• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

sanırım aynı gün transfer olduk,29 mayıs.. kalp atışına kan testinden 10gün sonra çağırdı nasipse salı gidicez..
siz gittiniz mi ?
Evet aynıymış. Tebrikler size de 🐣 testten sonra hiç gitmediniz mi? Biz pazartesi keseyi gördük. Kısmetse pazartesi de kalp atışını görmeye gideceğiz🥰

Maşallah canım Allah sağlıklı hayırlı evlat etsin onu size

Benimde 10 ncu denememdi dün test günümdü ama malesef olmadı dsha önceki denemelerimde kimyasal gebeliklerim oldu 8 haftalıkken kalp atışı duran bebrğim oldu en acısıda oğlum dünyaya geldi ama 9 gün yaşadı bu uğurda çok acılar çektim pes etmedim ama yoruldum o yüzden hamile olanları duydukça çok seviniyorum çünkü bu uğurda savaşmanın ve geçen sürecin maddi ve manevi ne kadar zor olduğunu o kadar iyi biliyorum ki
Rabbim inşallah banada sağlıklı hayırlı bir evlat nasip eder
Siz tam bir savasciymissiniz 💪 yaşadıklarıniz hiç kolay değil buraya yazmanız belki 5 dakika ancak dediğiniz gibi bu sürecin özellikle bazıları için ne kadar zorlu olabileceginin en güzel örneğisiniz....umarım bu son negatifiniz olur sizin için mucizelerin en güzelini gönülden diliyorum 🙏🙏

Canım ısıtmayı nası yapıyorsun deriye girerken yaktıgın uc yakmasın
Hastaneye gitmeden yarim saat önce avucumda ısıtıyorum iğneyi canım , isitmaktan kastım vücut ısısına getirmek aslında :) hastaneye girmeden2 dakika önce de biraz avcumun içine sıcak hava ufluyorum şükür ise yarıyor galiba 💕

İlk transfer hazırlığımda estroferm kaynaklı olduğunu düşündüğümüz durdurulamayan kanamam oldu ve boş kürtaj oldum ardından doktor değiştirdik yeni gittiğim doktor ise kanamanın tekrarlanmasına karşı ilaçsız yaptı. Sormayın ben o estrofemi ilk günde 8 tane alıyordum mide bulantılarından acile gittim uykumdan bulantiyla uyanıyordum ☘️🙄
Allah bu sefer kucağına almayı nasip etsin inşallah canım🤲🏼 Kanama yaptığını bilmiyordum onun zor olmuş cidde senin için

Sen herşeyi daha fazla hissedersin muhtemelen kuzum ikiz gebesin sonuçta😂 Baş dönmesi henüz olmadı bende ama sürekli derin nefes alma ihtiyacı hissediyorum.Biraz evi toparlayayım diyorum 5 dakika sonra nefes nefese kalıyorum🤦🏻‍♀️
Kullandığımız ilaçlar da yapıyor olabilir canım. Bana ilk başlarda ohss nedeniyle nefes almakta güçlük çekebilirsin dendi ama hala var.

Kullandığımız ilaçlar da yapıyor olabilir canım. Bana ilk başlarda ohss nedeniyle nefes almakta güçlük çekebilirsin dendi ama hala var.
Benim yumurta toplamadan bir regl sonra transferim yapıldı. Ohss’ye karşı ama şu an nefes nefese kalmamla ilgisi var mı bilmiyorum. Normal yolla hamile kalanlar da bizim gibi hissediyor mu acaba🤔

Hastaneye gitmeden yarim saat önce avucumda ısıtıyorum iğneyi canım , isitmaktan kastım vücut ısısına getirmek aslında :) hastaneye girmeden2 dakika önce de biraz avcumun içine sıcak hava ufluyorum şükür ise yarıyor galiba 💕
Bende bir deneyeyim canım ya onu.🌹🙈 İnşaAllah işe yarar, oturamıyorum nası Bi iğne bu 🙈

Kızlar 5+4’üm bugün ama bildiğiniz 4 aylık göbeğim.. böyle olan var mı aranızda? Gaz fln da değil böyle gayet kocaman göbek, bu kadar erken çıkmaz zannetmiyorum, ilaçlardan mı acaba?

Siz tam bir savasciymissiniz 💪 yaşadıklarıniz hiç kolay değil buraya yazmanız belki 5 dakika ancak dediğiniz gibi bu sürecin özellikle bazıları için ne kadar zorlu olabileceginin en güzel örneğisiniz....umarım bu son negatifiniz olur sizin için mucizelerin en güzelini gönülden diliyorum 🙏🙏
Teşekkür ederim amin inşallah bende anne olurum ve dilerim sizde isteyen herkeste bebeğine bir an önce kavuşur

Teşekkür ederim 35 haftalık erken doğumla dünyaya geldi yavrum ama yemek borusu gelişmemişti ameliyat oldu ancak 9 gün dayanabildi ve melek oldu Allahım hiç bir anne babayı evladıyla sınamasın çok zor çok.........
Ok gecmıs olsun basın sagolsun canım cok ıyı bılırım bende erken dogumla uc yavrumu kaybettım sebebı neydı canım arastırıldımı

Kızlar donmus embriyo transfer hazırlığına başlar başlamaz mi estrofem prolutex progesteron fitil ve oksapar'a başladınız?

Back