Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Pedagoglar iki çocuk arasında 4yaş olması gerektiğini iletiyor. İlk önce ilk çocukla anne arasında sağlam bağ kurulmalı 2yıl emzirme süreci zaten VS. Daha ilk bebeğin sana ihtiyacı varken ikinciyi yapmak bana yanlış geliyor..

Bence yalan söylemene gerek yok bebek istediğimiz için kontrol amaçlı geldim diyebilirsin smear alınır hormonlar bakılır.

Kocan üstünden kalksada sen poponu altına yastık koyup yatmaya devam edersen çıkmaz meni ☺️
Bana pedegogların yazmaları, mükemmel annelik akımları, tv deki tavsiyeler hepsi birer hikaye gibi geliyor. Piaget ve vygotsky nin sosyal öğrenme kuramı daha mantıklı. Binlerce yıl boyunca uygulanan yetiştirme davranışları genlerimiz yoluyla sonraki nesillere aktarıldı. Bir anda farklı bir model denenmeye başlandı. Bu da bence çocuklarda da annede de bocalamaya yol açıyor. Jungun da dediği gibi kendi bilinç altımız kadar toplumsal ve tarihsel bilinçaltını da taşıyoruz. Her ne kadar ona aykırı hareket etmek istesek de onun gölgesi altında şekilleniyoruz.

Yaşla alakası yok ben 35 kız kardeşim 34 o ilk geceden gebe kaldi eşi de 40 yaşında bide adam acayip sigara içiyor 🤔 bizimki sporcu beslenmesine dikkat ediyor ama işte olmayınca olmuyo
Yasla alakasi soyle var .28 yasinda biriyle 38 yasindaki birinin yumurtalik rezervi ayni diyelim ikisi de cok dusuk. 0.78 diyelim 28 yasinda birinin 38 yasindakinden daha fazla sansi var. bilimsel olarak 😁

Bana pedegogların yazmaları, mükemmel annelik akımları, tv deki tavsiyeler hepsi birer hikaye gibi geliyor. Piaget ve vygotsky nin sosyal öğrenme kuramı daha mantıklı. Binlerce yıl boyunca uygulanan yetiştirme davranışları genlerimiz yoluyla sonraki nesillere aktarıldı. Bir anda farklı bir model denenmeye başlandı. Bu da bence çocuklarda da annede de bocalamaya yol açıyor. Jungun da dediği gibi kendi bilinç altımız kadar toplumsal ve tarihsel bilinçaltını da taşıyoruz. Her ne kadar ona aykırı hareket etmek istesek de onun gölgesi altında şekilleniyoruz.
Bende suan 3. Universitemi okuyorum cocuk gelisimi suan okudugum konular direk bunlar sen yazinca algida secicilik bak gordum hemen😁

Mayıs ayı için hamilelik planlayan güzel hanımlar, gelin bu süreci birlikte paylaşalım :)

Beni etiketleyerek aşağıdaki bilgileri paylaşanları tabloya ekleyeceğim:

1-Beklenen Adet Tarihiniz? (BAT)
2- Yaşınız?
3-Ne zamandır istiyorsunuz?

4-Gebelik için kullandığınız ilaç ve takviyeler?

Not:
Vermiş olduğunuz BAT tarihinden 10 gün sonra hamilelik veya yeni regl tarihi bilgisi vermeyen arkadaşlar listeden çıkarılacaktır.
Hepimize Bol Şans diliyorum :anneadayı:

Kullanıcı AdıBATYAŞİstediği SüreKullandığı ilaç/TakviyeSonuç
@Sblgnr27.NisGlifor 1000+ Folidoce
@dytnur129.Nis261,5 YılFolik Asit
@Hatunca5230.Nis303 YılFolidoce
@tonbaliklisalata2.May313 AyKlomen
@bonnieandclyde2.May261,5 YılResretvord+Demir+ Folidoce+ Omega
@seleny03.May284 AyFolibol
@ladymiracle4.May316 AyFolidoce
@Ekimlove4.May252 Ayx
@bbusraa614.May254 AyProwomen
@pranayama5.May351 AyFolate
@Fdm895.May326 Ayİnsulin+Folik Asit
@Gobekadimyokbenim5.May313 AyFolibol
@roseanne5.May311 Yılx
yubucukp yubucukp 5.May382 YılMatofin +B12+ Folibol
@dilarayetik6.May262 AyFolik Asit
@yldz17256.May291 YılCoraspin + Folik Asit
@Kukuletalim7.May302 YılFolikosal+Arısütü Bal Polen Propolis
@pembemanolya7.May274 AyVitabiotics+Pregnacare
@MoonfacedMom7.May282,5 Yılx
@GreenLover7.May2910 AyFolikosal
NasilYarDiyeyim NasilYarDiyeyim 7.May343 YılProwoman+Dvit+Astalife
@Maviayyy8.May312 YılFolik Asit+B12+ D Vit.
@Egenin incisi18.May307 AyD Vitamini + Gynositol
@bgm218.Mayx1 YılKlomen+Çatlatma
@Srks9.May252 YılKlomen
@asuella9.May39?Folibol+Klomen
@yeni minnak9.May283 AyClife macun+Folik Asit
Nm88326 Nm88326 10.May3510 AyFemibion
@Khalesi110.May248 Ayx
@Ayvegece10.May298 AyKlomen
@cccilemm10.May3410 AyDecavit
@Smaozgl10.May238 AyFolik Asit
@Tuvel11.May296 Ayx
@sweetdreams198511.May3510 AyFolibol
@Aysunnn2812.Mayx2 YılFolik Asit
@pofudukbiri12.May251 YılKlomen+Folidoce+Arı sütü bal propolis
@YarenSultan9212.May293 Ayx
@fattee12.May289 Ayx
@Mervei13.May33Folik Asit+ D Vit.
@saymia13.May291 AyFolibol
@experla13.May284 AyRegenesis max
@Mrsmai13.May343 AyFolibol
@Insolsun14.May2811 AyKlomen+Ovitrelle
@ELIF700714.May342 Ayx
@Esrakcshn14.May354 AyFolik Ait + Levitron
@sestra2215.May3215 AyBal + Arı Sütü + Polen
@9ozom16.May281 YılFemara+Çatlatma
@tgba9816.May222 AyFolibol
@Sosyalsosyalci17.May283 AyCoraspin + Folik Asit+ Femara
@mavi_ylmz18.May313 AyFolik Asit+ Vitamin d
@gulayseT18.May251 Yılx
@yeshll20.May2711 AyC life takviye
@the economist20.May305 AyGynosito
@CherryQueen20.May2910 Ayx
@Poouh21.May271 Ayx
@M e g g23.May275 AyD3, K2, Solgar fosfat
@Derin111124.May283 Yıld3 + b12 + C vitamini
@KokunHuzur25.May304 Ayx
@Teacher9525.May2511 AyFolidoce
LeyLA84db LeyLA84db 28.May378 AyProwomen+ D, K vitamini
@Hayat su 060628.May252,5 YılFolidoce + Dvit
Yusra-61 Yusra-61 ?3030 AyFolbiol
@saqelenge?371 Ayx
@Azaleaa?272 Ayx
1) 20 Nisan bat
2) 38 yaş
3) 2 aydır
4) Coraspirin ve regenesis max vitamin

Bende suan 3. Universitemi okuyorum cocuk gelisimi suan okudugum konular direk bunlar sen yazinca algida secicilik bak gordum hemen😁
:KK70: ne güzel sende benim gibi çok okuyanlardansın. o zaman sen de farketmişsindir. bilim bir yalanlama dünyası. birinin dediğini öbürü yalanlar ve öyle bir temellendirir ki okuduğunda hepsi mantıklı gelir. Ben orta asya türklerinden amerikan kızılderililerine değin hepsi doğamıza uygun eğitim verirken yanılmamışlardır diyorum ve son yüzyılda ortaya çıkan üç beş akımın kafamızı karıştırmasına müsade etmemek gerektiğini düşünüyorum

Evet benim 4.5 yaşında oğlum var sonrası 2 bebeğim anne karnında öldü kanda pıhtılaşma çıktı sebebi doktorumuzda gebe kalana kadar corasprin dedi deneme başlayınca
benimde 9.10.haftalarda kalbi duruyor pıhtılaşma yüzünden pembe bebek aspirinimi kullanıyorsun acaba bende başlasammı ovuladyon testiyle takip ediyorumda

Yusra-61 Yusra-61 bat 15 mayıs. 14 aydır deniyoruz. Folik asit miyositol pozitif ve agnucaston bionorica kullanıyorum. Ve eşimde progeny m kullanıyor. Yaşım 28. Bunların dışında 6 ayda bir soğan kuru yapıyorum nisan adetimde yine basladim ve nisan ayı itibari ile testere disli aslan pencesi cayi iciyorum. Hepimiz için mükemmel haberli bir ay olsun mayis 💙

Merhaba, yaş 34 ,25 Mart'ta kürtaj oldum zorunlu ilk adetimi bat 17 Nisan'da oldum ara vermeden denemeye başlayacağız, 5 aydır istiyoruz,folik aside devam ediyorum, hayıt tohumu çayı kullanıyorum 1 bardak ( ilkinde içtiğim ay kalmıştım ) ve arı sütü + incir yemeye başladık eşimle birlikte . Bakalım sağlıkla gelsin herkesin bebeği

Merhaba, yaş 34 ,25 Mart'ta kürtaj oldum zorunlu ilk adetimi bat 17 Nisan'da oldum ara vermeden denemeye başlayacağız, 5 aydır istiyoruz,folik aside devam ediyorum, hayıt tohumu çayı kullanıyorum 1 bardak ( ilkinde içtiğim ay kalmıştım ) ve arı sütü + incir yemeye başladık eşimle birlikte . Bakalım sağlıkla gelsin herkesin bebeği

Geçmiş olsun bir daha böyle bir durumla karşı karşıya kalmazsınız inşallah. Kürtaj olmanıza rağmen güzel adet olmuşsun. Peki yeni adet tarihin kaç canım?

Geçmiş olsun bir daha böyle bir durumla karşı karşıya kalmazsınız inşallah. Kürtaj olmanıza rağmen güzel adet olmuşsun. Peki yeni adet tarihin kaç canım?
Çok teşekkür ederim, herkesin sağlıklı hamilelikleri olsun inşallah, doktora sordum olabilir erkendende dedi rahatladım olunca açıkçası. Şuan adet oluyorum 3. Günü, 17 nisanda oldum.Mayıs ayı için bilemiyorum ne zaman olur

Çok teşekkür ederim, herkesin sağlıklı hamilelikleri olsun inşallah, doktora sordum olabilir erkendende dedi rahatladım olunca açıkçası. Şuan adet oluyorum 3. Günü, 17 nisanda oldum.Mayıs ayı için bilemiyorum ne zaman olur

Tamam mayıs için günü belli olsun olunca yazarım yazarsın o zaman. Kötü anlamda demedim zaten erken olman güzel ben geç olmuştum da 🤗

X