• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Merhaba bugün keseyi gördük 5+3 teyim. Ben folik asit, OMEGA 3 haricinde sadece Proluteks ve coraspin kullanıyorum. Bugün yeni bir doktora gittim ve proluteksi 3 ay olana kadar kullanacaksın dedi. Daha tüp bebek doktoruma sormadım ama size bir süre verildi mi?

Eklentiler

• IMG20210618103948.jpg
    IMG20210618103948.jpg
    58,1 KB · Görüntüleme: 30
Merhaba bugün keseyi gördük 5+3 teyim. Ben folik asit, OMEGA 3 haricinde sadece Proluteks ve coraspin kullanıyorum. Bugün yeni bir doktora gittim ve proluteksi 3 ay olana kadar kullanacaksın dedi. Daha tüp bebek doktoruma sormadım ama size bir süre verildi mi?
Canım gözün aydın♥️ Ben estrofemi 8.haftada kestim. Progestan fitil, proluton, coraspin, oksapar, d vit, folbiol u 12. Haftaya kadar kullanacaksın dedi tüp bebek dr.

Canım gözün aydın♥️ Ben estrofemi 8.haftada kestim. Progestan fitil, proluton, coraspin, oksapar, d vit, folbiol u 12. Haftaya kadar kullanacaksın dedi tüp bebek dr.
Bana da öyle dedi benim doğal siklus ile olduğu için estroferm hiç kullanmadım. Bugün ekstra olarak proluton Depot yazdı ve kanaman olursa hemen bunu kullan dedi

adetin 2. yada 3 günü gidiyorsun kanda progesteron,fsh,lh bakıyor doktor.duruma göre ilaç veriyor.kişiden kişiye değişiyor cnm ilaçlar estroferm,progestan,climarabant,aspirin,oksapar,progestan iğne,folikasit,tiroid ilacı benim kullandıklarım bunlar.. şuan transferin 11. günündeyim yarın test günüm 💕
tupaa bekledin hiç evde test yapmadın dimi 3.gün embriyosu mu

Bak bende sağlıkçıyım. Hastanın doktor seçme hakkı olduğu gibi teşhiş yöntemi seçme, tedavi seçme hakkı da bulunuyor. Burda gittiğim dr kadındı sağolsun bana alttan bakarız kalp atışına dedi ben de alttan muayene olmak istemiyorum dedim tamam sen nasıl istersen dedi. Eğer gerçekten karşıysan dik dur söyle♥️ İlla ters cevap verirse falan bırak çık git başka doktora ben öyle yapardım sonuçta bu bizim hakkımız
Doğru söylüyosunuz 😁 peki devlet mi önerirsiniz özel mi ? Bizim gebeliklerimiz normal bi gebelik olmadığı için özelde daha çok mu ilgilenirler acaba diye düşünüyorum çok kararsızım

Merhaba...
Minnoşumun kalp atışını duydum ve gördüm çok şükür 😍gayet sağlıklı görünüyor kese de oldukça düzgün dedi doktor 😊 Rabbim isteyen herkese nasip etsin,hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallah.

Aşı olayını da sordum. 3 aydan sonra güvenle aşı olabileceğimi söyledi. Snovac tavsiye ederim aynı grip aşısı gibi dedi. Belki fikir olur sizlere d😍

Bana da öyle dedi benim doğal siklus ile olduğu için estroferm hiç kullanmadım. Bugün ekstra olarak proluton Depot yazdı ve kanaman olursa hemen bunu kullan dedi
İyi ki kullanmamışsın mideyi mahvediyordu estrofem. Prolutonu ben 3 günde 1 kullanıyorum. Senin prolutexle aynı görevi görüyor ama daha etkili

Doğru söylüyosunuz 😁 peki devlet mi önerirsiniz özel mi ? Bizim gebeliklerimiz normal bi gebelik olmadığı için özelde daha çok mu ilgilenirler acaba diye düşünüyorum çok kararsızım
Tamamen iyi doktor kimse ona gitmek lazım bence. Burda devlette sıra bulmak mesele o yüzden özelde gidiyorum zaten bu ilde doğum yapmayacağım için bana çok farketmiyor.32den sonra memlekete gidicem, perinatolog ile ilerlicem çift olduğundan. Hakkımızda hayırlısı.

Merhaba...
Minnoşumun kalp atışını duydum ve gördüm çok şükür 😍gayet sağlıklı görünüyor kese de oldukça düzgün dedi doktor 😊 Rabbim isteyen herkese nasip etsin,hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallah.

Aşı olayını da sordum. 3 aydan sonra güvenle aşı olabileceğimi söyledi. Snovac tavsiye ederim aynı grip aşısı gibi dedi. Belki fikir olur sizlere d😍
Maşallah canım darısı kucağına almaya inşallah 🤲🏼
sinovac yurtdışı kabul etmiyordu sanki yine araştırmak lazım ♥️

Aşkım ben uzanırken de nefes nefeseyim😂😂 Azıcık kalkınca başım dönüyor gözüm kararıyor çarpıntım oluyor.
Sen herşeyi daha fazla hissedersin muhtemelen kuzum ikiz gebesin sonuçta😂 Baş dönmesi henüz olmadı bende ama sürekli derin nefes alma ihtiyacı hissediyorum.Biraz evi toparlayayım diyorum 5 dakika sonra nefes nefese kalıyorum🤦🏻‍♀️

Sanırım 10-12.haftaya kadar kullanılıyor,ben de kullanıyorum..
bir de bant yan etki yaptı mı sizde ?benim çıkardığım yer kızarıyor ve kaşınıyor? doktoruma söyledim normal dedi ama çok zorlanıyorum :KK43:
Bende hava sıcak olunca terlediğinde kaşıntı yapıyor. Kızarıklık da oluyor ama bandı kaldırdıktan birkaç gün sonra geçiyor. Her defasında farklı yerlere yapıştırmak gerekiyor o şekşlde daha rahat oluyor. Çok şükür hava şimdiye kadar pek sıcak olmadı. Terleyince sıcakta kaşınması normalmiş. İdare edeceğiz artık. Allah emeklerimizi boşa çıkartmasın inşallah.

Merhaba...

Hayırlı olsun canım😍 Darısı bize olsun inşallah. Ben çarşamba günü lekelenme nedeniyle gitmeseydim kalp atışı için bu gün gidecektim. Pazartesi günü kalp atışı için gideceğiz biz de inşallah hayırlısı ile görürüz🙏🏻

Arkadaşlar merhaba, pozitifi gördükten sonra ne kadar daha climara bant kullanılıyor biliyormusunuz ona göre yedekli alacağım bulmakta zorlanıyorum da
Ben 12. Haftaya kadar 2. Günde 1 kullanmaya devam ediyorum.. Ama doktorunuza sorun siz yine de bazı ilaçları 8. Haftada kestiren var.. Climara’yı reçetelendirdiniz mi hiç merak ettim?

Back