• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

G galuska cnm alıntılayamadım yazını belirtin var mı diye sormuşsun.
ilk iki gün adet sancısı ve kasık batması oldu ki bu her muayane sonrasında bende olan bir durumdu bunu belirti olrak görmedim.
transfer gününden beri hiç ısınamıyorum iki çift çorap ayağımda yine ısınmıyor belirti olabilir bu ama ilaçların yan etkisinde var mıdır onu da bilmiyorum.
5. ve 6. günler yoğun bel ağrısı oldu.diğer günlerde hafif bazen ağrıdı.bu da sürekli yatmaktan olabilir.
göbekten progestan iğneyi vurunca adet ağrısı gibi ağrı oluyor. ilacı vurduktan sonra oluyor.bu da bir belirti olamaz.
göğüs hassasiyeti hep var oda ilaçlardan diye düünüyorum transfer önceside vardı çünkü.
7.günden beridir açık kahve akıntım var oda progestandan.transferim iptal olan tedavimde de böyle olmuştu oradan biliyorum.yani çoğu belirti ilaçlardan bence..

3. gün bezelye tanesi kadar bir leke gördüm çamaşırımda sadece onun tutunma kanaması olması ihtimali var oda belki..
belirti gerçekten aramayın çünkü çok yoğun ilaç alıyoruzz..

Sanırım 10-12.haftaya kadar kullanılıyor,ben de kullanıyorum..
bir de bant yan etki yaptı mı sizde ?benim çıkardığım yer kızarıyor ve kaşınıyor? doktoruma söyledim normal dedi ama çok zorlanıyorum :KK43:
Ayy sizinle doğum tarihimiz aynı gözüküyor 🥰 Ne zaman transfer oldunuz? Kalp atışına ne zaman çağırdılar??🐣

Ben 12. Haftaya kadar 2. Günde 1 kullanmaya devam ediyorum.. Ama doktorunuza sorun siz yine de bazı ilaçları 8. Haftada kestiren var.. Climara’yı reçetelendirdiniz mi hiç merak ettim?
cnm devlet cliara bantın 1 kutusunu 28 günlük veriyor.ayda yani 1 kutu karşılıyor fazlasını karşılamıyor..

Merhaba...
Minnoşumun kalp atışını duydum ve gördüm çok şükür 😍gayet sağlıklı görünüyor kese de oldukça düzgün dedi doktor 😊 Rabbim isteyen herkese nasip etsin,hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallah.

Aşı olayını da sordum. 3 aydan sonra güvenle aşı olabileceğimi söyledi. Snovac tavsiye ederim aynı grip aşısı gibi dedi. Belki fikir olur sizlere d😍
gözün aydın 🌸🙏sağlıkla devam etsin kaçıncı haftadasın

Maşallah canım darısı kucağına almaya inşallah 🤲🏼
sinovac yurtdışı kabul etmiyordu sanki yine araştırmak lazım ♥️
Amin cnm hepimiz inşallah.
Şimdi gördüm haberi,yurt dışına hiç çıkmadıgim içi önemli degil😁
Hayırlı olsun canım😍 Darısı bize olsun inşallah. Ben çarşamba günü lekelenme nedeniyle gitmeseydim kalp atışı için bu gün gidecektim. Pazartesi günü kalp atışı için gideceğiz biz de inşallah hayırlısı ile görürüz🙏🏻
Sagol cnm. Darisı sana olsun insallah 😍
gözün aydın 🌸🙏sağlıkla devam etsin kaçıncı haftadasın
Sagol cnm. 6+ 2 bugün.

Ben artık 4. Ignemi oldum, kesinlikle iğneyi öncesinde ısıtmak ve iğne vurulunca yanınızda kim varsa masaj yaparak dağıtması, arkasından da soğuk kompres ciddi şekilde ağrıda azalma sağlıyor. Hemşire bile bu iğne normalde çok yoğun çok işe yaramış isitman dedi bana .. ağrı var yine var ama en azından dayanabilir bir ağrı:) geçmiş olsun çok
Canım ısıtmayı nası yapıyorsun deriye girerken yaktıgın uc yakmasın

Amin canım Allah raz olsun yaşım 29 ama yumurta az cıkıyor işte en son 4 tane cıktı 3 ü 5. Güne geldı mayısta ıki tane transfer edıldı tutmadı gerı kalanı 6. Gune getırmıslerdı onu yaptık tuttu inşallah🤲🏻
Maşallah canım Allah sağlıklı hayırlı evlat etsin onu size

Benimde 10 ncu denememdi dün test günümdü ama malesef olmadı dsha önceki denemelerimde kimyasal gebeliklerim oldu 8 haftalıkken kalp atışı duran bebrğim oldu en acısıda oğlum dünyaya geldi ama 9 gün yaşadı bu uğurda çok acılar çektim pes etmedim ama yoruldum o yüzden hamile olanları duydukça çok seviniyorum çünkü bu uğurda savaşmanın ve geçen sürecin maddi ve manevi ne kadar zor olduğunu o kadar iyi biliyorum ki
Rabbim inşallah banada sağlıklı hayırlı bir evlat nasip eder

Kızlar bişey sorucam şimdi son adet tarihi girdiğim gebelik uygulamasına göre 5+1 görünüyorum 36 günlük yazıyor ben YouTube’dan 5 haftalık ultrason görüntüsü diye arattığımda karşıma çıkan videoda 5+0 ve 5+6 arası (6.hafta) yazıyor. Kafam karıştı şimdi 5 haftalık mıyız 6 haftalık mı ?

İyi ki kullanmamışsın mideyi mahvediyordu estrofem. Prolutonu ben 3 günde 1 kullanıyorum. Senin prolutexle aynı görevi görüyor ama daha etkili
İlk transfer hazırlığımda estroferm kaynaklı olduğunu düşündüğümüz durdurulamayan kanamam oldu ve boş kürtaj oldum ardından doktor değiştirdik yeni gittiğim doktor ise kanamanın tekrarlanmasına karşı ilaçsız yaptı. Sormayın ben o estrofemi ilk günde 8 tane alıyordum mide bulantılarından acile gittim uykumdan bulantiyla uyanıyordum ☘️🙄

Maşallah canım Allah sağlıklı hayırlı evlat etsin onu size

Benimde 10 ncu denememdi dün test günümdü ama malesef olmadı dsha önceki denemelerimde kimyasal gebeliklerim oldu 8 haftalıkken kalp atışı duran bebrğim oldu en acısıda oğlum dünyaya geldi ama 9 gün yaşadı bu uğurda çok acılar çektim pes etmedim ama yoruldum o yüzden hamile olanları duydukça çok seviniyorum çünkü bu uğurda savaşmanın ve geçen sürecin maddi ve manevi ne kadar zor olduğunu o kadar iyi biliyorum ki
Rabbim inşallah banada sağlıklı hayırlı bir evlat nasip eder
Canım gecmıs olsun oglunu neden kaybettın😥

Tamamen iyi doktor kimse ona gitmek lazım bence. Burda devlette sıra bulmak mesele o yüzden özelde gidiyorum zaten bu ilde doğum yapmayacağım için bana çok farketmiyor.32den sonra memlekete gidicem, perinatolog ile ilerlicem çift olduğundan. Hakkımızda hayırlısı.
Evet burda da yer yok bakalım nasıl olacak rabbim hakkımızda hayırlısını eylesin sağ sağlim kucağımıza alalım inşallah 🤲🏻❤️

Sanırım 10-12.haftaya kadar kullanılıyor,ben de kullanıyorum..
bir de bant yan etki yaptı mı sizde ?benim çıkardığım yer kızarıyor ve kaşınıyor? doktoruma söyledim normal dedi ama çok zorlanıyorum :KK43:
Teşekkürler cevabınız için eskiden yapmıyordu her değişimde diğer tarafa olacak şekilde yapıyordum ama bu son haftada çok kaşıntı yapıyor ve bantların etrafındaki derim pul pul olmaya başladı :s

Back