- 23 Kasım 2020
- 334
- 195
- 53
- Konu Sahibi pofudukbiri
-
Amin kuzumTesekkur ederim sevindim buna oglum cok ıstıyor bı kardesı olsun butun arkadaslarının kardesı var ıns onun duası kabul olur Rabbım isteyen herkese hayırlı saglıklı evlatlar ikram etsın
Bunu bilmiyordum. Ama doktorum bana hep iğne sonrası plan veriyor neden o zaman bileydim iğne gününü de değerlendirirdimİğneden önceki birleşmede olan spermler genelde yumurtayla birleşiyormuş canım
Benim doktorum da 3 ay klomen iğne deneyelim sonra diğer aşamaları düşünürüz demişti. Burda da hep aşılama öncesi aynı seyleri uygulamışlar o yüzden istedğin olur diye düşünüyorum. İnşallah oğluna bir kardeş gelirHerkese merhaba 2012 yılında klomen catlama ıgnesı 2 defa asılama olup hıc sonuc alamayıp tedaviyi bıraktıktan 5 ay sonra kendılıgınden hamile kalmıs biriyim haseki egıtım arastırma hastanesi ınfertılıte bölumunde tedavı olmustum daha ilk ay dan hemen klomen catlatma ıgnesı ve asılama ya gırmıstı Dr ben simdi bir bebegım daha olsun istiyorum ama asılama yaptırmak ıstemıyorum 3 ay klomen catlatma ıgnesı istesem Dr kabul eder mi acaba sadece denemek istiyorum bu sekılde olmasa da cok buyuk sorun degıl sukurler olsun bı oglum var asılama olmadan sadece ılac verirler mi
Bana da iğne günü ve iğneden sonraki 36 saati verdi ama ben üst üste değerlendirdim. Geçen ay gün aşırıda tutmayıncaBunu bilmiyordum. Ama doktorum bana hep iğne sonrası plan veriyor neden o zaman bileydim iğne gününü de değerlendirirdim
Ya bende o konuda kararsız kaldım burda cok okudım 12 saat sonra 24 saat sonra diyenleri ama eşim doktoru dinleyelim dedi . iğneden birgün önce ve 36 saat sonra oldu. Geçem ayda böyle vermiştü olmamıştı. Neyse artık hayırlısı olmazsa diğer aya öyle denerimBana da iğne günü ve iğneden sonraki 36 saati verdi ama ben üst üste değerlendirdim. Geçen ay gün aşırıda tutmayınca
Kuzum nasipte varsa oluyor gerçekten biz ne kadar uğraşırsak uğraşalım. İnşallah bu ay nasip eder RabbimYa bende o konuda kararsız kaldım burda cok okudım 12 saat sonra 24 saat sonra diyenleri ama eşim doktoru dinleyelim dedi . iğneden birgün önce ve 36 saat sonra oldu. Geçem ayda böyle vermiştü olmamıştı. Neyse artık hayırlısı olmazsa diğer aya öyle denerim
Kuzum 10. Gün bugün test yaptım sabah silik çıktı. İğnenin etkisi geçmedi sanırımKizlar selam, ne zmn test yapmayi düsünüyorsunuz? Ben iki gün önce test yaptim pozitif cikti ama sanirim igneden dolayi. Bugün tekrar test yapmayi düsünüyorum.
ben cok sabirsizlaniyorum artik, icimde ki ses zaten negatif cikicak diyor ama yine de insan bilmek istiyorKuzum 10. Gün bugün test yaptım sabah silik çıktı. İğnenin etkisi geçmedi sanırım
Bir yanım umutsuz bir yanım umutlu valla psikolojim bozuldu iyice. Meraktan içim içimi yiyorben cok sabirsizlaniyorum artik, icimde ki ses zaten negatif cikicak diyor ama yine de insan bilmek istiyor
Öyle düşünme canım bak olacağı varsa da olmaz. Olumlu düşünmeye çalış. Kaçıncı günündesin? 14. Güne kadar umut varBenimle bir catlama ignesi ve dozu daha yüksek olan kiz bugün test yapti ve hamile cikti, benim hic umudum kalmadi
Benim testim negatif çıktı… artık adetimi bekleyeceğimKızlar nasılsınız? Bugün Nasıl durumunuz?
İgneden sonra 6. Günüm ve hala kaşık ve karın ağrım varKızlar nasılsınız? Bugün Nasıl durumunuz?
Kaçıncı gündesin ki cnımBenim testim negatif çıktı… artık adetimi bekleyeceğim
Kesinlikle doğacağın zamanı belli de beklemesi aylar geçtikçe zorl oluyor sadeceKuzum nasipte varsa oluyor gerçekten biz ne kadar uğraşırsak uğraşalım. İnşallah bu ay nasip eder Rabbim
Yaa iğnenin etkisi de olmayabilir benceKuzum 10. Gün bugün test yaptım sabah silik çıktı. İğnenin etkisi geçmedi sanırım
Adet olana kadar umut var kuzum inşallah olmazsın bebeğin seninledirBenim testim negatif çıktı… artık adetimi bekleyeceğim
İlaçlardan oluyor o kuzum ya. Bebişlerimiz bizimle olsun da ağrılara razıyızİgneden sonra 6. Günüm ve hala kaşık ve karın ağrım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?