Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba bayanlar 1 yıllık evliyiz evlilik sonrası adet düzensizliği başladı bende Dr gittiğimde tiroid sorunum çıktı şuan tsh değerim normal lakin yinede hamile kalamiyorum bu ay da 10 gün gecikmeli adet oldum yarın Dr gidip yumurta çatlatma iğnesi istiycem acaba Dr gerekli görürse mı veriyor yoksa ben isteyince de verir mi en son ocak ayında kadın doğuma gittiğimde yumurtalıkların gayet normal demişti ama hamile kalamiyorum sorun bu siz nasıl başladınız bu tür ilaçları kullanmaya ilgilenirseniz sevinirim

Benim ilk testimde 58 cikmisti sonra ben sıkı sutyen giymeyip yediklerime dikkat ettim biraz ama 2. Cide yine yuksek bu sefer 40 cikti bakalm bugun testere disli aslan pencesini deneyecegim yumurtlama dongume kadar insallah duserde deger hamis kalirimm

Tövbe daha kür filan denemem ben ilaç kullandım dostinex zaten o ilaçla 10 filan olmuştur. Tekrar fırladı mı bilmem biraz bu şey hormon sen anladın :)))

Eşinizde sperm testi verdi mi acaba

Adet olunca baktırdım canım onu da tesadüfen öğrendim 33 çıktı ilaç verdi doktorum. Geçikmem hiç olmaz genelde birgün en fazla.ilk defa geçikmem oluyor 8.gün bugün. Düzensizliğim yok. Prolaktine her zaman bakıyorlar adetli olmak şart değil çünkü o yüksek olduğu için adet olunmuyor.

Acaba bende gidip bir kan mı versem ki senin 8.gün benim 64.gün döngülerim uzundur ama ilk kez bu kadar oldu

Merhaba bayanlar yaklaşık 1 yıllık evliyiz hamile kalamiyorum Dr ocak ayında gittiğimde herşey normal dedi sonra tiroid sorunum çıktı şuan tsh değerim normal lakin yinede hamile kalamiyorum bu ay 10 gün gecikmeyle adet oldum yarın Dr gidip yumurta çatlatma iğnesi istiycem acaba Dr gerekli görürse mı veriyor yoksa ben isteyince de verir mi bu ilacı kullananlar nasıl başladı ilgilenirseniz sevinirim

Yumurtlama gelince tavuk oluyoruz, şimdi de Tüp takacaklar . oh eğlensinler bakalım... çileyi çeken biziz

Ya bizimki için de aynı şey geçerli ben tüm hormon dengemi bozmuş o saat için hazırlanmışım adam oyun oynuyor çocuğu tek başıma yapcam sanki bölünerek çoğalsak daha kolay
Aman işte koskoca bebek süreci için minik bir katkıları var onda da bir sürü naz niyaz

Hayır vermedi diyorum önce bı bu çatlatma ignesini falan kullanayım eğer yine olmazsa Ramazan'dan sonra esimin sperm sayısına baktiralim
Bn dün doktor kontrolüne gittim doktorum femara yazdı fakat eşimden de sperm sayısını istedi onu getirmezsen iğne yapmam belki onda sorun dedi 1 sene önce sorun yoktu dedim bi sene önceyle aynı yaştamısın dedi perşembe test vericek eşimde o şekilde iğne yapcak bnce biz herşeyi yaparken onlarında çabaları gerekli aklınızda kalmaz en azından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…