Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canlarrr herşey için bana yardımcı oldunuz valla hepiniz hakkınızı helal edin...
Şimdi geldim eve şarjım bitmişti.
Bütün hormonlarım normal çıktı 😁gülsem mi ağlasam mı durum yaşadım... Doktor tarlusal yazdı adet olursun iç dedi. 😏 İçeyim değil mi bilgisi olan var mı bu ilaçla ilgili ilk defa içicem herşeyin ilki varmış🙈 prolaktinim 16 çıktı 🤗o da sebeb değilmiş. Bazı arkadaşların dediği gibi Mevsimsel yaşadım deyip geçiyorum artık Arsoney Arsoney MaviliGizem MaviliGizem @rana20 @burcuerva Maviesra Maviesra persona06 persona06 aklıma gelip gelmeyen tüm arkadaşlarım olay bu. 👍
Canım kuzenim içti daha önce onu bikaç kere çözüm oluyor 3 veya 4. Gün adet geliyor. İçebilirsin yani, sıkıntı olsa o içmezdi. Bi de dün youtube da adet söktürücü yumurtalık masajı gördüm ona bak istersen

Canım kuzenim içti daha önce onu bikaç kere çözüm oluyor 3 veya 4. Gün adet geliyor. İçebilirsin yani, sıkıntı olsa o içmezdi. Bi de dün youtube da adet söktürücü yumurtalık masajı gördüm ona bak istersen
Tamamdır canım teşekkür ederim. O masajı da yaparım bilirdim ebru ceylanın vardı iş görür 😊

Tamamdır canım teşekkür ederim. O masajı da yaparım bilirdim ebru ceylanın vardı iş görür 😊
İnşallah bu ay hemen olursun diğer ay da hemen gebe kalırsın kuzum 🥰 güzel kaderli güzel yüzlü evlatların olsun inşallah 🙏 ve doğum günün kutlu olsun. Rahatla artık stres yapma

İnşallah bu ay hemen olursun diğer ay da hemen gebe kalırsın kuzum 🥰 güzel kaderli güzel yüzlü evlatların olsun inşallah 🙏 ve doğum günün kutlu olsun. Rahatla artık stres yapma

Çoook amaa çoook teşekkür ederim canım :KK200: ne güzel dua ettin inşallah bu herşey den önemli güzel kaderli olmak aminnn çookça. :KK37:

Tövbe daha kür filan denemem ben ilaç kullandım dostinex zaten o ilaçla 10 filan olmuştur. Tekrar fırladı mı bilmem 😂biraz bu şey hormon sen anladın :)))
Ahahaha anladim cAnim 🙃🙃 ay napalim yaaa bebis yolunda yapilan hersey mubahtir 😇😇 bide bunu deneyeyim dedm belkii duser su hormon da muradimiza ereriz 🥰

Ahahaha anladim cAnim 🙃🙃 ay napalim yaaa bebis yolunda yapilan hersey mubahtir 😇😇 bide bunu deneyeyim dedm belkii duser su hormon da muradimiza ereriz 🥰

İlaç kullanmak daha mantıklı bence eğer yüksek ise benim hiç çıkmadı sonradan sürekli çıkıyor mu senin? Şuan sonucum 16 :) 10 olmasada öyle demiştim yazarken :) kadın olarak kendini tanımak herşey den önemli. Bu hormon çıkınca gögüslerim kopuyor sanıyorum yerinden 😂Allah bize yardım etsin sonumuz hayır olsun ne diyim 🌸

Klomenle gebelik yakalayan da çok, şuan femara kullanıyorum ben. Bunun rahmi inceltmediğini ve daha etkili olduğunu söylüyorlar. Bilgin olsun
Yarın Dr randevu aldım gidicem bakım soylucek bu süreç yok yorucu ve yıkıcı artık beynimin vücudumu yönettiğini ve etkilediğini düşünüyorum bu ay yumurtlama günlerini takip ettik hamile kalırım diye düşündüğüm için mi 10 gün attı bir kaç ay öncede yine takip ettigimizde adetimi 1 ay ertelemisti

İlaç kullanmak daha mantıklı bence eğer yüksek ise benim hiç çıkmadı sonradan sürekli çıkıyor mu senin? Şuan sonucum 16 :) 10 olmasada öyle demiştim yazarken :) kadın olarak kendini tanımak herşey den önemli. Bu hormon çıkınca gögüslerim kopuyor sanıyorum yerinden 😂Allah bize yardım etsin sonumuz hayır olsun ne diyim 🌸
Canim benim surekli cikiyor ilac kullaninca 10 lara dusuyor ilaci birakinca tekrar yukseliyor namussuz hormon 🤣🤣🤣 benim goguslerim zaten iri bide bu hormon yukselinci resmen sislikten patlicak gibi hissediyorm valla ya 🤩🤩

Canlarrr herşey için bana yardımcı oldunuz valla hepiniz hakkınızı helal edin...
Bütün hormonlarım normal çıktı 😁gülsem mi ağlasam mı durum yaşadım... Doktor tarlusal yazdı adet olursun iç dedi. 😏 İçeyim değil mi bilgisi olan var mı bu ilaçla ilgili ilk defa içicem herşeyin ilki varmış🙈 prolaktinim 16 çıktı 🤗o da sebeb değilmiş. Bazı arkadaşların dediği gibi Mevsimsel yaşadım deyip geçiyorum artık Arsoney Arsoney MaviliGizem MaviliGizem @rana20 @burcuerva Maviesra Maviesra persona06 persona06 aklıma gelip gelmeyen tüm arkadaşlarım olay bu. 👍
Kuzum demekki nasip değilmiş vardır bunda bir hayır evet adet söktürücü vermiş galiba hiç kullanılmadım bende duydum ama kuzenim olmuştu çünkü inşallah Mayıs topiğin sana çok uğurlu gelir çok

Sebepsiz infertiti diyorlar canım, ne eşimde ne de bende sorun yok. 4 sene önce gebe kaldım. 3 senedir korunmuyorum hatta tedavi vs de oldum ama bi daha gebelik yakalayamadım. Bi süreç işte. Allah bizi de böyle sınıyor
Çok zor dönemler ben 29 yaşındayım evlenene kadar adetim herseyim normaldi evlendikten sonra herşey alt üst oldu diyorum acaba çocuk istediğimiz için mi böyle düzensiz oluyorum

Bu mevsim fena vurdu hepimizi :confused: belki Mayıs için hazırlık oldu bize :rolleyes:
Her şeyin normal olmasına çok sevindim, Mayıs'ta hayırlısı ile güzel haberler veresin inşallah :KK36:

Kuzum demekki nasip değilmiş vardır bunda bir hayır evet adet söktürücü vermiş galiba hiç kullanılmadım bende duydum ama kuzenim olmuştu çünkü inşallah Mayıs topiğin sana çok uğurlu gelir çok

Aynen canım nasip değilmiş rabbim yinede hayırlı nasip versin o kadar sevindim ki birşey çıkmamasına. 🤗Mayıs topiğim de belki kalırım hamiş bakalım 😍

Canim benim surekli cikiyor ilac kullaninca 10 lara dusuyor ilaci birakinca tekrar yukseliyor namussuz hormon 🤣🤣🤣 benim goguslerim zaten iri bide bu hormon yukselinci resmen sislikten patlicak gibi hissediyorm valla ya 🤩🤩

Oow büyük olunca daha da uçuruyor onu artık ne taksam derdine düşüyor insan. 😂Bu da bir dert.
O hormon cidden bir tuhaf napsan yaranamazsın işi gücü çıkmak demek inmek 🙈

Canım tarlusal gecen sene kullandim ben bekarken bu senede basima kürlerden dolayi gecikme geldi ozaman da doktor duphaston vermişti o daha etkili gelmişti bana 😄

X