- 23 Kasım 2020
- 334
- 195
- 53
- Konu Sahibi pofudukbiri
-
İki gündür sabahları midem bulanıyor uyandığımda. İlk kullandığımda böyle olmamıştı. Ara ara kasığım ağrıyor. Sende durum ne canımMerhaba bende ayın 15 vuruldum igneyi herhangi bi belirtiniz felan varmi
Zaman geçmiyorBeklemedeyizbenim biraz su gibi akıntım var sadece ıslaklık oluyor o da az , arada kasıkta ağrı hafif hafif yokluyor, göğüslerde de şişlik ve acı var
Benimde hiç akintim olmadi bu ay her ay olurdu ama bu ay hiç yok kasiklarim belim agriyor gogusum sızlıyor surekli değil ama bazende mide bulantim oluyo yarin 11gunum gidip bi kan vereccem varsa muhakkak cikarİki gündür sabahları midem bulanıyor uyandığımda. İlk kullandığımda böyle olmamıştı. Ara ara kasığım ağrıyor. Sende durum ne canım
İnşallah kuzum ya. Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize. 12. Gün vermeyi düşünüyorum ben deBenimde hiç akintim olmadi bu ay her ay olurdu ama bu ay hiç yok kasiklarim belim agriyor gogusum sızlıyor surekli değil ama bazende mide bulantim oluyo yarin 11gunum gidip bi kan vereccem varsa muhakkak cikar
Amin isallah sizin kacinci gününüzİnşallah kuzum ya. Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize. 12. Gün vermeyi düşünüyorum ben de
8. Günüm bugün. Bekliyorum bakalım zaman geçmiyor hiçAmin isallah sizin kacinci gününüz
Evet canım erken 13.günü bekleKizlar bende 17 Mayıs'ta iğne vuruldum dayanamadım test yaptim pozitifmi ilaçlardan mi bilemedim
Eki Görüntüle 2853132
İnşallah koyulaşır kuzum. Ben geçen ay test yapıp bakıyordum hergün bu ay hiç yapmayacağım 12. Gün sadece kan vereceğim o kadarBenimde 10.gün
Benimde 10 gunum bugun İğnenin etkisi gecmismiydi daha önce yaptınız mı ben dün yaptım gecmisti eğer sizinkiler geçtiyse var bu testte goreBenimde 10.gün
Bilmiyorum canım takip ediyorum 13.güne kadar çıkarsa kan vereceğimBenimde 10 gunum bugun İğnenin etkisi gecmismiydi daha önce yaptınız mı ben dün yaptım gecmisti eğer sizinkiler geçtiyse var bu testte gore
Kaçıncı günündesin canım bak Buda dünkü testle karşılaştırmaİnşallah koyulaşır kuzum. Ben geçen ay test yapıp bakıyordum hergün bu ay hiç yapmayacağım 12. Gün sadece kan vereceğim o kadar
İnşallah çıkar kuzumBilmiyorum canım takip ediyorum 13.güne kadar çıkarsa kan vereceğim
Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize kuzumAnladim canım Rabbım gönlümüze göre verir isallah vardır hepimizde
Kizlar dun test yaptım çıkmamıştı hic bi sekilde ikinci çizgi bigun erken gebelik testi yaptım çıktı sizce varmidirRabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize kuzum
Kaçıncı günün acabaKizlar dun test yaptım çıkmamıştı hic bi sekilde ikinci çizgi bigun erken gebelik testi yaptım çıktı sizce varmidir
Kuzum kaçıncı gündü? Kasettte görünmeyen erkende görünebilir. İnşallah vardırKizlar dun test yaptım çıkmamıştı hic bi sekilde ikinci çizgi bigun erken gebelik testi yaptım çıktı sizce varmidir
Geçen ay benim de öyle oldu kuzum. İlk defa kullandığımız için sanırım. Bu sefer o kadar ağrım sızım olmuyor. İki gündür aşırı halsizlik uyku hali mide krampları var. Bugün 9. GünMerhaba benimde bu ay 2.iğnem21 Mayısta iğne vuruldum. Geçen ay çok fazla belirti gibi olan yan etki yapmıştı ama bu ay hiç belirtim yok hayırlısın artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?