Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım kuzenim içti daha önce onu bikaç kere çözüm oluyor 3 veya 4. Gün adet geliyor. İçebilirsin yani, sıkıntı olsa o içmezdi. Bi de dün youtube da adet söktürücü yumurtalık masajı gördüm ona bak istersen

Tamamdır canım teşekkür ederim. O masajı da yaparım bilirdim ebru ceylanın vardı iş görür

Tamamdır canım teşekkür ederim. O masajı da yaparım bilirdim ebru ceylanın vardı iş görür
İnşallah bu ay hemen olursun diğer ay da hemen gebe kalırsın kuzum güzel kaderli güzel yüzlü evlatların olsun inşallah ve doğum günün kutlu olsun. Rahatla artık stres yapma

İnşallah bu ay hemen olursun diğer ay da hemen gebe kalırsın kuzum güzel kaderli güzel yüzlü evlatların olsun inşallah ve doğum günün kutlu olsun. Rahatla artık stres yapma

Çoook amaa çoook teşekkür ederim canım ne güzel dua ettin inşallah bu herşey den önemli güzel kaderli olmak aminnn çookça.

Tövbe daha kür filan denemem ben ilaç kullandım dostinex zaten o ilaçla 10 filan olmuştur. Tekrar fırladı mı bilmem biraz bu şey hormon sen anladın :)))
Ahahaha anladim cAnim ay napalim yaaa bebis yolunda yapilan hersey mubahtir bide bunu deneyeyim dedm belkii duser su hormon da muradimiza ereriz

Ahahaha anladim cAnim ay napalim yaaa bebis yolunda yapilan hersey mubahtir bide bunu deneyeyim dedm belkii duser su hormon da muradimiza ereriz

İlaç kullanmak daha mantıklı bence eğer yüksek ise benim hiç çıkmadı sonradan sürekli çıkıyor mu senin? Şuan sonucum 16 :) 10 olmasada öyle demiştim yazarken :) kadın olarak kendini tanımak herşey den önemli. Bu hormon çıkınca gögüslerim kopuyor sanıyorum yerinden Allah bize yardım etsin sonumuz hayır olsun ne diyim

Klomenle gebelik yakalayan da çok, şuan femara kullanıyorum ben. Bunun rahmi inceltmediğini ve daha etkili olduğunu söylüyorlar. Bilgin olsun
Yarın Dr randevu aldım gidicem bakım soylucek bu süreç yok yorucu ve yıkıcı artık beynimin vücudumu yönettiğini ve etkilediğini düşünüyorum bu ay yumurtlama günlerini takip ettik hamile kalırım diye düşündüğüm için mi 10 gün attı bir kaç ay öncede yine takip ettigimizde adetimi 1 ay ertelemisti

Canim benim surekli cikiyor ilac kullaninca 10 lara dusuyor ilaci birakinca tekrar yukseliyor namussuz hormon benim goguslerim zaten iri bide bu hormon yukselinci resmen sislikten patlicak gibi hissediyorm valla ya

Kuzum demekki nasip değilmiş vardır bunda bir hayır evet adet söktürücü vermiş galiba hiç kullanılmadım bende duydum ama kuzenim olmuştu çünkü inşallah Mayıs topiğin sana çok uğurlu gelir çok

Çok zor dönemler ben 29 yaşındayım evlenene kadar adetim herseyim normaldi evlendikten sonra herşey alt üst oldu diyorum acaba çocuk istediğimiz için mi böyle düzensiz oluyorum

Bu mevsim fena vurdu hepimizi belki Mayıs için hazırlık oldu bize
Her şeyin normal olmasına çok sevindim, Mayıs'ta hayırlısı ile güzel haberler veresin inşallah

Aynen canım nasip değilmiş rabbim yinede hayırlı nasip versin o kadar sevindim ki birşey çıkmamasına. Mayıs topiğim de belki kalırım hamiş bakalım

Canim benim surekli cikiyor ilac kullaninca 10 lara dusuyor ilaci birakinca tekrar yukseliyor namussuz hormon benim goguslerim zaten iri bide bu hormon yukselinci resmen sislikten patlicak gibi hissediyorm valla ya

Oow büyük olunca daha da uçuruyor onu artık ne taksam derdine düşüyor insan. Bu da bir dert.
O hormon cidden bir tuhaf napsan yaranamazsın işi gücü çıkmak demek inmek

Canım tarlusal gecen sene kullandim ben bekarken bu senede basima kürlerden dolayi gecikme geldi ozaman da doktor duphaston vermişti o daha etkili gelmişti bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…