Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok sevindim canım herşeyin normal olmasına benim de öyle oldu son adette hormonlar normaldi ama onun üstüne 64 gündür adet olmuyorum Dr tarlusal yazdı o bile bana mısın demedi artık mevsimsel diyemeyeceğim yoksa sizlere ayıp olur herhalde

Hayırlı olsun canım benim inşallah sağlıkla kucağına almak da nasib olur

Öncelikle herhangi bir sorun çikmamasina cok sevindimm..
Olaya farkli bir bakış açısı getirmek gerekirse bir arkadasim hamile kalinacagi zaman öncesinde adet gecikmeleri olabiliyor vucut kendini hamilelige hazirliyor demişti..
Yani umarim seninde öyledir..
Herseye iyi tarafindan bakmak lazim.:)

Sağ kasığımda batmalar ağrımalar başladı, ovitrella den sonra biraz daha büyüyor sanırım foliküller. Onun sancısı olsa gerek

Aaa yook canım artık ben ne olsa ayıp görmem başımıza bela oldular iyice birşey verdikleri yok adet olmuyorlar üstüne. Ben daha neler yaşarım kestiremiyorum ama adet olacak gibi gögüslerim acımaya başladı yeni aklına geldi adet olmadığı uğrayacak gibi bana.

Bugun esim geldi bi arkadasi var onun esi de hamile kalmaya calisiyor. 4 ay deli oldu diyo sonra aman bosver salalim bi sure dikkatte etmeyelim sonra tekrar ugrasiriz dedi diyo. Cat hamile kalmis ama asla salamiyorum salinnnnnn
Kızlar bugun bende gittim ve doktor herşey normal stres yapma dedii 2 ay denedik bende yüzden gittim stres engeller dedi bence bi çoğumuzda bu var kesinlikle uğraş bulup unutmaya çalışmak gerek

Kızlar doktor banada eşin hergün keciboynuzu pekmezi içsin aç karnina bi kaşık dedi banada hayit tohumu kullan dedi 3 ay sizce hayit iyi mı bide etkilemesin çok etkili geldi bana hayıt sanki

Kızlar bugun bende gittim ve doktor herşey normal stres yapma dedii 2 ay denedik bende yüzden gittim stres engeller dedi bence bi çoğumuzda bu var kesinlikle uğraş bulup unutmaya çalışmak gerek
Kesinlikle stres büyük etken nefes egzersizi falan yapacağım ben bu 15 - 20 gün. Biraz daha rahat olmak için.

Aynısını az önce arkadaşım dedi hamileliğe hazırlamış diye artık ne isterse onu yapsın ilgi alanım değil adet olana kadar hep iyi tarafından bakmazsak bu işler bizi şişler mevsimlerde insanı deli edermiş oysa ben ne kadar sevinmiştim ilkbahar geldi diye olacak canım nasipse hepimizin olacak inşllah

Kızlar doktor banada eşin hergün keciboynuzu pekmezi içsin aç karnina bi kaşık dedi banada hayit tohumu kullan dedi 3 ay sizce hayit iyi mı bide etkilemesin çok etkili geldi bana hayıt sanki
Canım hayıtla çok hamile kalan var ama senin için henüz erken, istersen düzenini hiç bozmadan birkaç ay devam edin. Olmazsa o zaman denersin bir şeyler

Canım doçent doktora sordum ben bu aşı yeni olduğu için ikinci dozdan sonra üç dört ay korunun dedi gebeliğin ilk üç ayı ve son üç ayı icin tehlikeli olabilir dedi ben risk almak istemiyorum daha alti ay önce bir bebeğim melek oldu zaten hepimiz için hayırlısı olsun inşallah

Be
Sen vurulacaksan korunun canım bana ikinci dozdan sonra üç dört ay korunun dedi canım doçent doktora sordum ben gebelik için biontech aşı tehlikeli olabilir dedi

canım bişe sormak istiyorum sana.2. dozu bugün vuruldum bende bir haftaya kadar yumurtlamam başlayacak korunmalı mıyım bu hemşirenin dediğine göre yani korunmasam da olur mu?
İkinci dozdan üç dört ay sonra gebelik düşünün dedi ben doçent doktora sordum bugün canım

gecmıs olsun canım tarlusal adet söktürücü iç bence ben daha once ıctım hiç bir yan etkısı agrısı vs olmadı .. bir an önce adet ol kı normale dönesin canım

Testlerini atsana canım muhtemelen 2 tane yumurta olablr
Canım dün ki piki de atmıştım buraya gece tekrar yaptım hatta Ebru hanıma attım instagramdan yumurtlama olmuş ve çatlamış dedi ama bugün tekrar pik oldu

Eklentiler

• 3D0B96EA-E9DE-4DBA-92B8-1889F123621A.jpeg
    118,9 KB · Görüntüleme: 27
  • 26A2DA61-D410-4180-8D63-FBC2BDB7526F.jpeg
    126,2 KB · Görüntüleme: 24
  • 8B82CBEF-1506-4F32-944D-687B015CE684.jpeg
    131,4 KB · Görüntüleme: 24
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…