Merhaba canım..bebiş olmasa bile Demek sorun yokmuş ne güzelCanlarrr herşey için bana yardımcı oldunuz valla hepiniz hakkınızı helal edin...
Şimdi geldim eve şarjım bitmişti.
Bütün hormonlarım normal çıktıgülsem mi ağlasam mı durum yaşadım... Doktor tarlusal yazdı adet olursun iç dedi. İçeyim değil mi bilgisi olan var mı bu ilaçla ilgili ilk defa içicem herşeyin ilki varmış prolaktinim 16 çıktı o da sebeb değilmiş. Bazı arkadaşların dediği gibi Mevsimsel yaşadım deyip geçiyorum artık @Arsoney MaviliGizem @rana20 @burcuerva @Esrakcshn @persona06 aklıma gelip gelmeyen tüm arkadaşlarım olay bu.
Bnce 2 tane yumurta olmuş bunu da değerlendirin bnce çünkü ikinci bi şans olablr belki de ikiz olurCanım dün ki piki de atmıştım buraya gece tekrar yaptım hatta Ebru hanıma attım instagramdan yumurtlama olmuş ve çatlamış dedi ama bugün tekrar pik oldu
Gecmis olsun canım en azindan korktuğun gibi şeyler çıkmadı Buda fırtına öncesi sessizlik olsun son adetin olsun gelen sonrası bebişe insallahCanlarrr herşey için bana yardımcı oldunuz valla hepiniz hakkınızı helal edin...
Bütün hormonlarım normal çıktıgülsem mi ağlasam mı durum yaşadım... Doktor tarlusal yazdı adet olursun iç dedi. İçeyim değil mi bilgisi olan var mı bu ilaçla ilgili ilk defa içicem herşeyin ilki varmış prolaktinim 16 çıktı o da sebeb değilmiş. Bazı arkadaşların dediği gibi Mevsimsel yaşadım deyip geçiyorum artık @Arsoney MaviliGizem @rana20 @burcuerva @Esrakcshn @persona06 aklıma gelip gelmeyen tüm arkadaşlarım olay bu.
Bu prolaktin denen hormonu hurma yükseltir mi acaba bilginiz var mı kızlar bu ay goguslerim cok hassas ağrıyor durup dururkenİlaç kullanmak daha mantıklı bence eğer yüksek ise benim hiç çıkmadı sonradan sürekli çıkıyor mu senin? Şuan sonucum 16 :) 10 olmasada öyle demiştim yazarken :) kadın olarak kendini tanımak herşey den önemli. Bu hormon çıkınca gögüslerim kopuyor sanıyorum yerindenAllah bize yardım etsin sonumuz hayır olsun ne diyim
Amin canım benim inşallah sağlıkla sanada nasip olsun inşallahHayırlı olsun canım beniminşallah sağlıkla kucağına almak da nasib olur
Amin canım benimAmin canım benim inşallah sağlıkla sanada nasip olsun inşallah
Canım ebru hanımdan mı aldın bu ay bende alayım diyorum hangi gün yumurtladigimi göreyim diyorum cevap yaziyomu sorularına ayrıcaCanım dün ki piki de atmıştım buraya gece tekrar yaptım hatta Ebru hanıma attım instagramdan yumurtlama olmuş ve çatlamış dedi ama bugün tekrar pik oldu
Rabbim versinde hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin bi an önceBnce 2 tane yumurta olmuş bunu da değerlendirin bnce çünkü ikinci bi şans olablr belki de ikiz olur
kuzum sen helal et çok içten ve iyi niyetlisinCanlarrr herşey için bana yardımcı oldunuz valla hepiniz hakkınızı helal edin...
Amin inşallah tez zamanda canımRabbim versinde hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin bi an önce
Evet ondan aldım yani ben birkaç kez yazdım çok mesaj olduğu için hemen yazmıyor ve ayrıntılı da ilgilenemiyor ama mesajlara cevap veriyor kısaca bazen kopyala yapıştır yapıyorCanım ebru hanımdan mı aldın bu ay bende alayım diyorum hangi gün yumurtladigimi göreyim diyorum cevap yaziyomu sorularına ayrıca
Bn minnak kurabiyelerden aldım testimi inanılmaz net ve her konu da yardımcı yek geçerim bak bu geçen ayın testlerinEvet ondan aldım yani ben birkaç kez yazdım çok mesaj olduğu için hemen yazmıyor ve ayrıntılı da ilgilenemiyor ama mesajlara cevap veriyor kısaca bazen kopyala yapıştır yapıyor
Bn minnak kurabiyelerden aldım testimi inanılmaz net ve her konu da yardımcı yek geçerim bak bu geçen ayın testlerin
İstersen bi bak sayfasına evet gayet cevaplıyo Ebru hanım a da danışıyorum bn çok bilgili ama testleri belirtisiz o yüzden bn minnak kurabiyeleri tercih ettim 30 tane lh 4 adette hcg testi gönderiyo 90 TL zaten 2 ay yetiyor banaSorularına cevap veriyor mu güzelce ayrıntılı? Ebru hanım çok iyi ama çoook takipçisi var yetişemiyor bence