- 29 Ocak 2016
- 4.031
- 4.089
- 30
Klomen yazmak istemişti herkes femara dan daha olumlu sonuç aldığını söylüyor Bnde femara istedimHerkese yazmiyolarmi
Herkese yazmiyolarmi canim yumurtlama için mi o komen var bide ikisi farklı galiba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Klomen yazmak istemişti herkes femara dan daha olumlu sonuç aldığını söylüyor Bnde femara istedimHerkese yazmiyolarmi
Herkese yazmiyolarmi canim yumurtlama için mi o komen var bide ikisi farklı galiba
peki yazarken bir şey dedi mi? daha etkilidir, zararlıdır, vb şeklindeKlomen yazmak istemişti herkes femara dan daha olumlu sonuç aldığını söylüyor Bnde femara istedim
Anladim canim ben daha yeniyim fazla ilaç bilgim vs yok ☺ isimlerini çok duydum merak ettimKlomen yazmak istemişti herkes femara dan daha olumlu sonuç aldığını söylüyor Bnde femara istedim
Benim bildigim etkilenmiyor.Canım beni de ekler misin 4 mayıs yaş 24. 3 ay dir deniyoruz. Yusra-61 birde kızlar bişey sorcam ramazan da ovulaayon testi etkilenir mi. Normalde benim en geç 14. Gün pik oluyordu çok düzenliydi bugun 15. Günüm hala silik
Kız hani beni etiketliyordun açmışsın çoktan yaz güzelim, yaş 33 , folik asit kullanıyorum, 5. Deneme olacak Bat ‘da 10 mayıs diyelim
Canım beni de ekler misin 4 mayıs yaş 24. 3 ay dir deniyoruz. Yusra-61 birde kızlar bişey sorcam ramazan da ovulaayon testi etkilenir mi. Normalde benim en geç 14. Gün pik oluyordu çok düzenliydi bugun 15. Günüm hala silik
Klomenden daha etkili olduğunu okudum bloklarda baya araştırdım daha çabuk gebelik sağlamış herkes bn de şuan umutluyum inşallah bu ay olcak Allah ın izniyleneden femara? :) ben de kullanıyorum ama ısrarcı olmanızdaki sebeple kendimi biraz daha iyi hissedeyim istedim :)
Yok ikisi de aynı dedipeki yazarken bir şey dedi mi? daha etkilidir, zararlıdır, vb şeklinde
Ayyy hadi inşallah geç döllenme bebişi vardır
Doktoruma femara yazdırmayı başardım
Bende femara kullanacak olunca anında dikkatimi çekiyor bunu kullanacak olanlar yarın bende 2.kez başlayacağımpeki yazarken bir şey dedi mi? daha etkilidir, zararlıdır, vb şeklinde
Ay merakla bekliyoruz canim
Yusra-61 canim ben bugun regl oldum nisandan elendim . Bat tarihim 18 mayisdi burda 15 mayisa cekermisin ?
Doktoruma femara yazdırmayı başardım
inşallah canım hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah yavrucaklarıKlomenden daha etkili olduğunu okudum bloklarda baya araştırdım daha çabuk gebelik sağlamış herkes bn de şuan umutluyum inşallah bu ay olcak Allah ın izniyle
yasaklarda hareket çok zor malesef ya, yürüyüş falan yapayım diyorum 3 gün yürüsem 4. gün yasağa takılıyorum.Bende femara kullanacak olunca anında dikkatimi çekiyor bunu kullanacak olanlar yarın bende 2.kez başlayacağım
Bana bu ilaç ile ilgili doktorumun dediği klomene göre sayı olarak daha az yumurtayı geliştirir ama daha kaliteli olur dedi, öyle bir tane yumurta gelince moralini bozma benim de istediğim bir olsa bile düzgün olması dedi, birde kızlar doktorum hep diyor bebek planladığın ay hele ilaç kullanıyorsan günde 3 litre aşağısına düşme suyun diye,ovulasyona kadar da bol hareket yap diyor su ve hareket kandaki oksijeni arttırınca yumurtanın kaliteli olmasına faydalıymış
hadi hayırlısı bakalım canım :) konuyu açan olarak ilk senden alırız sevinçli haberi inşallahBende merakla bekledim bakalım yarın ne olur çok heyecan yapacağım ne olursa olsun iyi şeyler olmuş olmasını diliyorum
YouTube leslie var onu yap istersen olduğun yerde bari baya yürüyorsun cidden terletiyor da ama ovulasyon sonrası bırakırsınyasaklarda hareket çok zor malesef ya, yürüyüş falan yapayım diyorum 3 gün yürüsem 4. gün yasağa takılıyorum.