Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

sanırım aynı gün transfer olduk,29 mayıs.. kalp atışına kan testinden 10gün sonra çağırdı nasipse salı gidicez..
siz gittiniz mi ?
Evet aynıymış. Tebrikler size de testten sonra hiç gitmediniz mi? Biz pazartesi keseyi gördük. Kısmetse pazartesi de kalp atışını görmeye gideceğiz

Evet aynıymış. Tebrikler size de testten sonra hiç gitmediniz mi? Biz pazartesi keseyi gördük. Kısmetse pazartesi de kalp atışını görmeye gideceğiz
TEŞEKKÜRLER..

DOKTORUMUZUN YANINA GİTTİK DE BAKMADI KÜÇÜK DİYE..10 GÜN SONRAYA ÇAĞIRDI KESE VE KALP ATIŞI İÇİN..

Siz tam bir savasciymissiniz yaşadıklarıniz hiç kolay değil buraya yazmanız belki 5 dakika ancak dediğiniz gibi bu sürecin özellikle bazıları için ne kadar zorlu olabileceginin en güzel örneğisiniz....umarım bu son negatifiniz olur sizin için mucizelerin en güzelini gönülden diliyorum

Canım ısıtmayı nası yapıyorsun deriye girerken yaktıgın uc yakmasın
Hastaneye gitmeden yarim saat önce avucumda ısıtıyorum iğneyi canım , isitmaktan kastım vücut ısısına getirmek aslında :) hastaneye girmeden2 dakika önce de biraz avcumun içine sıcak hava ufluyorum şükür ise yarıyor galiba

Allah bu sefer kucağına almayı nasip etsin inşallah canım Kanama yaptığını bilmiyordum onun zor olmuş cidde senin için

Kullandığımız ilaçlar da yapıyor olabilir canım. Bana ilk başlarda ohss nedeniyle nefes almakta güçlük çekebilirsin dendi ama hala var.

Kullandığımız ilaçlar da yapıyor olabilir canım. Bana ilk başlarda ohss nedeniyle nefes almakta güçlük çekebilirsin dendi ama hala var.
Benim yumurta toplamadan bir regl sonra transferim yapıldı. Ohss’ye karşı ama şu an nefes nefese kalmamla ilgisi var mı bilmiyorum. Normal yolla hamile kalanlar da bizim gibi hissediyor mu acaba

Bende bir deneyeyim canım ya onu. İnşaAllah işe yarar, oturamıyorum nası Bi iğne bu

Kızlar 5+4’üm bugün ama bildiğiniz 4 aylık göbeğim.. böyle olan var mı aranızda? Gaz fln da değil böyle gayet kocaman göbek, bu kadar erken çıkmaz zannetmiyorum, ilaçlardan mı acaba?

Teşekkür ederim amin inşallah bende anne olurum ve dilerim sizde isteyen herkeste bebeğine bir an önce kavuşur

Ok gecmıs olsun basın sagolsun canım cok ıyı bılırım bende erken dogumla uc yavrumu kaybettım sebebı neydı canım arastırıldımı

Kızlar donmus embriyo transfer hazırlığına başlar başlamaz mi estrofem prolutex progesteron fitil ve oksapar'a başladınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…