Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

hayır canım, her tüp bebekte yapılmaz bir şeyden şüpheleniyorsa, gerek görülürse yapılır, ben daha önce histeraskopi ile ameliyat geçirdim 2 defa, bir sıkıntı oluşmuş mu diye bakacak herhalde:44:
anladım arkadaşım, korktum acaba benden de ister mı dıye :KK43:(

Arkadaşlar birde sorum olucak size gördüğüm kadarıyla burda herkez 2 ve üzeri deneme yapmış
Benim ilk denememde sonuç 1,90 ikincide1,70 çıktı kimilerinin direk 0 çıkıyo acaba böyle olunca bebek azda olsa tutunmaya çalışmışmı oluyor onu çok merak ediyorum

acaba iğne ve ilaçların etkisi olabılır mı suer?

Benim bir tane çocuğum olduğu için rapor hakkım yok onun için ücretli olucak
Sanırım 3000 tl
İlk ikisini özelde yaptırmıştım ama hiç memnun kalmadım birde orayı denemek istedim
Sen ne kadar vericeksin

Canim benim ilaclarim yazildiama eczane tanidik oldugu icin daha almadim.
ama 1000 l civari tutuyormus.islem ucreti olarakta 500 tl odeniyormus.

Benim fakulte hastanesini tersih etmemin sebebi hem her detaya kadar inceliyorlar hemde benden kar beklentileri yok.
Birde benim sikintili bir gebelik gecirme riskim yuksek herhangi bir yatis durumunda islemi yapan dr benle ilgilensin iatiyorum.

Benim onceki dr um ozel bir kuruma dahi bagli calismadigindan yatislarda sikinti olmustu.maddi manevi

Insallah dogru bir karar vermisimdir.
Ben her soruyu sorabilecegim en ufak bir seyde arayabilecegim bir dr istiyordum ve buldum galiba :KK16:

Prof.larin kendine olan guvenleri ve elestiri kabul etmemeleri cok canimi sikmaya basladi:KK53:

Canim benim ilaclarim yazildiama eczane tanidik oldugu icin daha almadim.
ama 1000 l civari tutuyormus.islem ucreti olarakta 500 tl odeniyormus.

Benim fakulte hastanesini tersih etmemin sebebi hem her detaya kadar inceliyorlar hemde benden kar beklentileri yok.
Birde benim sikintili bir gebelik gecirme riskim yuksek herhangi bir yatis durumunda islemi yapan dr benle ilgilensin iatiyorum.

Benim onceki dr um ozel bir kuruma dahi bagli calismadigindan yatislarda sikinti olmustu.maddi manevi

Insallah dogru bir karar vermisimdir.
Ben her soruyu sorabilecegim en ufak bir seyde arayabilecegim bir dr istiyordum ve buldum galiba :KK16:

Prof.larin kendine olan guvenleri ve elestiri kabul etmemeleri cok canimi sikmaya basladi:KK53:

Cnm bende iki kere tüp bebek denedim 10.000 tl para ödedim inanırmısın bir kere bile kan tahlili almadan yaptı resmen gözzlerimiz açık bizi soydu. Benim tercih sebebimde onun için fakülte dediğin gibi baştan tırnağa kadar inceliyorlar. Gerçi bu işi büyük bir titizlikle yapan özel merkezler var ama ben denk gelemedim malesef
Senin sorun neydi kaçıncı denemen

anladım arkadaşım, korktum acaba benden de ister mı dıye :KK43:(

acaba iğne ve ilaçların etkisi olabılır mı suer?

Evet ya olabilir işte insan en ufak bişeyden hemen umutlanıyo:KK43::KK43:
Hiç pozitifi görmediğim için sanırım kafaya takıyorum

Cnm bende iki kere tüp bebek denedim 10.000 tl para ödedim inanırmısın bir kere bile kan tahlili almadan yaptı resmen gözzlerimiz açık bizi soydu. Benim tercih sebebimde onun için fakülte dediğin gibi baştan tırnağa kadar inceliyorlar. Gerçi bu işi büyük bir titizlikle yapan özel merkezler var ama ben denk gelemedim malesef
Senin sorun neydi kaçıncı denemen

Benim sorunum tubal faktor(tupler cikartildi)

Iki negatif tup bebek sonrasi arastirmalarda cikti problem.
Yani iki islemde bosu bosuna hem param hem umutlarim gitti.

3. Deneme pozitif ancak 24. Haftada erken dogum ikiz.
ve iki kez negatif dond.emb.transferi

Enson denemelerimde gittigim prof.dr osman bey mukemmel bir dr.
Problemi o buldu ama sadece ozel tup beebek merkezi var kendine ait.
Hamilelikte kanama vs
Gibi sorunlarda farkli dr larin elinde kaldim.
harcadigim parayi hic yazmiyayim:KK53:

Sirf bu yuzden her tur islem ve yatis yapilabilecek bir kurum diye tercih ettim.
universiteyi

hoş geldin canım, hayırlı ve uğurlu olsun tedavin, Allah gönlüne göre versin:KK49:

canım nasılsın, neler yapıyorsun ben bebişi almak için sabırsızlanıyorum, sanırım kısa süreliğine de olsa içimde bir can olduğunu hissetmek bile güzel geliyor:KK49: Allah 9 ay taşımayı sağlıkla büyütmeyi de nasip etsin hepimize:KK42:

Son düzenleme:
Benim sorunum tubal faktor(tupler cikartildi)

Iki negatif tup bebek sonrasi arastirmalarda cikti problem.
Yani iki islemde bosu bosuna hem param hem umutlarim gitti.

3. Deneme pozitif ancak 24. Haftada erken dogum ikiz.
ve iki kez negatif dond.emb.transferi

Enson denemelerimde gittigim prof.dr osman bey mukemmel bir dr.
Problemi o buldu ama sadece ozel tup beebek merkezi var kendine ait.
Hamilelikte kanama vs
Gibi sorunlarda farkli dr larin elinde kaldim.
harcadigim parayi hic yazmiyayim:KK53:

Sirf bu yuzden her tur islem ve yatis yapilabilecek bir kurum diye tercih ettim.
universiteyi

Cnm gerçekten çok üzüldüm neler yaşamışsın neler İnşallah bu sefer son olur . Bebişlerine kavuşursun
Dr sevmen çok güzel Allahım inşallah gönlüne göre verir. Bakarsın yine ikiz olmuş:KK16::KK16::KK16::KK16:
Kaç embryo transfer edilecek

Son düzenleme:
Cnm gerçekten çok üzüldüm neler yaşamışsın neler İnşallah bu sefer son olur . Bebişlerine kavuşursun
Dr sevmen çok güzel Allahım inşallah gönlüne göre verir. Bakarsın yine ikiz olmuş:KK16::KK16::KK16::KK16:
Kaç embryo transfer edilecek

Iyi dileklerin icin sagol canim benim:KK48:

Hem yas hemde deneme sayisi nedeniyle iki nakil hakkim var
ama erken dogum riskim oldugu icin serklaja ragmen ben tek embriyo transferi istiyorum.
ama 5. Gun embriyosu olursa ve dr uygun gorurse:KK16:

canım nasılsın, neler yapıyorsun ben bebişi almak için sabırsızlanıyorum, sanırım kısa süreliğine de olsa içimde bir can olduğunu hissetmek bile güzel geliyor:KK49: Allah 9 ay taşımayı sağlıkla büyütmeyi de nasip etsin hepimize:KK42:

Canim kisaca soyle :KK1:

Sabah kalkiyorum icim kipir kipir :124::124:
Aradan birkac saat geciyor nasil olur ne olurlar girince araya :KK53::18::KK53: oluyorum.

Ama yine silkinip toparliyorum kendimi .
Heralde bu surecte bunlari hep yasiycam taki rabbiminde yardimiyla bebegime kavusana kadar:KK16:

merhaba kizlar,

yeni topiginiz hayirli ugurlu olsun insallah. bos hamis haberleri ile calkalansin. bende gecen hafta ne yaik ki kötü haber aldim. pozitif hamilelik haberimizin artmayan kan degerleri yüzünden kabusa dönüstü. Allahtan hayirlisi toparlanmaya calisiyoruz. ben doktorumdan sonraki adimlar icin haber bekliyorum ama sanirim 2 adet sonrasinda yola cikacagiz yeniden. benide listeye ekleyebilirseniz sevinirim.

yas: 40
deneme: 4 tüp denemesi
sebep: sebepsiz infertilite ve rezerv azligi
merkez :Almanya

merhaba kizlar,

yeni topiginiz hayirli ugurlu olsun insallah. bos hamis haberleri ile calkalansin. bende gecen hafta ne yaik ki kötü haber aldim. pozitif hamilelik haberimizin artmayan kan degerleri yüzünden kabusa dönüstü. Allahtan hayirlisi toparlanmaya calisiyoruz. ben doktorumdan sonraki adimlar icin haber bekliyorum ama sanirim 2 adet sonrasinda yola cikacagiz yeniden. benide listeye ekleyebilirseniz sevinirim.

yas: 40
deneme: 4 tüp denemesi
sebep: sebepsiz infertilite ve rezerv azligi
merkez :Almanya

Gecmis olsun canim ayni seyi ben de yasadim mutlulugum 3gun surdu. Allahim bizi de guldursun bu sefer insallah. Aksama eklerim bilgilerini tedavin hayirli olsun ve umarim sonunda cok mutlu olursun

Son düzenleme:
Günaydn kızlar, bende Mayısta tedaviye başlıcam inş. aranızda bahçeci hastası olan varmı benim 3. denemem olcak bu kez orayı istiyorz eşimle bakalım..

Günaydn kızlar, bende Mayısta tedaviye başlıcam inş. aranızda bahçeci hastası olan varmı benim 3. denemem olcak bu kez orayı istiyorz eşimle bakalım..

Hos geldin canim ben de bahceci hastasiyim mustafa bey doktorum. Aksama listeye eklerim. Tedavin hayirli olsun. Allah muradini kabul etsin...

Son düzenleme:

merhaba canım hoşgeldin. bende Bahçeciden Ümit beyin hastasıyım ve çok çok memnunum. gayet başarılı bi merkez canım inş tedavin sonuç verir..

Hos geldin canim ben de bahceci hastasiyim mustafa bey doktorum. Aksama listeye eklerim. Tedavin hayirli olsun. Allah muradini kabul etsin...

Amin canım sağol. Merkez hakkında çok güzel şeyler duydum canım inş sende güzel haberler alırsn..

merhaba canım hoşgeldin. bende Bahçeciden Ümit beyin hastasıyım ve çok çok memnunum. gayet başarılı bi merkez canım inş tedavin sonuç verir..

hoşbuldum canım. baya varmış bahçeci hastası sanırım bu kez bende oraya gitcem herkes tavsiye ediyo bakalım hayırlısı

hanimlar...
bende katildim araniza. foruma yeni uye oldum.. benim eylulde ilk tup bebek denemem oldu.. sonuc negatif maalesef..
nisan 1 de yine randevum var gidiyoruz yine :)))
dondurulmus embriyolarimiz var onlarin transferi gerceklesecek..pkos bendede var..
bir listeden bahsetmissiniz benide eklermisiniz...

X