- Konu Sahibi Sade frappe
-
- #9.741
Oh iyi baribenimde aynı canım 4 aylık gibi duruyor ilaçlardan dolayı oluyor sanırım
allahım size güç versin.maşallah gerçekten ben bu kadar savaşabilir miyim bilmiyorum..rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip etsin sizeeMaşallah canım Allah sağlıklı hayırlı evlat etsin onu size
Benimde 10 ncu denememdi dün test günümdü ama malesef olmadı dsha önceki denemelerimde kimyasal gebeliklerim oldu 8 haftalıkken kalp atışı duran bebrğim oldu en acısıda oğlum dünyaya geldi ama 9 gün yaşadı bu uğurda çok acılar çektim pes etmedim ama yoruldum o yüzden hamile olanları duydukça çok seviniyorum çünkü bu uğurda savaşmanın ve geçen sürecin maddi ve manevi ne kadar zor olduğunu o kadar iyi biliyorum ki
Rabbim inşallah banada sağlıklı hayırlı bir evlat nasip eder
11.30 da gideceğim cnm.benim kahvaltı yapıp ilaçları almam 1 saatimi alıyorhadi
bakalım çok heyecanlı sabah erken gitçok bile beklemişsin 5.gün emb kanda 9.gün çıkıyor
estrofermi ilk gittiğin gün başlatıyor.Kızlar donmus embriyo transfer hazırlığına başlar başlamaz mi estrofem prolutex progesteron fitil ve oksapar'a başladınız?
Benimde o şekilde oldu igneler den sanırımbenimde aynı canım 4 aylık gibi duruyor ilaçlardan dolayı oluyor sanırım
ilaçları bırakmaya başlayınca düzelir canım bence bende aynı kilodayım ama göbek önden gidiyorOh iyi barikendimden şüphe etmeye başladım, kilom da yok, ilk 3 ay hiç almam diye düşünüyordum şimdi bu göbeği gördükçe diyorum +20 kiloyla mı doğurucam.. bi süre sonra inecektir heralde
Bilmiyorum ki canım ama ben pztsi aksilik olmazsa dr a gidicem sorucam bu durumları, baş dönmesi çarpıntı falan da yaşıyorum. Ben unutursam sen hatırlat sana söylerim ne dediğiniBenim yumurta toplamadan bir regl sonra transferim yapıldı. Ohss’ye karşı ama şu an nefes nefese kalmamla ilgisi var mı bilmiyorum. Normal yolla hamile kalanlar da bizim gibi hissediyor mu acaba
Detaylı açıklama için tekrar teşekkürlerestrofermi ilk gittiğin gün başlatıyor.
oksaparı transfer günü
progestan fitil,proletex de transferden 5 gün önce (eğer 3. gün embriyosu ise 3 gün önceden başlatıyorlar..)
bende böyle oldu ama her doktor farklı
Değil balım, benim de 219 çıkmıştı ama benimki dördüncü gün embriyosuydu. Seninki de normal yani.Tek embriyo 9. Gün değeri 255 çıktı biraz yüksek değil mi?
Seninde başın sağ olsun canımOk gecmıs olsun basın sagolsun canım cok ıyı bılırım bende erken dogumla uc yavrumu kaybettım sebebı neydı canım arastırıldımı
Amin canım cümlemizinAllah gönlüne göre versin canım
Amin canım savaşırsınız çünkü anne olmayı gerçekten istiyorsak güçlü olmak ve pes etmemek zorundayızallahım size güç versin.maşallah gerçekten ben bu kadar savaşabilir miyim bilmiyorum..rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip etsin sizee
Canım 21 Mayıs'ta pozitifi gördüm. 3 günde bir bant kullanıyordum(Forte olandan). 4 Haziran'da gittiğimde elinde kalan varsa kullan bitir, yeni alma dedi doktorum. Son bo tane vardı, onu da kullandım bir daha almadım. Normal Climara bantta iki tane 1 tane Climara Forte ye eşit.Arkadaşlar merhaba, pozitifi gördükten sonra ne kadar daha climara bant kullanılıyor biliyormusunuz ona göre yedekli alacağım bulmakta zorlanıyorum da
İnşallah hepimiz kavusalim geç olmadanAllah bu sefer kucağına almayı nasip etsin inşallah canımKanama yaptığını bilmiyordum onun zor olmuş cidde senin için
Sagol canımSeninde başın sağ olsun canım
Amin canım cümlemizin
Amin canım savaşırsınız çünkü anne olmayı gerçekten istiyorsak güçlü olmak ve pes etmemek zorundayız
5 haftayı doldurmuşsun doldurduğun hafta söyleniyor canım bebeklerde de öyle yaKızlar bişey sorucam şimdi son adet tarihi girdiğim gebelik uygulamasına göre 5+1 görünüyorum 36 günlük yazıyor ben YouTube’dan 5 haftalık ultrason görüntüsü diye arattığımda karşıma çıkan videoda 5+0 ve 5+6 arası (6.hafta) yazıyor. Kafam karıştı şimdi 5 haftalık mıyız 6 haftalık mı ?
Benim sabah minnacık akşama doğru sanki 6 aylıkmış gibi oluyor. İlaçlardandır bence de ya, ben hep tuzlu yiyorum midemden dolayı ödem de olabilir gerçiKızlar 5+4’üm bugün ama bildiğiniz 4 aylık göbeğim.. böyle olan var mı aranızda? Gaz fln da değil böyle gayet kocaman göbek, bu kadar erken çıkmaz zannetmiyorum, ilaçlardan mı acaba?
Şimdi ozaman 5+1 yazıyo ben 6 diye mi düşüncem uygulamaya göre doktor kesede söyler galiba kaç haftalık olduğunu ama uygulamada kafam karışıyor5 haftayı doldurmuşsun doldurduğun hafta söyleniyor canım bebeklerde de öyle ya
Aynen canım ben de p.tesi doktora gideceğim ben de sorarım ama kendi doktoruma pek güvenmiyorum. Soruma vereceği cevapla kötü bir şey diyecek diye korkuyorum. Ağzından iyi bir şey duymak çok zorBilmiyorum ki canım ama ben pztsi aksilik olmazsa dr a gidicem sorucam bu durumları, baş dönmesi çarpıntı falan da yaşıyorum. Ben unutursam sen hatırlat sana söylerim ne dediğini
5 haftalık olarak düşüneceksin canım. 6. Haftan dolunca 7. Haftandan gün almaya başladığında 6 haftalık oluyor.Şimdi ozaman 5+1 yazıyo ben 6 diye mi düşüncem uygulamaya göre doktor kesede söyler galiba kaç haftalık olduğunu ama uygulamada kafam karışıyor
Aynen benim de öyle oluyo, sabah dümdüz öğleden sonra 4 aylık. Ne giysem öğlen çirkin geliyo gözümeBenim sabah minnacık akşama doğru sanki 6 aylıkmış gibi oluyor. İlaçlardandır bence de ya, ben hep tuzlu yiyorum midemden dolayı ödem de olabilir gerçi
5+1den 5+6 ya kadar 5 haftalık hamileyim diyeceksin canımŞimdi ozaman 5+1 yazıyo ben 6 diye mi düşüncem uygulamaya göre doktor kesede söyler galiba kaç haftalık olduğunu ama uygulamada kafam karışıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?