Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar selam 🖐️☺️
Çatlatma iğnesi vurulmadan önce öströjen tahlili istediler mi sizlerden? Bu ay iğne yapalım dedi ama önce tahlil istedi çıkan sonuca göre mi yapıcak acaba bende çok detaylı soramadım

Bn dün doktor kontrolüne gittim doktorum femara yazdı fakat eşimden de sperm sayısını istedi onu getirmezsen iğne yapmam belki onda sorun dedi 1 sene önce sorun yoktu dedim bi sene önceyle aynı yaştamısın dedi 😂perşembe test vericek eşimde o şekilde iğne yapcak bnce biz herşeyi yaparken onlarında çabaları gerekli aklınızda kalmaz en azından
Eşim bu konuda gerekirse bende giderim diyor hakkını yiyemem bı sorun varsa sonuçta ikimizle alakalı benim anlamadığım herşey normal niye hamile kalamiyorum ya stres yapıyorum başka sebep de bulamıyorum birde bu klomen denen ilacı denemek istiyorum belki faydalı olur

Beni de eklermisiniz Bat nisan 14 görünüyo ama benim reglim hep düzensiz yaş 23 herhangi bir rahatsızlığım yok ve henüz herhangi bir folik asit veya başka bir takviye almadım yaklaşık 8 aydır deniyoruz

Eşim bu konuda gerekirse bende giderim diyor hakkını yiyemem bı sorun varsa sonuçta ikimizle alakalı benim anlamadığım herşey normal niye hamile kalamiyorum ya stres yapıyorum başka sebep de bulamıyorum birde bu klomen denen ilacı denemek istiyorum belki faydalı olur
Sebepsiz infertiti diyorlar canım, ne eşimde ne de bende sorun yok. 4 sene önce gebe kaldım. 3 senedir korunmuyorum hatta tedavi vs de oldum ama bi daha gebelik yakalayamadım. Bi süreç işte. Allah bizi de böyle sınıyor

Klomenle gebelik yakalayan da çok, şuan femara kullanıyorum ben. Bunun rahmi inceltmediğini ve daha etkili olduğunu söylüyorlar. Bilgin olsun

Canlarrr herşey için bana yardımcı oldunuz valla hepiniz hakkınızı helal edin...
Şimdi geldim eve şarjım bitmişti.
Bütün hormonlarım normal çıktı 😁gülsem mi ağlasam mı durum yaşadım... Doktor tarlusal yazdı adet olursun iç dedi. 😏 İçeyim değil mi bilgisi olan var mı bu ilaçla ilgili ilk defa içicem herşeyin ilki varmış🙈 prolaktinim 16 çıktı 🤗o da sebeb değilmiş. Bazı arkadaşların dediği gibi Mevsimsel yaşadım deyip geçiyorum artık Arsoney Arsoney MaviliGizem MaviliGizem R rana20 burcuerva burcuerva Maviesra Maviesra persona06 persona06 aklıma gelip gelmeyen tüm arkadaşlarım olay bu. 👍

Canlarrr herşey için bana yardımcı oldunuz valla hepiniz hakkınızı helal edin...
Şimdi geldim eve şarjım bitmişti.
Bütün hormonlarım normal çıktı 😁gülsem mi ağlasam mı durum yaşadım... Doktor tarlusal yazdı adet olursun iç dedi. 😏 İçeyim değil mi bilgisi olan var mı bu ilaçla ilgili ilk defa içicem herşeyin ilki varmış🙈 prolaktinim 16 çıktı 🤗o da sebeb değilmiş. Bazı arkadaşların dediği gibi Mevsimsel yaşadım deyip geçiyorum artık Arsoney Arsoney MaviliGizem MaviliGizem R rana20 burcuerva burcuerva Maviesra Maviesra persona06 persona06 aklıma gelip gelmeyen tüm arkadaşlarım olay bu. 👍
Geçmiş olsun canım iyi sevindim herşey normalmiş rahatlayabilirsin 😊

X