Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba canım..bebiş olmasa bile Demek sorun yokmuş ne güzel
Tarlusal vermeden önce gebelik testi isteniyor Tarlusal içerken korun dedi mi doktor?

Benimde yarın adet olmama lazım çatlayacağım

Nisan ayından koptum geldim kanamam yok bat yarın ama peçeteye bisiler gelior minicik te olsa zaten kokumda değişti yeni bir aya merhaba

Gecmis olsun canım en azindan korktuğun gibi şeyler çıkmadı Buda fırtına öncesi sessizlik olsun son adetin olsun gelen sonrası bebişe insallah

Bu prolaktin denen hormonu hurma yükseltir mi acaba bilginiz var mı kızlar bu ay goguslerim cok hassas ağrıyor durup dururken

Heh tam oldum şimdi gunasiri denicem ilk kez insallah bu ay tutar

Ayy
kuzum sen helal et çok içten ve iyi niyetlisin hormonlarının değerlerinin normal çıkmasına çok sevindim en azından bu iyi bişey Sen ne kadardır istiyordun gebelik

Canım ebru hanımdan mı aldın bu ay bende alayım diyorum hangi gün yumurtladigimi göreyim diyorum cevap yaziyomu sorularına ayrıca
Evet ondan aldım yani ben birkaç kez yazdım çok mesaj olduğu için hemen yazmıyor ve ayrıntılı da ilgilenemiyor ama mesajlara cevap veriyor kısaca bazen kopyala yapıştır yapıyor

Evet ondan aldım yani ben birkaç kez yazdım çok mesaj olduğu için hemen yazmıyor ve ayrıntılı da ilgilenemiyor ama mesajlara cevap veriyor kısaca bazen kopyala yapıştır yapıyor
Bn minnak kurabiyelerden aldım testimi inanılmaz net ve her konu da yardımcı yek geçerim bak bu geçen ayın testlerin

Sorularına cevap veriyor mu güzelce ayrıntılı? Ebru hanım çok iyi ama çoook takipçisi var yetişemiyor bence

Sorularına cevap veriyor mu güzelce ayrıntılı? Ebru hanım çok iyi ama çoook takipçisi var yetişemiyor bence
İstersen bi bak sayfasına evet gayet cevaplıyo Ebru hanım a da danışıyorum bn çok bilgili ama testleri belirtisiz o yüzden bn minnak kurabiyeleri tercih ettim 30 tane lh 4 adette hcg testi gönderiyo 90 TL zaten 2 ay yetiyor bana

Bu testlerde sacma geldi bana bu ay 2 gün 1 yapayım 3 tane erken gebelik alayım yeter (eczanedeki fiyata netten 3 tane ediyor=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…