Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim yasim 27 cnm ablam 31di bence bunun yaslada alakası yok onu anladım
Yaşla alakası yok ben 35 kız kardeşim 34 o ilk geceden gebe kaldi eşi de 40 yaşında bide adam acayip sigara içiyor 🤔 bizimki sporcu beslenmesine dikkat ediyor ama işte olmayınca olmuyo

Kontrol amacli gitmen mantikli ama niye 2 aydir cocugum olmuyo dersen doktor dover seni 😂😁😁 min 6 ay max 12 ay normal 35 yas ustu kadinlar icin . Tabi bi skinti sorun yoksa. Gecen gun doktor bana normalde bu surec totalde 2 sene ama biz mecbur hizlandirilmis hale getiriyoruz dedi😂😂pardon 35 yas alti demek istedim
Yok artık bunu duyduğum iyi oldu kontrol amaclı diyim bari 😂

Herkese iyi geceler inşallah 🤗
Arkadaşlar biraz yoğundum elimden geldikçe aldım ekledim bugün yazan arkadaşları listeye. Birşey rica edicem beni yazmadınız diyen varsa gözümden kaçmış olabilir tekrar yazarsanız eklerim 😍

Yaşla alakası yok ben 35 kız kardeşim 34 o ilk geceden gebe kaldi eşi de 40 yaşında bide adam acayip sigara içiyor 🤔 bizimki sporcu beslenmesine dikkat ediyor ama işte olmayınca olmuyo
Aynen benim arkadaşımda full time sigara içer kız ilk aydan kaldı ben daha sigara icmemisimdir. Artık beslenmeylede alakalı olduğunu düşünmüyorum

Arkadaşlar biraz yoğundum elimden geldikçe aldım ekledim bugün yazan arkadaşları listeye. Birşey rica edicem beni yazmadınız diyen varsa gözümden kaçmış olabilir tekrar yazarsanız eklerim 😍
Canim bana takviyelere omega 3 ve c vitamini propolis yazarmisin

Canım beni yazmadın 😉
Yaş 31
3 yıldır çocuk istiyoruz
Bu ay doktorum femera verdi. Ayrıca multivitamin, omega3, d vitamini, folik asit kullanıyorum.
Bat 10 mayıs

asuella asuella ne kadardır deniyorsunuz canım öğrensem? Listeye yazacağım...
2.5 yıldır evliyim hiç korunmadık 9 ay önce düşük oldu 2.5 yıldır istiyoruz ama bilinçli takip dr vs düşükten sonra başladım.
düşükten önce hiç içimde böle bebek isteği yoktu olsada olur olmasada nasip diyordum ama hamile kalıp kaybedince birde o hissi hissedince çok istedim uzun oldu tamam cevap veriyorum 😂😂 9 ay

Doktor a sordunuz mu acaba klomenle heray 2 tarafta da yumurta olur mu diye bn sordum olur dedi ama baya araştrdım olmaz diyen çok
Merhaba ben bu ay klomen kullandım her iki tarafımda da yumurta oldu. Bi tarafımda 3 tane bi tarafımda 1 tane

Canım beni yazmadın 😉
Yaş 31
3 yıldır çocuk istiyoruz
Bu ay doktorum femera verdi. Ayrıca multivitamin, omega3, d vitamini, folik asit kullanıyorum.
Bat 10 mayıs
Merhaba Gizemsu07 femarayı dr un klomen kullanmadan mı verdi ? Yumurtan normalde olusuyor mu ? Ben femara kullanmak istedim ısrarla dr um vermedi oyuzden merak ediyorum kullanan arkadasları 😊 inşallah güzel haberler verirsin işe yarar 😊

X