Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

allahım size güç versin.maşallah gerçekten ben bu kadar savaşabilir miyim bilmiyorum..rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip etsin sizee

Kızlar donmus embriyo transfer hazırlığına başlar başlamaz mi estrofem prolutex progesteron fitil ve oksapar'a başladınız?
estrofermi ilk gittiğin gün başlatıyor.
oksaparı transfer günü
progestan fitil,proletex de transferden 5 gün önce (eğer 3. gün embriyosu ise 3 gün önceden başlatıyorlar..)
bende böyle oldu ama her doktor farklı

Oh iyi bari kendimden şüphe etmeye başladım, kilom da yok, ilk 3 ay hiç almam diye düşünüyordum şimdi bu göbeği gördükçe diyorum +20 kiloyla mı doğurucam.. bi süre sonra inecektir heralde
ilaçları bırakmaya başlayınca düzelir canım bence bende aynı kilodayım ama göbek önden gidiyor

Benim yumurta toplamadan bir regl sonra transferim yapıldı. Ohss’ye karşı ama şu an nefes nefese kalmamla ilgisi var mı bilmiyorum. Normal yolla hamile kalanlar da bizim gibi hissediyor mu acaba
Bilmiyorum ki canım ama ben pztsi aksilik olmazsa dr a gidicem sorucam bu durumları, baş dönmesi çarpıntı falan da yaşıyorum. Ben unutursam sen hatırlat sana söylerim ne dediğini

Ok gecmıs olsun basın sagolsun canım cok ıyı bılırım bende erken dogumla uc yavrumu kaybettım sebebı neydı canım arastırıldımı
Seninde başın sağ olsun canım
Allah gönlüne göre versin canım
Amin canım cümlemizin
allahım size güç versin.maşallah gerçekten ben bu kadar savaşabilir miyim bilmiyorum..rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip etsin sizee
Amin canım savaşırsınız çünkü anne olmayı gerçekten istiyorsak güçlü olmak ve pes etmemek zorundayız

Arkadaşlar merhaba, pozitifi gördükten sonra ne kadar daha climara bant kullanılıyor biliyormusunuz ona göre yedekli alacağım bulmakta zorlanıyorum da
Canım 21 Mayıs'ta pozitifi gördüm. 3 günde bir bant kullanıyordum(Forte olandan). 4 Haziran'da gittiğimde elinde kalan varsa kullan bitir, yeni alma dedi doktorum. Son bo tane vardı, onu da kullandım bir daha almadım. Normal Climara bantta iki tane 1 tane Climara Forte ye eşit.

5 haftayı doldurmuşsun doldurduğun hafta söyleniyor canım bebeklerde de öyle ya

Kızlar 5+4’üm bugün ama bildiğiniz 4 aylık göbeğim.. böyle olan var mı aranızda? Gaz fln da değil böyle gayet kocaman göbek, bu kadar erken çıkmaz zannetmiyorum, ilaçlardan mı acaba?
Benim sabah minnacık akşama doğru sanki 6 aylıkmış gibi oluyor. İlaçlardandır bence de ya, ben hep tuzlu yiyorum midemden dolayı ödem de olabilir gerçi

Bilmiyorum ki canım ama ben pztsi aksilik olmazsa dr a gidicem sorucam bu durumları, baş dönmesi çarpıntı falan da yaşıyorum. Ben unutursam sen hatırlat sana söylerim ne dediğini
Aynen canım ben de p.tesi doktora gideceğim ben de sorarım ama kendi doktoruma pek güvenmiyorum. Soruma vereceği cevapla kötü bir şey diyecek diye korkuyorum. Ağzından iyi bir şey duymak çok zor

Benim sabah minnacık akşama doğru sanki 6 aylıkmış gibi oluyor. İlaçlardandır bence de ya, ben hep tuzlu yiyorum midemden dolayı ödem de olabilir gerçi
Aynen benim de öyle oluyo, sabah dümdüz öğleden sonra 4 aylık. Ne giysem öğlen çirkin geliyo gözüme hayırlısıyla bi büyüsünde karnımız rahat edelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…