- 19 Ocak 2021
- 3.194
- 5.021
- 108
- 36
- Konu Sahibi Sade frappe
-
- #9.701
Ayy sizinle doğum tarihimiz aynı gözüküyorSanırım 10-12.haftaya kadar kullanılıyor,ben de kullanıyorum..
bir de bant yan etki yaptı mı sizde ?benim çıkardığım yer kızarıyor ve kaşınıyor? doktoruma söyledim normal dedi ama çok zorlanıyorum
cnm devlet cliara bantın 1 kutusunu 28 günlük veriyor.ayda yani 1 kutu karşılıyor fazlasını karşılamıyor..Ben 12. Haftaya kadar 2. Günde 1 kullanmaya devam ediyorum.. Ama doktorunuza sorun siz yine de bazı ilaçları 8. Haftada kestiren var.. Climara’yı reçetelendirdiniz mi hiç merak ettim?
gözün aydınMerhaba...
Minnoşumun kalp atışını duydum ve gördüm çok şükürgayet sağlıklı görünüyor kese de oldukça düzgün dedi doktor Rabbim isteyen herkese nasip etsin,hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallah.
Aşı olayını da sordum. 3 aydan sonra güvenle aşı olabileceğimi söyledi. Snovac tavsiye ederim aynı grip aşısı gibi dedi. Belki fikir olur sizlere d
Aile hekimim yazamadı, sistemde çıkmamış.. pazartesi kadın doğumcu yazabilir o zaman.. 1 kutu bi kutudur napalımcnm devlet cliara bantın 1 kutusunu 28 günlük veriyor.ayda yani 1 kutu karşılıyor fazlasını karşılamıyor..
Maşallah değere13 gün değerim 16000 çıktı tek kese gördük muaynede
Amin cnm hepimiz inşallah.Maşallah canım darısı kucağına almaya inşallah
sinovac yurtdışı kabul etmiyordu sanki yine araştırmak lazım
Sagol cnm. Darisı sana olsun insallahHayırlı olsun canımDarısı bize olsun inşallah. Ben çarşamba günü lekelenme nedeniyle gitmeseydim kalp atışı için bu gün gidecektim. Pazartesi günü kalp atışı için gideceğiz biz de inşallah hayırlısı ile görürüz
Sagol cnm. 6+ 2 bugün.gözün aydınsağlıkla devam etsin kaçıncı haftadasın
herhalde cnm yaa.. ilaçlara para akıyor resmenAile hekimim yazamadı, sistemde çıkmamış.. pazartesi kadın doğumcu yazabilir o zaman.. 1 kutu bi kutudur napalım
Hayirlisiyla gelsin ins kuzum sen şuan bunları düşünme içini ferah tutAmin canım inşallah Allah razı olsun devamı gelır inşallah ve Rabbım herkese yaşatsın inşallah
sanırım aynı gün transfer olduk,29 mayıs.. kalp atışına kan testinden 10gün sonra çağırdı nasipse salı gidicez..Ayy sizinle doğum tarihimiz aynı gözüküyorNe zaman transfer oldunuz? Kalp atışına ne zaman çağırdılar??
Canım ısıtmayı nası yapıyorsun deriye girerken yaktıgın uc yakmasınBen artık 4. Ignemi oldum, kesinlikle iğneyi öncesinde ısıtmak ve iğne vurulunca yanınızda kim varsa masaj yaparak dağıtması, arkasından da soğuk kompres ciddi şekilde ağrıda azalma sağlıyor. Hemşire bile bu iğne normalde çok yoğun çok işe yaramış isitman dedi bana .. ağrı var yine var ama en azından dayanabilir bir ağrı:) geçmiş olsun çok
Maşallah canım Allah sağlıklı hayırlı evlat etsin onu sizeAmin canım Allah raz olsun yaşım 29 ama yumurta az cıkıyor işte en son 4 tane cıktı 3 ü 5. Güne geldı mayısta ıki tane transfer edıldı tutmadı gerı kalanı 6. Gune getırmıslerdı onu yaptık tuttu inşallah
hadiA aylinnaylinn cnm seninde sorunu alıntılayamadım..hiç test yapmadım 5.gün embriyosu..
İlk transfer hazırlığımda estroferm kaynaklı olduğunu düşündüğümüz durdurulamayan kanamam oldu ve boş kürtaj oldum ardından doktor değiştirdik yeni gittiğim doktor ise kanamanın tekrarlanmasına karşı ilaçsız yaptı. Sormayın ben o estrofemi ilk günde 8 tane alıyordum mide bulantılarından acile gittim uykumdan bulantiyla uyanıyordumİyi ki kullanmamışsın mideyi mahvediyordu estrofem. Prolutonu ben 3 günde 1 kullanıyorum. Senin prolutexle aynı görevi görüyor ama daha etkili
Canım gecmıs olsun oglunu neden kaybettınMaşallah canım Allah sağlıklı hayırlı evlat etsin onu size
Benimde 10 ncu denememdi dün test günümdü ama malesef olmadı dsha önceki denemelerimde kimyasal gebeliklerim oldu 8 haftalıkken kalp atışı duran bebrğim oldu en acısıda oğlum dünyaya geldi ama 9 gün yaşadı bu uğurda çok acılar çektim pes etmedim ama yoruldum o yüzden hamile olanları duydukça çok seviniyorum çünkü bu uğurda savaşmanın ve geçen sürecin maddi ve manevi ne kadar zor olduğunu o kadar iyi biliyorum ki
Rabbim inşallah banada sağlıklı hayırlı bir evlat nasip eder
Evet burda da yer yok bakalım nasıl olacak rabbim hakkımızda hayırlısını eylesin sağ sağlim kucağımıza alalım inşallahTamamen iyi doktor kimse ona gitmek lazım bence. Burda devlette sıra bulmak mesele o yüzden özelde gidiyorum zaten bu ilde doğum yapmayacağım için bana çok farketmiyor.32den sonra memlekete gidicem, perinatolog ile ilerlicem çift olduğundan. Hakkımızda hayırlısı.
Teşekkür ederim cevabınız içinBen 12. Haftaya kadar 2. Günde 1 kullanmaya devam ediyorum.. Ama doktorunuza sorun siz yine de bazı ilaçları 8. Haftada kestiren var.. Climara’yı reçetelendirdiniz mi hiç merak ettim?
Teşekkürler cevabınız için eskiden yapmıyordu her değişimde diğer tarafa olacak şekilde yapıyordum ama bu son haftada çok kaşıntı yapıyor ve bantların etrafındaki derim pul pul olmaya başladı :sSanırım 10-12.haftaya kadar kullanılıyor,ben de kullanıyorum..
bir de bant yan etki yaptı mı sizde ?benim çıkardığım yer kızarıyor ve kaşınıyor? doktoruma söyledim normal dedi ama çok zorlanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?