Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaşla alakası yok ben 35 kız kardeşim 34 o ilk geceden gebe kaldi eşi de 40 yaşında bide adam acayip sigara içiyor bizimki sporcu beslenmesine dikkat ediyor ama işte olmayınca olmuyoBenim yasim 27 cnm ablam 31di bence bunun yaslada alakası yok onu anladım
Yok artık bunu duyduğum iyi oldu kontrol amaclı diyim bariKontrol amacli gitmen mantikli ama niye 2 aydir cocugum olmuyo dersen doktor dover seni min 6 ay max 12 ay normal 35 yas ustu kadinlar icin . Tabi bi skinti sorun yoksa. Gecen gun doktor bana normalde bu surec totalde 2 sene ama biz mecbur hizlandirilmis hale getiriyoruz dedipardon 35 yas alti demek istedim
17 mayıs
Tşkrler.17 mayıs
Ay doktorun konuşmayanı da tövbe çekilmezBakalım adam hiç konuşmuyor ama
Aynen benim arkadaşımda full time sigara içer kız ilk aydan kaldı ben daha sigara icmemisimdir. Artık beslenmeylede alakalı olduğunu düşünmüyorumYaşla alakası yok ben 35 kız kardeşim 34 o ilk geceden gebe kaldi eşi de 40 yaşında bide adam acayip sigara içiyor bizimki sporcu beslenmesine dikkat ediyor ama işte olmayınca olmuyo
Hayırlısı bakalim bekleyip göreceğiz canimAynen benim arkadaşımda full time sigara içer kız ilk aydan kaldı ben daha sigara icmemisimdir. Artık beslenmeylede alakalı olduğunu düşünmüyorum
Ay işini bilsin de konuşmasın varsın. Bi önceki doktorum çok konuşuyordu olmayan elli tane hastalık çıkardı bana. Böylesi daha iyiAy doktorun konuşmayanı da tövbe çekilmez
çok teşekkür ederim. bu ay Allah'ın izniyle hayırlısıyla inşallahTamam canım
Canim bana takviyelere omega 3 ve c vitamini propolis yazarmisinHerkese iyi geceler inşallah
Arkadaşlar biraz yoğundum elimden geldikçe aldım ekledim bugün yazan arkadaşları listeye. Birşey rica edicem beni yazmadınız diyen varsa gözümden kaçmış olabilir tekrar yazarsanız eklerim
çok teşekkür ederim. bu ay Allah'ın izniyle hayırlısıyla inşallah
Tabi ki yazarım.Canim bana takviyelere omega 3 ve c vitamini propolis yazarmisin
Canım beni yazmadınHerkese iyi geceler inşallah
Arkadaşlar biraz yoğundum elimden geldikçe aldım ekledim bugün yazan arkadaşları listeye. Birşey rica edicem beni yazmadınız diyen varsa gözümden kaçmış olabilir tekrar yazarsanız eklerim
Canım beni yazmadın
Yaş 31
3 yıldır çocuk istiyoruz
Bu ay doktorum femera verdi. Ayrıca multivitamin, omega3, d vitamini, folik asit kullanıyorum.
Bat 10 mayıs
2.5 yıldır evliyim hiç korunmadık 9 ay önce düşük oldu 2.5 yıldır istiyoruz ama bilinçli takip dr vs düşükten sonra başladım.asuella ne kadardır deniyorsunuz canım öğrensem? Listeye yazacağım...
Merhaba ben bu ay klomen kullandım her iki tarafımda da yumurta oldu. Bi tarafımda 3 tane bi tarafımda 1 taneDoktor a sordunuz mu acaba klomenle heray 2 tarafta da yumurta olur mu diye bn sordum olur dedi ama baya araştrdım olmaz diyen çok
Merhaba Gizemsu07 femarayı dr un klomen kullanmadan mı verdi ? Yumurtan normalde olusuyor mu ? Ben femara kullanmak istedim ısrarla dr um vermedi oyuzden merak ediyorum kullanan arkadasları inşallah güzel haberler verirsin işe yararCanım beni yazmadın
Yaş 31
3 yıldır çocuk istiyoruz
Bu ay doktorum femera verdi. Ayrıca multivitamin, omega3, d vitamini, folik asit kullanıyorum.
Bat 10 mayıs