- 28 Eylül 2020
- 764
- 999
- 32
Benim ilk testimde 58 cikmisti sonra ben sıkı sutyen giymeyip yediklerime dikkat ettim biraz ama 2. Cide yine yuksek bu sefer 40 cikti bakalm bugun testere disli aslan pencesini deneyecegim yumurtlama dongume kadar insallah duserde deger hamis kalirimmBen zaten ilaç aldım en yüksek 33 düşimdi doktora dedim bu prolaktinim yükselmiş olmasın dedim birde o kadar test yaparlar bir kere 33 çıkmıştı şuan kaç çıktıysa belli olur hormon sonucu bekliyorm
Benim ilk testimde 58 cikmisti sonra ben sıkı sutyen giymeyip yediklerime dikkat ettim biraz ama 2. Cide yine yuksek bu sefer 40 cikti bakalm bugun testere disli aslan pencesini deneyecegim yumurtlama dongume kadar insallah duserde deger hamis kalirimm
Eşinizde sperm testi verdi mi acabaMerhaba bayanlar 1 yıllık evliyiz evlilik sonrası adet düzensizliği başladı bende Dr gittiğimde tiroid sorunum çıktı şuan tsh değerim normal lakin yinede hamile kalamiyorum bu ay da 10 gün gecikmeli adet oldum yarın Dr gidip yumurta çatlatma iğnesi istiycem acaba Dr gerekli görürse mı veriyor yoksa ben isteyince de verir mi en son ocak ayında kadın doğuma gittiğimde yumurtalıkların gayet normal demişti ama hamile kalamiyorum sorun bu siz nasıl başladınız bu tür ilaçları kullanmaya ilgilenirseniz sevinirim
Adet olunca baktırdım canım onu da tesadüfen öğrendim 33 çıktı ilaç verdi doktorum. Geçikmem hiç olmaz genelde birgün en fazla.ilk defa geçikmem oluyor 8.gün bugün. Düzensizliğim yok. Prolaktine her zaman bakıyorlar adetli olmak şart değil çünkü o yüksek olduğu için adet olunmuyor.Merhaba canım bu msjını görünce yazmak istedim
Adetim 3 gün gecikince mi prolaktine baktırdın yoksa gecikmeden sonra adet olduktan sonra mı baktırdın?
Bende de adet düzensizliği var Dr gittim söktürücü verdi ama hala gelmedi 64.gün bugün benim de aklıma prolaktin yüksekliği geliyor ama adet günü yapılan test daha doğru sonuç verdiği için şimdi gidip yaptırmak bi işe yarar mı sence
Canım eğer enfeksiyon varsa sanırım testler koyu çıkabiliyormuş aklında olsun
Acaba bende gidip bir kan mı versem ki senin 8.gün benim 64.günAdet olunca baktırdım canım onu da tesadüfen öğrendim 33 çıktı ilaç verdi doktorum. Geçikmem hiç olmaz genelde birgün en fazla.ilk defa geçikmem oluyor 8.gün bugün. Düzensizliğim yok. Prolaktine her zaman bakıyorlar adetli olmak şart değil çünkü o yüksek olduğu için adet olunmuyor.
Bilmiyorum çok şaşkınım yani bugun 16. Günüm hala pik olmadı.Benim tam tersi daha erken oldu canim. Ama farkli takviyeler kullaniyorum bu ay. Beslenme susuzluk elbet etkilwr biraz
Ama ne yapayım gerçekler bunlar adama tüm şartlar müsait olacakYaaa bu çok iyiydikahkaha attım resmen
Hayır vermedi diyorum önce bı bu çatlatma ignesini falan kullanayım eğer yine olmazsa Ramazan'dan sonra esimin sperm sayısına baktiralimEşinizde sperm testi verdi mi acaba
Ya bizimki için de aynı şey geçerliAma ne yapayım gerçekler bunlar adama tüm şartlar müsait olacak
Yumurtlama gelince tavuk oluyoruz, şimdi de Tüp takacaklar . oh eğlensinler bakalım... çileyi çeken bizizYa ben salmıştım zaten bi hevesle gittim, kendime 6-7 ay zaman tanıyacağımı söyleyerek gittim zaten. Doktor hemen böyle diyince moralim bozuldu açıkçasıallahtan kocamın çocuğa bakış açısı nötr biz her türlü iyiyiz diyor istiyorsan bi tüpte sana taktıralım diye de dalga geçiyor
Aman işte koskoca bebek süreci için minik bir katkıları var onda da bir sürü naz niyazYa bizimki için de aynı şey geçerliben tüm hormon dengemi bozmuş o saat için hazırlanmışım adam oyun oynuyor çocuğu tek başıma yapcam sanki bölünerek çoğalsak daha kolay
Bn dün doktor kontrolüne gittim doktorum femara yazdı fakat eşimden de sperm sayısını istedi onu getirmezsen iğne yapmam belki onda sorun dedi 1 sene önce sorun yoktu dedim bi sene önceyle aynı yaştamısın dediHayır vermedi diyorum önce bı bu çatlatma ignesini falan kullanayım eğer yine olmazsa Ramazan'dan sonra esimin sperm sayısına baktiralim
Pik pikKızlar emin olmak için sorayım dedim pik bugün dimi
Teşekkür ederimPik pik