Gebeliğe Hazırlık Mayıs Ayı klomen ve ovitrelle kullananlar birlikte bekleyelim 🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Geçen ay benim de öyle oldu kuzum. İlk defa kullandığımız için sanırım. Bu sefer o kadar ağrım sızım olmuyor. İki gündür aşırı halsizlik uyku hali mide krampları var. Bugün 9. Gün
Evet bende bünyenin alıştığını düşünüyorum. Ya ne güzel sizin az kalmış inşallah bebiştendir🤗
Peki bir sorum olacak. Ben iğneden 5 gün sonra şehir dışına çıkıcam sonrası için doktor gün aşırı demişti bir sorun olur mu acaba?

Evet bende bünyenin alıştığını düşünüyorum. Ya ne güzel sizin az kalmış inşallah bebiştendir🤗
Peki bir sorum olacak. Ben iğneden 5 gün sonra şehir dışına çıkıcam sonrası için doktor gün aşırı demişti bir sorun olur mu acaba?
Ay inşallah hepimiz kavuşuruz yavrularımıza❤️ Kuzum bir sorun olacağını sanmıyorum zaten 5. Güne kadar yumurta ile sperm buluşmuş olur diye düşünüyorum. Ama çok dikkatli ol ağır hareket et araçta mümkünse uzanır pozisyonda seyahat et sen sürmeyeceksen

Merhaba bende 13 mayısta çatlatma iğnesi oldum dün test yaptım silik çıktı bugunde yaptım çok az silik çıktı iğnenin etkisi geçiyor mu acaba

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    93 KB · Görüntüleme: 34
Dualarını eksik etme inşAllah buraya hamile olduğumu yazarım 🤲🏻 Sende mi çatlatma iğnesi oldun senin durumun nasıl?
Dualarımdasın kuzum🤲🏽❤️ Bu ay ikinci kez klomen ve çatlatma iğnesi kullandım. 9. Gündeyim 17 mayısta vurdum. Bugün ağzımda metalik tat var iki gündür de sürekli bir uyku hali. 12. Gün kan vericem ben de

Dualarımdasın kuzum🤲🏽❤️ Bu ay ikinci kez klomen ve çatlatma iğnesi kullandım. 9. Gündeyim 17 mayısta vurdum. Bugün ağzımda metalik tat var iki gündür de sürekli bir uyku hali. 12. Gün kan vericem ben d
Bende sana bol bol dua edicem 🤲🏻🥰 bende aralık ayında dış gebelik geçirdim polikistik over var bende de adetlerim çok düzensiz 😔😔

Back
X