- 15 Aralık 2020
- 8.844
- 8.884
Tamam canımBenim bat belli değil canım premenapoz yüzünden yumurtlamayı yakalarsam belli olacak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam canımBenim bat belli değil canım premenapoz yüzünden yumurtlamayı yakalarsam belli olacak
Bana pedegogların yazmaları, mükemmel annelik akımları, tv deki tavsiyeler hepsi birer hikaye gibi geliyor. Piaget ve vygotsky nin sosyal öğrenme kuramı daha mantıklı. Binlerce yıl boyunca uygulanan yetiştirme davranışları genlerimiz yoluyla sonraki nesillere aktarıldı. Bir anda farklı bir model denenmeye başlandı. Bu da bence çocuklarda da annede de bocalamaya yol açıyor. Jungun da dediği gibi kendi bilinç altımız kadar toplumsal ve tarihsel bilinçaltını da taşıyoruz. Her ne kadar ona aykırı hareket etmek istesek de onun gölgesi altında şekilleniyoruz.Pedagoglar iki çocuk arasında 4yaş olması gerektiğini iletiyor. İlk önce ilk çocukla anne arasında sağlam bağ kurulmalı 2yıl emzirme süreci zaten VS. Daha ilk bebeğin sana ihtiyacı varken ikinciyi yapmak bana yanlış geliyor..
Bence yalan söylemene gerek yok bebek istediğimiz için kontrol amaçlı geldim diyebilirsin smear alınır hormonlar bakılır.
Kocan üstünden kalksada sen poponu altına yastık koyup yatmaya devam edersen çıkmaz meni
Yasla alakasi soyle var .28 yasinda biriyle 38 yasindaki birinin yumurtalik rezervi ayni diyelim ikisi de cok dusuk. 0.78 diyelim 28 yasinda birinin 38 yasindakinden daha fazla sansi var. bilimsel olarakYaşla alakası yok ben 35 kız kardeşim 34 o ilk geceden gebe kaldi eşi de 40 yaşında bide adam acayip sigara içiyor bizimki sporcu beslenmesine dikkat ediyor ama işte olmayınca olmuyo
Bende suan 3. Universitemi okuyorum cocuk gelisimi suan okudugum konular direk bunlar sen yazinca algida secicilik bak gordum hemenBana pedegogların yazmaları, mükemmel annelik akımları, tv deki tavsiyeler hepsi birer hikaye gibi geliyor. Piaget ve vygotsky nin sosyal öğrenme kuramı daha mantıklı. Binlerce yıl boyunca uygulanan yetiştirme davranışları genlerimiz yoluyla sonraki nesillere aktarıldı. Bir anda farklı bir model denenmeye başlandı. Bu da bence çocuklarda da annede de bocalamaya yol açıyor. Jungun da dediği gibi kendi bilinç altımız kadar toplumsal ve tarihsel bilinçaltını da taşıyoruz. Her ne kadar ona aykırı hareket etmek istesek de onun gölgesi altında şekilleniyoruz.
1) 20 Nisan batMayıs ayı için hamilelik planlayan güzel hanımlar, gelin bu süreci birlikte paylaşalım :)
Beni etiketleyerek aşağıdaki bilgileri paylaşanları tabloya ekleyeceğim:
1-Beklenen Adet Tarihiniz? (BAT)
2- Yaşınız?
3-Ne zamandır istiyorsunuz?
4-Gebelik için kullandığınız ilaç ve takviyeler?
Not: Vermiş olduğunuz BAT tarihinden 10 gün sonra hamilelik veya yeni regl tarihi bilgisi vermeyen arkadaşlar listeden çıkarılacaktır.
Hepimize Bol Şans diliyorum
Kullanıcı Adı BAT YAŞ İstediği Süre Kullandığı ilaç/Takviye Sonuç @Sblgnr 27.Nis Glifor 1000+ Folidoce @dytnur1 29.Nis 26 1,5 Yıl Folik Asit @Hatunca52 30.Nis 30 3 Yıl Folidoce @tonbaliklisalata 2.May 31 3 Ay Klomen @bonnieandclyde 2.May 26 1,5 Yıl Resretvord+Demir+ Folidoce+ Omega @seleny0 3.May 28 4 Ay Folibol @ladymiracle 4.May 31 6 Ay Folidoce @Ekimlove 4.May 25 2 Ay x @bbusraa61 4.May 25 4 Ay Prowomen @pranayama 5.May 35 1 Ay Folate @Fdm89 5.May 32 6 Ay İnsulin+Folik Asit @Gobekadimyokbenim 5.May 31 3 Ay Folibol @roseanne 5.May 31 1 Yıl x yubucukp 5.May 38 2 Yıl Matofin +B12+ Folibol @dilarayetik 6.May 26 2 Ay Folik Asit @yldz1725 6.May 29 1 Yıl Coraspin + Folik Asit @Kukuletalim 7.May 30 2 Yıl Folikosal+Arısütü Bal Polen Propolis @pembemanolya 7.May 27 4 Ay Vitabiotics+Pregnacare @MoonfacedMom 7.May 28 2,5 Yıl x @GreenLover 7.May 29 10 Ay Folikosal NasilYarDiyeyim 7.May 34 3 Yıl Prowoman+Dvit+Astalife @Maviayyy 8.May 31 2 Yıl Folik Asit+B12+ D Vit. @Egenin incisi1 8.May 30 7 Ay D Vitamini + Gynositol @bgm21 8.May x 1 Yıl Klomen+Çatlatma @Srks 9.May 25 2 Yıl Klomen @asuella 9.May 39 ? Folibol+Klomen @yeni minnak 9.May 28 3 Ay Clife macun+Folik Asit Nm88326 10.May 35 10 Ay Femibion @Khalesi1 10.May 24 8 Ay x @Ayvegece 10.May 29 8 Ay Klomen @cccilemm 10.May 34 10 Ay Decavit @Smaozgl 10.May 23 8 Ay Folik Asit @Tuvel 11.May 29 6 Ay x @sweetdreams1985 11.May 35 10 Ay Folibol @Aysunnn28 12.May x 2 Yıl Folik Asit @pofudukbiri 12.May 25 1 Yıl Klomen+Folidoce+Arı sütü bal propolis @YarenSultan92 12.May 29 3 Ay x @fattee 12.May 28 9 Ay x @Mervei 13.May 33 Folik Asit+ D Vit. @saymia 13.May 29 1 Ay Folibol @experla 13.May 28 4 Ay Regenesis max @Mrsmai 13.May 34 3 Ay Folibol @Insolsun 14.May 28 11 Ay Klomen+Ovitrelle @ELIF7007 14.May 34 2 Ay x @Esrakcshn 14.May 35 4 Ay Folik Ait + Levitron @sestra22 15.May 32 15 Ay Bal + Arı Sütü + Polen @9ozom 16.May 28 1 Yıl Femara+Çatlatma @tgba98 16.May 22 2 Ay Folibol @Sosyalsosyalci 17.May 28 3 Ay Coraspin + Folik Asit+ Femara @mavi_ylmz 18.May 31 3 Ay Folik Asit+ Vitamin d @gulayseT 18.May 25 1 Yıl x @yeshll 20.May 27 11 Ay C life takviye @the economist 20.May 30 5 Ay Gynosito @CherryQueen 20.May 29 10 Ay x @Poouh 21.May 27 1 Ay x @M e g g 23.May 27 5 Ay D3, K2, Solgar fosfat @Derin1111 24.May 28 3 Yıl d3 + b12 + C vitamini @KokunHuzur 25.May 30 4 Ay x @Teacher95 25.May 25 11 Ay Folidoce LeyLA84db 28.May 37 8 Ay Prowomen+ D, K vitamini @Hayat su 0606 28.May 25 2,5 Yıl Folidoce + Dvit Yusra-61 ? 30 30 Ay Folbiol @saqelenge ? 37 1 Ay x @Azaleaa ? 27 2 Ay x
ne güzel sende benim gibi çok okuyanlardansın. o zaman sen de farketmişsindir. bilim bir yalanlama dünyası. birinin dediğini öbürü yalanlar ve öyle bir temellendirir ki okuduğunda hepsi mantıklı gelir. Ben orta asya türklerinden amerikan kızılderililerine değin hepsi doğamıza uygun eğitim verirken yanılmamışlardır diyorum ve son yüzyılda ortaya çıkan üç beş akımın kafamızı karıştırmasına müsade etmemek gerektiğini düşünüyorumBende suan 3. Universitemi okuyorum cocuk gelisimi suan okudugum konular direk bunlar sen yazinca algida secicilik bak gordum hemen
Üzgünüm ama Nisan bat alımı yok daha grup da1) 20 Nisan bat
2) 38 yaş
3) 2 aydır
4) Coraspirin ve regenesis max vitamin
mrb coraspirini pıhtılaşma içinmi kullanıyorsunuz1) 20 Nisan bat
2) 38 yaş
3) 2 aydır
4) Coraspirin ve regenesis max vitamin
Boncuk yarim01 bilgileriniz yok acaba kayıt olacak mısınız? Bilgilerinizi alabilirim?
Evet benim 4.5 yaşında oğlum var sonrası 2 bebeğim anne karnında öldü kanda pıhtılaşma çıktı sebebi doktorumuzda gebe kalana kadar corasprin dedi deneme başlayıncamrb coraspirini pıhtılaşma içinmi kullanıyorsunuz
Boncuk yarim01 bilgileriniz yok acaba kayıt olacak mısınız? Bilgilerinizi alabilirim
Tamam çok teşekkür ederim yinede inşallah hayırlı haberler gelir arkadaşlardanÜzgünüm ama Nisan bat alımı yok daha grup da
benimde 9.10.haftalarda kalbi duruyor pıhtılaşma yüzünden pembe bebek aspirinimi kullanıyorsun acaba bende başlasammı ovuladyon testiyle takip ediyorumdaEvet benim 4.5 yaşında oğlum var sonrası 2 bebeğim anne karnında öldü kanda pıhtılaşma çıktı sebebi doktorumuzda gebe kalana kadar corasprin dedi deneme başlayınca
amiinnn :)Kızlar günaydınnnn, 74 Kişi olmuşuz, ne kadar çokuz :)))
İnş herkes hamiş kalır önümüzdeki ay :)))
Ilk cocuugunda pıhtılaşma sorun olmadi mi yani?Evet benim 4.5 yaşında oğlum var sonrası 2 bebeğim anne karnında öldü kanda pıhtılaşma çıktı sebebi doktorumuzda gebe kalana kadar corasprin dedi deneme başlayınca
Merhaba, yaş 34 ,25 Mart'ta kürtaj oldum zorunlu ilk adetimi bat 17 Nisan'da oldum ara vermeden denemeye başlayacağız, 5 aydır istiyoruz,folik aside devam ediyorum, hayıt tohumu çayı kullanıyorum 1 bardak ( ilkinde içtiğim ay kalmıştım ) ve arı sütü + incir yemeye başladık eşimle birlikte . Bakalım sağlıkla gelsin herkesin bebeği
Çok teşekkür ederim, herkesin sağlıklı hamilelikleri olsun inşallah, doktora sordum olabilir erkendende dedi rahatladım olunca açıkçası. Şuan adet oluyorum 3. Günü, 17 nisanda oldum.Mayıs ayı için bilemiyorum ne zaman olurGeçmiş olsun bir daha böyle bir durumla karşı karşıya kalmazsınız inşallah. Kürtaj olmanıza rağmen güzel adet olmuşsun. Peki yeni adet tarihin kaç canım?
Bat a 20 Mayıs yazalım düzene girerse inşallahGeçmiş olsun bir daha böyle bir durumla karşı karşıya kalmazsınız inşallah. Kürtaj olmanıza rağmen güzel adet olmuşsun. Peki yeni adet tarihin kaç canım?
Çok teşekkür ederim, herkesin sağlıklı hamilelikleri olsun inşallah, doktora sordum olabilir erkendende dedi rahatladım olunca açıkçası. Şuan adet oluyorum 3. Günü, 17 nisanda oldum.Mayıs ayı için bilemiyorum ne zaman olur