Gebeliğe Hazırlık Mayıs Ayı klomen ve ovitrelle kullananlar birlikte bekleyelim 🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok canim dün yaptigim test negatif cikti artik adetimi bekliyorum, bu saatten sonra pozitif cikacagini sanmiyorum....

Ayyy kuzum ya cok sevindim, insallah hayirli haberlerini aliriz

Kızlar merhaba ben 19 mayıs akşamlar 7 de iğne vuruldum bu gün 8. Günüm test için 12.gün yapmayı düşünüyorum sizce erken mi?

Kızlar merhaba ben 19 mayıs akşamlar 7 de iğne vuruldum bu gün 8. Günüm test için 12.gün yapmayı düşünüyorum sizce erken mi?
Kuzum kimi 11-12 günde öğreniyor kimi 14. Herkes farklı birşey söylüyor. Benim de yarın 12. Gün. Test yapmayı düşünüyorum kanda. Evde iki gündür sabahları yapıyorum

Kuzum kimi 11-12 günde öğreniyor kimi 14. Herkes farklı birşey söylüyor. Benim de yarın 12. Gün. Test yapmayı düşünüyorum kanda. Evde iki gündür sabahları yapıyorum
İki gündür nasıl çıkıyor var mı ikinci çizgiyi. Ya bide 12. Günde iğnenin etkisi geçmediyse kanda çıkan sonuçun doğruluk payını nasıl anlarız.

Merhaba canlar,
7 Mayıs’ta adet oldum. 17 mayısta çatlatma iğnesi vurdum.
Bu ay klomen ve çatlatma iğnesini ikinci kez deniyorum. Geçen ay tutmamıştı.
Sizde durumlar nasıl? Birbirimize destek olalım istedim ❤️
Merhaba bende bu ay klomen ve prowames kullanmaya basladım adetime 15 gun kaldı çok heycanlıyım ınsallah güzel sonuclar alırız

İki gündür nasıl çıkıyor var mı ikinci çizgiyi. Ya bide 12. Günde iğnenin etkisi geçmediyse kanda çıkan sonuçun doğruluk payını nasıl anlarız.
Kuzum çıkan sonucu doktora mesaj at. Zaten diyor örneğin iğnenin etkisinin ortalama 10 kalması gerekirken senin ki 15 çıktıysa hamilesin diyor. 11. Gün bugün idrar testi silik çizgi çıkıyor normal kaset testte

İnşallah kuzum. Avokado tüketmeye çalış ve mümkün olduğunca dinlen. Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize ❤️🤲🏽
çok tesekkur ederım evet avokado çok tüketiyorum• sabırsızlıkla adet tarihimi bekliyorum ben kesin erkenden test yaparım ama 😂 klomen sızdede yorgunluk yapıyormu acaba

çok tesekkur ederım evet avokado çok tüketiyorum• sabırsızlıkla adet tarihimi bekliyorum ben kesin erkenden test yaparım ama 😂 klomen sızdede yorgunluk yapıyormu acaba
O sabırsızlık hep oluyor kuzum ya zaman geçmiyor gibi😁😊 klomen değilde çatlatma iğnesinden sonra oluyor yorgunluk bende kuzum

O sabırsızlık hep oluyor kuzum ya zaman geçmiyor gibi😁😊 klomen değilde çatlatma iğnesinden sonra oluyor yorgunluk bende kuzum
Ben catlatma iğnesi kullanmıyorum 6 ay bu ilaçları kullanıcam sonuc almazsam çatlatma iğnesine başlıycaz gun asırı ilişkide bulunuyoruz birde folikasit kullanıyorum😊

Kuzum çıkan sonucu doktora mesaj at. Zaten diyor örneğin iğnenin etkisinin ortalama 10 kalması gerekirken senin ki 15 çıktıysa hamilesin diyor. 11. Gün bugün idrar testi silik çizgi çıkıyor normal kaset testte
Anladım en sağlıklısı 15. Günü beklemek ama nerde bende o sabır şimdiden belirti aramaya başladım 12. Günden sonra üç gün test yapıp takip ederim heralde

Anladım en sağlıklısı 15. Günü beklemek ama nerde bende o sabır şimdiden belirti aramaya başladım 12. Günden sonra üç gün test yapıp takip ederim heralde
Ben de 10. Günden beri yapıyorum 😳 sabır konusunda iyi değilim ya 😭 bir de bebeğimi kaybettim ya şimdi daha bi fazla istiyorum

Back
X