• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ocak ayı tüp Bebek transferi yaptıranlar

Arkadaşlar çarşamba transferim var. Bugün progestan hap fitil ve iğneye başladım. Hemşire prpgestan hap halsizlik tansiyon düşükşüğü yapabilir dedi. İlk kızımda da yapmıştı. Bugün içtim şuan bayılacak gibiyim gözlerimi açamıyorum sizlerde de böyle etki mi yapıyor? Eğer gebelik olursa hapa devam ediliyor öğretmenim böyle nasıl ders anlatacağım kara kara düşünüyorum 😕😟 çalışan hanımlar siz bu süreçte ne yaptınız Me yapacaksınız
Ben de öğretmenim. O ilacın etkisini iyi bildiğimden fitil olarak kullanmayı talep ettim 🥲 sorun siz de öyle kullanın isterseniz.

Ben de 17 ocakta transfer oldum. İdrar testine 4. Gün başladım. O günden sonra koyulaştı ama son iki gündür aynı koyulukları. Pts test günüm ama yarın vereceğim bir de. Salı günü vermiştim 9,5 çıkmıştı. İnşallah güzel artmıştır. Hepimiz için hayırlı sonuçlar diliyorum 🤲

Bu arada regl ağrısına benzer ağrı falan bende de kalmadı. Ufaktan midem de bulantı var ama günde 6 doz progesteron alıyorum ondan da olabilir. Arada kasıkta yırtılır gibi bir ağrı oluyor sadece.

Kızlar selamlar
Bugün keseyi görmeye gittik. Dış gebelik değil kese gözüktü ama yolk gozukmeti 10 gün sonra tekrar çağırdı. Şimdi birde boş gebelik olmasın diye dua edip belki beklicem hep stres

Ben de öğretmenim. O ilacın etkisini iyi bildiğimden fitil olarak kullanmayı talep ettim 🥲 sorun siz de öyle kullanın isterseniz.
Evet canım ben de ilk gebeliğimde idare ettim küçük bir köy okulunda görev yapıyordum. Müdür bey dinlendiriyordu beni. Şimdi merkezde büyük okuldayım yani böyle olursam sıkıntı. Ben üç kez vajinal iki kez ağızdan alıyorum bu hapı. Ama söyleyeceğim eğer ağız yolu ile almama şansım varsa öyle devam edeyim. Teşekkür ederim canım cevap verdiğin için.

Evet canım ben de ilk gebeliğimde idare ettim küçük bir köy okulunda görev yapıyordum. Müdür bey dinlendiriyordu beni. Şimdi merkezde büyük okuldayım yani böyle olursam sıkıntı. Ben üç kez vajinal iki kez ağızdan alıyorum bu hapı. Ama söyleyeceğim eğer ağız yolu ile almama şansım varsa öyle devam edeyim. Teşekkür ederim canım cevap verdiğin için.
25 mg iğnesi var bir de göbekten onu yapıyorum. Kan sulandırıcı gibi hissettirmiyor kendini o da rahat oluyor.

25 mg iğnesi var bir de göbekten onu yapıyorum. Kan sulandırıcı gibi hissettirmiyor kendini o da rahat oluyor.
Ay onu da kullanıyorum canım bana maşallah ne var ne yok verdiler 😅 sabah akşam iğne. Üç kez vajinal hap, iki kere ağızdan hap 😅

Ay onu da kullanıyorum canım bana maşallah ne var ne yok verdiler 😅 sabah akşam iğne. Üç kez vajinal hap, iki kere ağızdan hap 😅
Ya benimki de çok neden öyle ki? Yaşınız kaç ondan mı dicem. Bir de hangi ilde yaptırdınız aynı yer çıkacak diye bi his var içimde 😅😅

Ben Trabzon’da yaptırıyorum canım 😅 evet her hastanenin ilaç politikası farklı, aynı yer olabilir 😂
Yok değil Kayseri benim de❤️ oğlum 7.5 yaşında ve o kadar az ilaç kullanmıştım ki onda. Bunda opuda bile tek tür ilaçtı şimdi beni gerçekten zorluyor. Kortizon diğer hormonlar vs. İnşallah uzun süre devam ettirmezler.

Yok değil Kayseri benim de❤️ oğlum 7.5 yaşında ve o kadar az ilaç kullanmıştım ki onda. Bunda opuda bile tek tür ilaçtı şimdi beni gerçekten zorluyor. Kortizon diğer hormonlar vs. İnşallah uzun süre devam ettirmezler.
Eşim Kayserili güzel memleket ❤️ evet hatırladım seni benim de kızım 4.5 yaşında ben de bu kadar ilaç kullandığımı hatırlamıyorum canım. Progestan iğne yoktu bizim zamanımızda 😅

Back