- Konu Sahibi pofudukbiri
-
Evet bende bünyenin alıştığını düşünüyorum. Ya ne güzel sizin az kalmış inşallah bebiştendirGeçen ay benim de öyle oldu kuzum. İlk defa kullandığımız için sanırım. Bu sefer o kadar ağrım sızım olmuyor. İki gündür aşırı halsizlik uyku hali mide krampları var. Bugün 9. Gün
Ay inşallah hepimiz kavuşuruz yavrularımızaEvet bende bünyenin alıştığını düşünüyorum. Ya ne güzel sizin az kalmış inşallah bebiştendir
Peki bir sorum olacak. Ben iğneden 5 gün sonra şehir dışına çıkıcam sonrası için doktor gün aşırı demişti bir sorun olur mu acaba?
11 günüm bugün kan verdim çıkmasını bekliyorum bakalım Rabbım hepimizin gönlüne göre verir isallahKaçıncı günün acaba
Kuzum inşallah gebesindir. Dualarım seninle. Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize11 günüm bugün kan verdim çıkmasını bekliyorum bakalım Rabbım hepimizin gönlüne göre verir isallah
Kuzum koş kan ver iğnenin etkisi değil o hamişsinMerhaba bende 13 mayısta çatlatma iğnesi oldum dün test yaptım silik çıktı bugunde yaptım çok az silik çıktı iğnenin etkisi geçiyor mu acaba
Sonucum çıkmadı daha bekliyorumda normal testte yaptım silik çıktı cumartesi yaptığımda silik cikmamistiKuzum inşallah gebesindir. Dualarım seninle. Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hepimizeSabırsızlıkla bekliyorum sonucunu
Kuzum inşallah kanda da çıkacak Allah’ın izniyleSonucum çıkmadı daha bekliyorumda normal testte yaptım silik çıktı cumartesi yaptığımda silik cikmamisti
Yarın gidicem kan vermeye ama dünki çok belliydi bugun çok az belliKuzum koş kan ver iğnenin etkisi değil o hamişsin
Sıvı tüketimiyle alakalı olabilir canım. Olmasa hiç çıkmaz kuzumYarın gidicem kan vermeye ama dünki çok belliydi bugun çok az belli
Bide afedersin ama testi öğlen yaptım zorla geldi yaniSıvı tüketimiyle alakalı olabilir canım. Olmasa hiç çıkmaz kuzum
Ondan öyle çıkmış o zamanBide afedersin ama testi öğlen yaptım zorla geldi yani
İnşAllah ya hamileyimdir yarın kan vericem bugün çok silik olduğu için umudum yok amaOndan öyle çıkmış o zamangeçen ay 10. Günden itibaren hep tek çizgiydi silik falan hiç yoktu. Senin 13. Gün net var yani
Kuzum bence umutsuzluğa kapılma ve stres yapma. Yarın buraya pozitif sonucu yazacaksın eminimİnşAllah ya hamileyimdir yarın kan vericem bugün çok silik olduğu için umudum yok ama
Dualarını eksik etme inşAllah buraya hamile olduğumu yazarımKuzum bence umutsuzluğa kapılma ve stres yapma. Yarın buraya pozitif sonucu yazacaksın eminim
Dualarımdasın kuzumDualarını eksik etme inşAllah buraya hamile olduğumu yazarımSende mi çatlatma iğnesi oldun senin durumun nasıl?
Bende sana bol bol dua edicemDualarımdasın kuzumBu ay ikinci kez klomen ve çatlatma iğnesi kullandım. 9. Gündeyim 17 mayısta vurdum. Bugün ağzımda metalik tat var iki gündür de sürekli bir uyku hali. 12. Gün kan vericem ben d
Bende şubatta kürtaj oldum bebeğimin kalbi durdu. 10 haftalıktı. Rabbim evlat acısıyla sınamasın kimseyiBende sana bol bol dua edicembende aralık ayında dış gebelik geçirdim polikistik over var bende de adetlerim çok düzensiz
Amin amin Allahım en kısa zamanda tekrar hamile olmayı nasip etsin sağlıklı evlat nasip etsinBende şubatta kürtaj oldum bebeğimin kalbi durdu. 10 haftalıktı. Rabbim evlat acısıyla sınamasın kimseyi
Amin kuzumAmin amin Allahım en kısa zamanda tekrar hamile olmayı nasip etsin sağlıklı evlat nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?