Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Baba da öyle olmuştu. Beklememek gerek inşallah hayırla başlarsın canım. Doktorun kim
İnşallah canım kısmet hayırlısı artık..Bu kez biraz daha rahat daha az stresli gibiyim ama bakalım göreceğiz :) Ben izmirdeyim irenbe ye gidiyorum Ümit İnceboz doktorum. Sen ne aşamadasın?

Gözünüz Aydın, çok sevindim çok merak ediyordum. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin insallah

Çok teşekkür ederim. Allahım dileyen isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın. İnşallah en kısa zamanda size de pozitifi görmeyi nasip etsin
Canım nefesleri tutup bekledik senin haberini resmen. Çok sevindim bitanem, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin . Doktoru ikna için biz de gelecektik muayeneye nerdeyse

@galuska @Hazel9 günaydın kızlar dayanamadım normal kaset test yaptım akşam sabah ikisi de negatif çıktı bakalım cuma kana ne çıkacak ? @Hazel9 sen erken gebelik testi mi yapmıştın canım ?
canım neden yaptın ya boşver bidaha yapmayalım bak ben yaptım 5.gün boşa üzüldüm belki 7.gün dimi bugün senin?

Detaylı açıklamanız için çok teşekkür ediyorum...rabbim sağlıkla tamamına erdirsin inşallah

Merhaba, lekelenme durdu gibi gözüküyor. Doktora ulaşamadım ama sekretere ulaştım ve doktor bey kahverengi akıntıdan kormamak gerekir demiş. Yine arayacağım birkaç saat sonra.

İnşallah canım kısmet hayırlısı artık..Bu kez biraz daha rahat daha az stresli gibiyim ama bakalım göreceğiz :) Ben izmirdeyim irenbe ye gidiyorum Ümit İnceboz doktorum. Sen ne aşamadasın?
canım merhaba ben de Tavmergende yaptırdım 2.denememdi doktorum başka bir ilde. Ümit Hanımdan memnun msun ve merkezden .

İçinizi ferah tutun...ben tedavilerimde 5 gün ile sınırlı kullandım şimdi diyorum acaba yeterli gelmedi mi? Hayırlısı olsun hakkımızda

canım merhaba ben de Tavmergende yaptırdım 2.denememdi doktorum başka bir ilde. Ümit Hanımdan memnun msun ve merkezden .
Valla canım laboratuvar iyi diyorlar. Ümit Hanım konusunda ben biraz sıkıntı yaşadım açıkçası. İyi bir insan ama çok yoğun o yüzden motive etme ilgilenme vs gibi çok bir imkanı olmuyor. Motive olmak benim gibi stresli bir insan için önemliydi, o yüzden hep biraz yarım kaldım. İlk tedavimizde erkek faktörü vardı kimyasal oldu. Morfolojiden dolayı olmadığını söyledi ama bize birşey de önermedi. Herşeyi bütün takviyeleri ben araştırdım buldum 5 ayda arttırdık sayıyı biraz bu kez de benim yumurtalarımı baskıladı dengesiz gelişme var diye sadece iki olgun yumurtam oldu sonunda 15 yumurta taslağı ile başlayıp. Çikolata kisti konusunda uzman kendisi, onun dışında ekstra bir durumda yoğunluğundan da dolayı standart yöntem uygulayıp bazen yanlış yaptığını düşünüyorum ben. Kısacası doktordan çok memnunum diyemem. Bu transfer de olmazsa ismail küçük ü düşünüyorum ama tavmergan ın da laboratuvarı iyi değil diyor herkes. Bilemiyorum ki bu iş biraz da şans sanırım

Canım nefesleri tutup bekledik senin haberini resmen. Çok sevindim bitanem, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin . Doktoru ikna için biz de gelecektik muayeneye nerdeyse
Hahahahhh zor inandı doktor. Bir daha olumsuz konuşursa toplaşıp hep beraber hesabını soralım Hepinize çok teşekkür ediyorum doktor olumsuz konuşurken verdiğiniz moral bana o kadar iyi geliyordu ki desteklerinizi kalbimde hissediyordum Benimle o aksiyonu paylaştınız o yüzden sizlere bu güzel haberi verebildiğim için çok mutluyum. İyi ki varsınız

Bundan sonra hep güzel haberlerimizi ve sevinclerimizi paylaşmayı nasip etsin Allah hepimize insAllah. Ben de öyle düşünüyorum "iyi ki varsınız"

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…