Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım tarlusal gecen sene kullandim ben bekarken bu senede basima kürlerden dolayi gecikme geldi ozaman da doktor duphaston vermişti o daha etkili gelmişti bana
Bana da etkili gelecek inşllah
Kür lafını duyunca bana birşey oluyor daha da asla o birşeye girmem Allah nasip etmesin o değil bu hasta olmamak ramazana yaradı rahat rahat oruç tutuyorum

Aynen canım nasip değilmiş rabbim yinede hayırlı nasip versin o kadar sevindim ki birşey çıkmamasına. Mayıs topiğim de belki kalırım hamiş bakalım
Tabi çok şükür birşey çıkmadı rabbim bu ay selamete erişrtirir inş seni canım dostum gönlü güzelim rabbim gönlüne göre versin inşallah Mayıs topiğin tamamı hamiş kalır inş iyiki tanıdım seni bağları koparmayalım topiğine gelecem arada didikleyecem seni sende arada etiketle beni olurmu unutma beni

Bana da etkili gelecek inşllah
Kür lafını duyunca bana birşey oluyor daha da asla o birşeye girmem Allah nasip etmesin o değil bu hasta olmamak ramazana yaradı rahat rahat oruç tutuyorum
Gecen sene benimde ramazana denk gelmişti ee ozmn bekarım çocuk düşüncesi yok ama aklım çıkmıştı bide o sıra covit geçirdim heralde gecikme ona bağlıydı senden sonra bıraktım bal tarcın çörek otunu vala korktum 5 gun kullandım ama

Kızlar bu yanıklar baharat diyer yer var hiç duydunuzmu baya baya gebe kalanlar var. Az önce kendi aktarma gittim fikir edinim dedim sperm değerleri vs işte kendim için de sordum hormon testlerinize göre karışım yapıyorum dedi kadın hatta ikiz ikiz gebelerim oldu dedi. Ben erkek icin fiyat sordum 450 tl dedi ama ultrosan ve tabiki tahlil sonuclari olmadan vermiyoz dediler. Aktardan karışım alıp faydasını görenler varmı acaba aranızda

Bizde unutmak diye birşey yok canım koparmyacağız asla bağımızı
Gönlü güzel olmaktan ziyade gönlü güzel insanlara da denk gelmek var sende benim için öylesin. Bu klüb bekleyenlerin gönlü güzellerin sayfası çok iyi insanlar da var insan herşeyini paylaşıyor hiçbirimiz birbirimizi yargılamıyoruz çok şükür. Allah senden razı olsun etiketlicem merak etme öyle oldu bitti kaçamazsın

Beni de Ramazan vurdu belki de.
Olsun o kadarcık birşey olmaz.
Ama vitamin takviyesi almak iyidir böyle sprem yumurta kalitesini arttıracak şeyler almak en mantıklısı.

Aklım M Maviiiiiiii de naptın canım seni unutmadım. Gittin mi kan vermeye?
Yaaa güzel kalpli kadın unutmamış Kendi derdinden bana da yer bulabilmiş ben biraz sana yazamadım üzüldüm ama dua ettim çok inşallah olacak biliyorum seninle ocaktan buluşuruz belki benim tarih muallak canım ben gittim kana verdim şükür pozitif ama 10.64 yani düşük ama ben zaten en son adetim biteli 15 gün oldu yumurtlamanın üstüne 10gun oldu o yüzden daha bir haftalık falandır demi canım

Yok canım neden unutayım bazıları iyi kazındı senin valla canım pozitif ya gerisini düşünme iyi mi kötü deyirek Rabbbbim güzel eder bunu da gösterdi ya bilinmez belki karşılaşırız

Yok kaçmam zaten canım benim Allah sendede razı olsun yoldaş olduk dertleştik ne güzel iyiki tanıdm seni hep var kal

Yok canım neden unutayım bazıları iyi kazındı senin valla canım pozitif ya gerisini düşünme iyi mi kötü deyirek Rabbbbim güzel eder bunu da gösterdi ya bilinmez belki karşılaşırız
Ah canımmm inşallah Haydi bakalım bekliyoruz da ilk önce bir su âdet gelip gitseydi senin hayırlısıyla

Bnde aynıyım ama stresle alakalı mı bilmem biz ilk 6 ay boyunca olursa diye denedik test bile almadım hastalanınca olmadı diyodum yani o kadar vurdum duymazdım düzenli ilişki de oluyodu ama yine de olması strese bağlı olsaydı 0 stresken olurdu bnce sonradan neden olmuyo ki diye düşünüp doktora felan gittim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…