit Hanımdan memnun msun ve merkezden .İnşallah canım kısmet hayırlısı artık..Bu kez biraz daha rahat daha az stresli gibiyim ama bakalım göreceğiz :) Ben izmirdeyim irenbe ye gidiyorum Ümit İnceboz doktorum. Sen ne aşamadasın?
İçinizi ferah tutun...ben tedavilerimde 5 gün ile sınırlı kullandım şimdi diyorum acaba yeterli gelmedi mi? Hayırlısı olsun hakkımızdaBen transferden önce 4 gün kadar önce 16 mg 2 adet olmak üzere toplam 32 mg kullandım ve devam ediyorum. Test tarihim 1 temmuz. İlk denemem ve genetik hastalıkla yok... Ama kalp atışına kadar devam dedirekor bende sanırım.
Valla canım laboratuvar iyi diyorlar. Ümit Hanım konusunda ben biraz sıkıntı yaşadım açıkçası. İyi bir insan ama çok yoğun o yüzden motive etme ilgilenme vs gibi çok bir imkanı olmuyor. Motive olmak benim gibi stresli bir insan için önemliydi, o yüzden hep biraz yarım kaldım. İlk tedavimizde erkek faktörü vardı kimyasal oldu. Morfolojiden dolayı olmadığını söyledi ama bize birşey de önermedi. Herşeyi bütün takviyeleri ben araştırdım buldum 5 ayda arttırdık sayıyı biraz bu kez de benim yumurtalarımı baskıladı dengesiz gelişme var diye sadece iki olgun yumurtam oldu sonunda 15 yumurta taslağı ile başlayıp. Çikolata kisti konusunda uzman kendisi, onun dışında ekstra bir durumda yoğunluğundan da dolayı standart yöntem uygulayıp bazen yanlış yaptığını düşünüyorum ben. Kısacası doktordan çok memnunum diyemem. Bu transfer de olmazsa ismail küçük ü düşünüyorum ama tavmergan ın da laboratuvarı iyi değil diyor herkes. Bilemiyorum ki bu iş biraz da şans sanırımcanım merhaba ben de Tavmergende yaptırdım 2.denememdi doktorum başka bir ilde. Ümit Hanımdan memnun msun ve merkezden .
Transfer oldum canım. 1 temmuz test günümİnşallah canım kısmet hayırlısı artık..Bu kez biraz daha rahat daha az stresli gibiyim ama bakalım göreceğiz :) Ben izmirdeyim irenbe ye gidiyorum Ümit İnceboz doktorum. Sen ne aşamadasın?
Amin canım inşaAllah,İçinizi ferah tutun...ben tedavilerimde 5 gün ile sınırlı kullandım şimdi diyorum acaba yeterli gelmedi mi? Hayırlısı olsun hakkımızda
Hadi bakalım güzel haberler alalım inşallahTransfer oldum canım. 1 temmuz test günüm
Hahahahhh zor inandı doktor. Bir daha olumsuz konuşursa toplaşıp hep beraber hesabını soralımCanım nefesleri tutup bekledik senin haberini resmen. Çok sevindim bitanem, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Doktoru ikna için biz de gelecektik muayeneye nerdeyse
Bundan sonra hep güzel haberlerimizi ve sevinclerimizi paylaşmayı nasip etsin Allah hepimize insAllah. Ben de öyle düşünüyorum "iyi ki varsınız"Hahahahhh zor inandı doktor. Bir daha olumsuz konuşursa toplaşıp hep beraber hesabını soralımHepinize çok teşekkür ediyorum doktor olumsuz konuşurken verdiğiniz moral bana o kadar iyi geliyordu ki desteklerinizi kalbimde hissediyordum Benimle o aksiyonu paylaştınız o yüzden sizlere bu güzel haberi verebildiğim için çok mutluyum. İyi ki varsınız
Amin inşaAllah canımHadi bakalım güzel haberler alalım inşallah
Benim de hep öyle geliyor 2 doktorum da sorun yok dediBu sabah geri geldi ama artık emilmişdir diye düşünüyorum, aradan baya vakit geçti çünkü. Kahverengi leke ilaçla beraber geldi hatta
Teşekkürler, kahverengi akıntı ile geldiği oldu mu peki?Benim de hep öyle geliyor 2 doktorum da sorun yok dedi
Aminn canım amin inşallahh hep güzel haberler paylaşırızBundan sonra hep güzel haberlerimizi ve sevinclerimizi paylaşmayı nasip etsin Allah hepimize insAllah. Ben de öyle düşünüyorum "iyi ki varsınız"
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?