- Emoji Skoru
- 264
- Puanlar
- 23
Herhangi bir lekelenme oldu mu hayırlı olsun bu aradaKızlar bir soluk teste bendennormalde 28 günde bir regl oluyorum geçen ay 31 günde oldum diye bu ayda 31 hesaplayıp bat 1 mayıs demiştim inşallah hayırlısıyla bende hamiş adayıyım
Eki Görüntüle 2838922
MaşallahKızlar bir soluk teste bendennormalde 28 günde bir regl oluyorum geçen ay 31 günde oldum diye bu ayda 31 hesaplayıp bat 1 mayıs demiştim inşallah hayırlısıyla bende hamiş adayıyım
Eki Görüntüle 2838922
Evet 8 gün yapmaya başladım silik çıktı ama bugün yapmadımevet yumurta olgunlaştığında içindeki sıvı keseciğini yırttıyor ve şeffaf akıntın geliyor 3.4 gün sürüyor bu akıntı bitince yumurtamada bitmiş oluyor test kullanıyormusun
Belirtileriniz var mıydı peki?İnşallah kuzum bu grupta olan ve duasında bebek hayali olan herkese nasip olsun
Mayıs ayını güzel haberlerle açtık inşallah böyle devam edip hepimiz hamiş topiğinde yazışırızYa maşallah hayırlı olsun canım benimmayıs topiği coşturmaya devam ediyor
Amin inşallah kuzumMayıs ayını güzel haberlerle açtık inşallah böyle devam edip hepimiz hamiş topiğinde yazışırız
Yok canım olmadı inşallah bakalımHerhangi bir lekelenme oldu mu hayırlı olsun bu arada
İnşallah canım bugün geç oldu haftaya cumartesiye giderim kadın doğumaMaşallahinşallah değerinde yüksektir
Adet belirtilerim var sade ekstra birşey yok şuanBelirtileriniz var mıydı peki?
Ayy hayırlı olsun canım bebişin güzel bi hamilelik geçir insallahYok canım olmadı inşallah bakalım
İnşallah canım bugün geç oldu haftaya cumartesiye giderim kadın doğuma
Adet belirtilerim var sade ekstra birşey yok şuan
İnşallah canım hepimiz inşallah hayırlısıyla kucaklarımız dolarAyy hayırlı olsun canım bebişin güzel bi hamilelik geçir insallah
Ama ayın 26 sinda adet olmam lazımdı 10 undan itibaren kasiklarimda ağrım vardi adet gününe kadar sürdü.Benim artarak devam ediyor sanirim adet olacağım
Sat 28 martSon adet gününüz ne zamandı acaba
Allah uzun ömür versin inşallah bir daha tadarsınız bu duyguyuEvet aşilama ilkinde tuttu iki kese gözüktü hatta ikiz hamile kaldım. Sonra biri düştü birini sağlıklı kucagima aldim şükür
Amin inşallah3 gün sonra yenile belki geç döllenmedir inş.bebişin seninlee
aynı bende çok titreyerek üşüyorum karnım kasıklarım çok ağrıyor bugün test yaptım negatifti 4 gün var dahaAma ayın 26 sinda adet olmam lazımdı 10 undan itibaren kasiklarimda ağrım vardi adet gününe kadar sürdü.
Oyle düşünmeyin. Bellli olmaz her vücudun tepkisi farklıdır. Mesela ben adet olmadan 5 6 gün önce gece sıtma tutar acayip titreyerek uyanırım. Yine aynısı oldu ve çok üşüdüm kesin geldi gelecek derken günüm geçti. Test yaptım.pozitifti bütün adet belirtilerini yasadim
Bende de oluyor ama sağ sol ayırt edemiyorum genelde belime vuruyorevet yumurta olgunlaşırken ağrı kasıkta batma yapar ben 5 gün çekerim
Tebrikler canım çok guzel yüksek değerin deKızlar az önce testim çıktı. Beta Hcg 115.2 . Yani hamile miyim
Teşekkür ederim canımTebrikler canım çok guzel yüksek değerin de
Yaa canım tebrik ederim hadi gözün aydın sağlıkla gelsin bebişimKızlar az önce testim çıktı. Beta Hcg 115.2 . Yani hamile miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?