Çok sevindim canım herşeyin normal olmasınaCanlarrr herşey için bana yardımcı oldunuz valla hepiniz hakkınızı helal edin...
Şimdi geldim eve şarjım bitmişti.
Bütün hormonlarım normal çıktıgülsem mi ağlasam mı durum yaşadım... Doktor tarlusal yazdı adet olursun iç dedi. İçeyim değil mi bilgisi olan var mı bu ilaçla ilgili ilk defa içicem herşeyin ilki varmış prolaktinim 16 çıktı o da sebeb değilmiş. Bazı arkadaşların dediği gibi Mevsimsel yaşadım deyip geçiyorum artık @Arsoney MaviliGizem R rana20 @burcuerva @Esrakcshn @persona06 aklıma gelip gelmeyen tüm arkadaşlarım olay bu.
Hayırlı olsun canım benimYaaa güzel kalpli kadın unutmamış Kendi derdinden bana da yer bulabilmişben biraz sana yazamadım üzüldüm ama dua ettim çok inşallah olacak biliyorum seninle ocaktan buluşuruz belki benim tarih muallak canım ben gittim kana verdim şükür pozitif ama 10.64 yani düşük ama ben zaten en son adetim biteli 15 gün oldu yumurtlamanın üstüne 10gun oldu o yüzden daha bir haftalık falandır demi canım
Ben 1 sene saldım o da işe yaramadıBugun esim geldi bi arkadasi var onun esi de hamile kalmaya calisiyor. 4 ay deli oldu diyo sonra aman bosver salalim bi sure dikkatte etmeyelim sonra tekrar ugrasiriz dedi diyo. Cat hamile kalmis ama asla salamiyorum salinnnnnn
Öncelikle herhangi bir sorun çikmamasina cok sevindimm..Canlarrr herşey için bana yardımcı oldunuz valla hepiniz hakkınızı helal edin...
Bütün hormonlarım normal çıktıgülsem mi ağlasam mı durum yaşadım... Doktor tarlusal yazdı adet olursun iç dedi. İçeyim değil mi bilgisi olan var mı bu ilaçla ilgili ilk defa içicem herşeyin ilki varmış prolaktinim 16 çıktı o da sebeb değilmiş. Bazı arkadaşların dediği gibi Mevsimsel yaşadım deyip geçiyorum artık @Arsoney MaviliGizem R rana20 @burcuerva @Esrakcshn @persona06 aklıma gelip gelmeyen tüm arkadaşlarım olay bu.
Çok sevindim canım herşeyin normal olmasınabenim de öyle oldu son adette hormonlar normaldi ama onun üstüne 64 gündür adet olmuyorum Dr tarlusal yazdı o bile bana mısın demedi artık mevsimsel diyemeyeceğim yoksa sizlere ayıp olur herhalde
Kızlar bugun bende gittim ve doktor herşey normal stres yapma dedii 2 ay denedik bende yüzden gittim stres engeller dedi bence bi çoğumuzda bu var kesinlikle uğraş bulup unutmaya çalışmak gerekBugun esim geldi bi arkadasi var onun esi de hamile kalmaya calisiyor. 4 ay deli oldu diyo sonra aman bosver salalim bi sure dikkatte etmeyelim sonra tekrar ugrasiriz dedi diyo. Cat hamile kalmis ama asla salamiyorum salinnnnnn
Kesinlikle stres büyük etkenKızlar bugun bende gittim ve doktor herşey normal stres yapma dedii 2 ay denedik bende yüzden gittim stres engeller dedi bence bi çoğumuzda bu var kesinlikle uğraş bulup unutmaya çalışmak gerek
Öncelikle herhangi bir sorun çikmamasina cok sevindimm..
Olaya farkli bir bakış açısı getirmek gerekirse bir arkadasim hamile kalinacagi zaman öncesinde adet gecikmeleri olabiliyor vucut kendini hamilelige hazirliyor demişti..
Yani umarim seninde öyledir..
Herseye iyi tarafindan bakmak lazim.:)
Canım hayıtla çok hamile kalan var ama senin için henüz erken, istersen düzenini hiç bozmadan birkaç ay devam edin. Olmazsa o zaman denersin bir şeylerKızlar doktor banada eşin hergün keciboynuzu pekmezi içsin aç karnina bi kaşık dedi banada hayit tohumu kullan dedi 3 ay sizce hayit iyi mı bide etkilemesin çok etkili geldi bana hayıt sanki
Sen vurulacaksan korunun canım bana ikinci dozdan sonra üç dört ay korunun dedi canım doçent doktora sordum ben gebelik için biontech aşı tehlikeli olabilir dediMerhaba bu sorumu cevaplarsanız sevinirim. Benimde eşim geçen hafta biontech aşısı oldu bana henüz çıkmadı aşı bizimde korunmamız gerekir mi acaba? Fetüs gelişimi için kadınların korunması gerektiği yazıyor ama tereddütte kaldım yine de malum konu bebek olunca
İkinci dozdan üç dört ay sonra gebelik düşünün dedi ben doçent doktora sordum bugün canımcanım bişe sormak istiyorum sana.2. dozu bugün vuruldum bende bir haftaya kadar yumurtlamam başlayacak korunmalı mıyım bu hemşirenin dediğine göre yani korunmasam da olur mu?
gecmıs olsun canım tarlusal adet söktürücü iç bence ben daha once ıctım hiç bir yan etkısı agrısı vs olmadı .. bir an önce adet ol kı normale dönesin canımCanlarrr herşey için bana yardımcı oldunuz valla hepiniz hakkınızı helal edin...
Canım dün ki piki de atmıştım buraya gece tekrar yaptım hatta Ebru hanıma attım instagramdan yumurtlama olmuş ve çatlamış dedi ama bugün tekrar pik olduTestlerini atsana canım muhtemelen 2 tane yumurta olablr
Acaba çift yumurta mı vardıCanım dün ki piki de atmıştım buraya gece tekrar yaptım hatta Ebru hanıma attım instagramdan yumurtlama olmuş ve çatlamış dedi ama bugün tekrar pik oldu
Hiç bilmiyorum 2. Ovülasyon yapışım daha. Hem erken yumurtlama oldu hemde böyle anlamadımAcaba çift yumurta mı vardı
Benim de ovulasyon ile ilgili bilgim videolar ve okuduklarımla sınırlı. Bi ay da ovulasyon ile denemiştim ama olmadı. O yüzden çok net bilgim yok malesegHiç bilmiyorum 2. Ovülasyon yapışım daha. Hem erken yumurtlama oldu hemde böyle anlamadım