- 12 Ocak 2025
- 32
- 40
- 3
- Konu Sahibi belmaberna
Ayy Gökhan Erdil’de Trabzon’da. O doktorla tanışmayı çok isterdimBen Trabzon’da yaptırıyorum canım evet her hastanenin ilaç politikası farklı, aynı yer olabilir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy Gökhan Erdil’de Trabzon’da. O doktorla tanışmayı çok isterdimBen Trabzon’da yaptırıyorum canım evet her hastanenin ilaç politikası farklı, aynı yer olabilir
Yeni bir doktor mu canım hiç duymadım. Ben 5 yıl önce kızımın doktoruna gittim yine. İlk tedavide tutmuştu diyeAyy Gökhan Erdil’de Trabzon’da. O doktorla tanışmayı çok isterdim
Benim de çarşamba canım hayırlı olsun güzel haberler alalım inşallahMerhabalar iyi akşamlar salı günü transfer günüm
Yeni bir doktor mu canım hiç duymadım. Ben 5 yıl önce kızımın doktoruna gittim yine. İlk tedavide tutmuştu diye
Asla regl değildir içiniz rahat olsun. İlaçlardan dolayı bu dönemde imkansız. Hem zaten doktorlar da rahim kalınlığına bakıp yapıyor ya adet zamanından çok uzak olmuş oluyor. Transfer sırasında klips ufak bi zedelenme yapmıştır belki ya da 2. Gün tutunma çabaları başlarmış belki öyle bir şeydirHerkese selamlarbana da dün 5.gun embriyosu transfer edildi, ancak yaklaşık 1 saat önce kahve lekelenme oldu bozuk para kadar sonra kesildi, doktorun asistanina yazdım ama gormedi dahatransferin 2.gunu lekelenme yaşayan var mıdır acaba
ben başka şehirde yaşıyorum aslında ama oraya hep böyle sağlık işlerinde gittik o yüzden soğuk gelir hep.Eşim Kayserili güzel memleket evet hatırladım seni benim de kızım 4.5 yaşında ben de bu kadar ilaç kullandığımı hatırlamıyorum canım. Progestan iğne yoktu bizim zamanımızda
Bana böyle demediler bunu kim söyledi ? Hatta bu sefer hızlı bitti çarpıldım birazBnde şimdi alıyoru. Canım inşallah şifa olur 2.5saat serum 45 dk da izotonik su sürcek
Canım benim eriyor öyle yanlış koyunca geri geliyor iyice it ileriben başka şehirde yaşıyorum aslında ama oraya hep böyle sağlık işlerinde gittik o yüzden soğuk gelir hep.
Ne soracağım, fitili yaptıktan sonra yatıyorum ama yine de 1 2 saat sonra çıkıyor ben mi beceremiyorum acaba, sende de oluyor mu?
Çıkıyor dediğim aynen erimiş şekilde. Hiç çıkmaması mı gerek? İtiyorum itiyorum anca oluyor oğlum da jel kullanıyordum ya inanılmaz rahat bir şeydi.Canım benim eriyor öyle yanlış koyunca geri geliyor iyice it ileri
Yok canım o emilir posası atılır. 20 dk da emiliyorÇıkıyor dediğim aynen erimiş şekilde. Hiç çıkmaması mı gerek? İtiyorum itiyorum anca oluyor oğlum da jel kullanıyordum ya inanılmaz rahat bir şeydi.
Tamam teşekkür ediyorumYok canım o emilir posası atılır. 20 dk da emiliyor