- 23 Kasım 2020
- 83
- 35
- 26
Eşim bu konuda gerekirse bende giderim diyor hakkını yiyemem bı sorun varsa sonuçta ikimizle alakalı benim anlamadığım herşey normal niye hamile kalamiyorum ya stres yapıyorum başka sebep de bulamıyorum birde bu klomen denen ilacı denemek istiyorum belki faydalı olurBn dün doktor kontrolüne gittim doktorum femara yazdı fakat eşimden de sperm sayısını istedi onu getirmezsen iğne yapmam belki onda sorun dedi 1 sene önce sorun yoktu dedim bi sene önceyle aynı yaştamısın dediperşembe test vericek eşimde o şekilde iğne yapcak bnce biz herşeyi yaparken onlarında çabaları gerekli aklınızda kalmaz en azından
Sonra kimyasal gebelikle mi sonucalndı ?Arkadaşlar Şubat ayı gebeliğim de soğan kürü yapmıştim hamile kalmıştım bu ay yine soğan kuru + testere dişli aslanpençesi çayi içiyorum inşallah faydası olur
Ya demek ki tüm kocalar aynı esprileri yapıyorlarYumurtlama gelince tavuk oluyoruz, şimdi de Tüp takacaklar . oh eğlensinler bakalım... çileyi çeken biziz
Hayır normal zamanda olsa peşimden ayrılmayan adam o dönemde peşine düşürüyorAman işte koskoca bebek süreci için minik bir katkıları var onda da bir sürü naz niyaz
Bence kesin pikKızlar emin olmak için sorayım dedim pik bugün dimi
Sebepsiz infertiti diyorlar canım, ne eşimde ne de bende sorun yok. 4 sene önce gebe kaldım. 3 senedir korunmuyorum hatta tedavi vs de oldum ama bi daha gebelik yakalayamadım. Bi süreç işte. Allah bizi de böyle sınıyorEşim bu konuda gerekirse bende giderim diyor hakkını yiyemem bı sorun varsa sonuçta ikimizle alakalı benim anlamadığım herşey normal niye hamile kalamiyorum ya stres yapıyorum başka sebep de bulamıyorum birde bu klomen denen ilacı denemek istiyorum belki faydalı olur
Klomenle gebelik yakalayan da çok, şuan femara kullanıyorum ben. Bunun rahmi inceltmediğini ve daha etkili olduğunu söylüyorlar. Bilgin olsunEşim bu konuda gerekirse bende giderim diyor hakkını yiyemem bı sorun varsa sonuçta ikimizle alakalı benim anlamadığım herşey normal niye hamile kalamiyorum ya stres yapıyorum başka sebep de bulamıyorum birde bu klomen denen ilacı denemek istiyorum belki faydalı olur
Böyle ister istemez görev gibi olunca insan cidden kaçası geliyor dürüst olalım bazen haklılar amaHayır normal zamanda olsa peşimden ayrılmayan adam o dönemde peşine düşürüyorintikam mı alıyor nedir
Aynen ya, klasik espiriYa demek ki tüm kocalar aynı esprileri yapıyorlaryumurtlama günündeyken bi de gıdakla bakayım diyorsa tamam
Teşekkür ederim canımBence kesin pik
Şimdi yarın 10a saat verdi doktor, tam 10 mu yani bi saat önce 1 saat sonra olsa olmuyor mu diyorBöyle ister istemez görev gibi olunca insan cidden kaçası geliyor dürüst olalım bazen haklılar ama
Geçmiş olsun canım iyi sevindim herşey normalmiş rahatlayabilirsinCanlarrr herşey için bana yardımcı oldunuz valla hepiniz hakkınızı helal edin...
Şimdi geldim eve şarjım bitmişti.
Bütün hormonlarım normal çıktıgülsem mi ağlasam mı durum yaşadım... Doktor tarlusal yazdı adet olursun iç dedi. İçeyim değil mi bilgisi olan var mı bu ilaçla ilgili ilk defa içicem herşeyin ilki varmış prolaktinim 16 çıktı o da sebeb değilmiş. Bazı arkadaşların dediği gibi Mevsimsel yaşadım deyip geçiyorum artık Arsoney MaviliGizem R rana20 burcuerva Maviesra persona06 aklıma gelip gelmeyen tüm arkadaşlarım olay bu.