• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Aynen canım ben de p.tesi doktora gideceğim ben de sorarım ama kendi doktoruma pek güvenmiyorum. Soruma vereceği cevapla kötü bir şey diyecek diye korkuyorum. Ağzından iyi bir şey duymak çok zor😂
Aynen seninki biraz cins. Dediğim gibi inşallah gidersem sorucam mutlaka sırf onun için gidicem zaten 😂

Aynen benim de öyle oluyo, sabah dümdüz öğleden sonra 4 aylık. Ne giysem öğlen çirkin geliyo gözüme 🙈 hayırlısıyla bi büyüsünde karnımız rahat edelim 😁
Benim akşamları yürüyüş yaptığım bi arkadaş var o da 25.haftada ikimiz de aynı kilolardaydık hamile kalmadan, görsen dersin aranızda en fazla bi ay var😂😂 o mesela 8 kg almış dr dikkat et hızlı gidiyosun demiş benim yerlerde sürünecek sanırım😂

Allahım bu gecenin hürmetine ülkemize dirlik, birlik huzur ver,
Şifa bekleyen tüm hastalarımıza şafii adıyla şifa ver,
Evlat hasretiyle yanan müslüman kardeşlerimizi mucizenle müjdele,
Allahım sen kimseyi sevdiklerimizin acısıyla sınama,
Allahım sen bizim yuvalarımıza huzur sağlık mutluluk bereket ver yarabbim,
Bebesi olanlara güzel sakin geceler, hamile olanlara sağlıklı bebekler nasip eyle yarabbi
Aminn..🤲🏼♥️

Allahım bu gecenin hürmetine ülkemize dirlik, birlik huzur ver,
Şifa bekleyen tüm hastalarımıza şafii adıyla şifa ver,
Evlat hasretiyle yanan müslüman kardeşlerimizi mucizenle müjdele,
Allahım sen kimseyi sevdiklerimizin acısıyla sınama,
Allahım sen bizim yuvalarımıza huzur sağlık mutluluk bereket ver yarabbim,
Bebesi olanlara güzel sakin geceler, hamile olanlara sağlıklı bebekler nasip eyle yarabbi
Aminn..🤲🏼♥️
Amin canım ne güzel dua etmişsin

Şimdi ozaman 5+1 yazıyo ben 6 diye mi düşüncem uygulamaya göre doktor kesede söyler galiba kaç haftalık olduğunu ama uygulamada kafam karışıyor
Şuan 5 haftalıksınız ama 5 haftalıgı doldurdugunuz icin aynı zamanda 6. Haftanın icerisindesiniz. 6 haftadan gün almak gibi; doğum günündeki yaş hesabı yapmak gibi düşünün. Uygulamaya göre düşünür hesap yaparsanız daha doğru olur.

evet canım. Sana da kolaylık versin. ben de öğlene doğru ağrısı çok artınca yatıyorum yarım saat geçiyor gibi. Yakında çalışmaya başlıcam, o zaman ne yaparım bilmiyorum.
Canım seninde ağrıların oluyormu. Benm hala oluyor. Sağlı sollu bıçak batırır gibi 😔 gelişim ağrısımı bu anlayamadım. Muayene oldunmu kalp atışını duydunuzmu 😊

Canim benim 3 embriyo vardi. Doktorum cift embriyo koymaya karsi oldugu icin tek tek transfer etti hep. Ilki tuttu ama 7 haftalikken dusuk oldu, ikinci de direkt negatifti. Tutup da dusuk olmasindansa emin ol bastan negatif olmak daha rahat, dusukten sonra kendime gelmek icin 2 ay bekledim reglim anca duzene girdi. 2. de negatif olunca saline ultrason bakildi ve polip goruldu bu 3. Denemeden once ameliyatla aldirdim. Maalesef hepimiz icin coook zorlu surecler bana doktorum tup bebekle herkesin cocugu olur ama en az 4 kez denemek gerekir demisti. 4 defadan biri saglikli gebelik getirir diye. Hic moralini bozma imkaniniz varsa yeni denemeye hazirla kendini
7 haftalık kendiliğinden mi düştü yoksa doktor müdahale etti mi

Kızlar 5+4’üm bugün ama bildiğiniz 4 aylık göbeğim.. böyle olan var mı aranızda? Gaz fln da değil böyle gayet kocaman göbek, bu kadar erken çıkmaz zannetmiyorum, ilaçlardan mı acaba?
Benm de aynı canım 😔 zaten yağlı bi göbeğim vardı ama sabahları dümdüzdü en azından şimdi o da yok. Kalkıyorum şiş yatıyorum şiş. Neyse ki 1 ay sonra bebiş iyice çıkmaya baslıcak 😍 o zaman saklamayız göbeğimizi 😂

Merhabalar kızlar 21.06.21 de yumurta toplanacak ama her an adet olacakmış gibi arım var sizde de böyle oldu mu bana yardımcı olurmusunuz 🥰

Back