Gebeliğe Hazırlık Mayıs Ayı klomen ve ovitrelle kullananlar birlikte bekleyelim 🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim doktorum da 3 ay klomen iğne deneyelim sonra diğer aşamaları düşünürüz demişti. Burda da hep aşılama öncesi aynı seyleri uygulamışlar o yüzden istedğin olur diye düşünüyorum. İnşallah oğluna bir kardeş gelir

Bunu bilmiyordum. Ama doktorum bana hep iğne sonrası plan veriyor neden o zaman bileydim iğne gününü de değerlendirirdim
Bana da iğne günü ve iğneden sonraki 36 saati verdi ama ben üst üste değerlendirdim. Geçen ay gün aşırıda tutmayınca

Bana da iğne günü ve iğneden sonraki 36 saati verdi ama ben üst üste değerlendirdim. Geçen ay gün aşırıda tutmayınca
Ya bende o konuda kararsız kaldım burda cok okudım 12 saat sonra 24 saat sonra diyenleri ama eşim doktoru dinleyelim dedi . iğneden birgün önce ve 36 saat sonra oldu. Geçem ayda böyle vermiştü olmamıştı. Neyse artık hayırlısı olmazsa diğer aya öyle denerim

Kuzum nasipte varsa oluyor gerçekten biz ne kadar uğraşırsak uğraşalım. İnşallah bu ay nasip eder Rabbim

Kizlar selam, ne zmn test yapmayi düsünüyorsunuz? Ben iki gün önce test yaptim pozitif cikti ama sanirim igneden dolayi. Bugün tekrar test yapmayi düsünüyorum.

Benimle bir catlama ignesi ve dozu daha yüksek olan kiz bugün test yapti ve hamile cikti, benim hic umudum kalmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…