• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ocak ayı tüp Bebek transferi yaptıranlar

Herkese selamlar😊bana da dün 5.gun embriyosu transfer edildi, ancak yaklaşık 1 saat önce kahve lekelenme oldu bozuk para kadar sonra kesildi, doktorun asistanina yazdım ama gormedi daha😕transferin 2.gunu lekelenme yaşayan var mıdır acaba🥺

Herkese selamlar😊bana da dün 5.gun embriyosu transfer edildi, ancak yaklaşık 1 saat önce kahve lekelenme oldu bozuk para kadar sonra kesildi, doktorun asistanina yazdım ama gormedi daha😕transferin 2.gunu lekelenme yaşayan var mıdır acaba🥺
Asla regl değildir içiniz rahat olsun. İlaçlardan dolayı bu dönemde imkansız. Hem zaten doktorlar da rahim kalınlığına bakıp yapıyor ya adet zamanından çok uzak olmuş oluyor. Transfer sırasında klips ufak bi zedelenme yapmıştır belki ya da 2. Gün tutunma çabaları başlarmış belki öyle bir şeydir ☺️

Eşim Kayserili güzel memleket ❤️ evet hatırladım seni benim de kızım 4.5 yaşında ben de bu kadar ilaç kullandığımı hatırlamıyorum canım. Progestan iğne yoktu bizim zamanımızda 😅
ben başka şehirde yaşıyorum aslında ama oraya hep böyle sağlık işlerinde gittik o yüzden soğuk gelir hep.
Ne soracağım, fitili yaptıktan sonra yatıyorum ama yine de 1 2 saat sonra çıkıyor ben mi beceremiyorum acaba, sende de oluyor mu?

ben başka şehirde yaşıyorum aslında ama oraya hep böyle sağlık işlerinde gittik o yüzden soğuk gelir hep.
Ne soracağım, fitili yaptıktan sonra yatıyorum ama yine de 1 2 saat sonra çıkıyor ben mi beceremiyorum acaba, sende de oluyor mu?
Canım benim eriyor öyle yanlış koyunca geri geliyor iyice it ileri

Back