Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

Amin canım amin inşallh. Seni çok iyi anlıyorum benimde aynı ha bire hastanedeydim. şurda iyi bi doktor var derlerdi hemen giderdim. burda iyi bi hastane varmış derlerdi hemen giderdim ne yapcaksın işte insan çaresiz olunca ne duysa inanıyor. İnş bu son olur ve sende 2. bebeğine kavuşursun canım :)

tatlım transfer günü 12 mm idi, gayet güzeldi yani, 8 ile 14 mm arası olması lazım zaten benim idealdi yani, öğleden sonra yazarım durumları bakalım ilaçsız kaç mm olacak, bugün adetimin 10.günü

menac merak ettim seni, nasıl geçti randevun?

işten çıkınca doktora gittim işte endometrium 9 mm dedi ama bir problem var galiba çok kalabalıktı açıklama yapmadı ama perşembe günü tekrar gel gün gün inceleyeceğim kafama göre histeraskopi yapmak istemiyorum dedi, galiba bana 3.histeraskopinin yolu görünüyor, şimdi biraz dinleneyim, yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz, akşama listeye eklerim sizi, rabbim hepimize bu denemeyi hayırlı kılsın topik gebelerle dolsun taşsın inşallahhhhh

herkeze merhaba.6senelık evlıyım 4bucuk yasında kızım var.pcos oldu kızımdan sonra bende.2yıldır kardeş ıstıyoruz.1yıldır tedavı goruyrm.aşilama yapmadn tupbebek yaptırcaz inş niisanda..lısteye benıde alın lutfen

günaydın, günaydın, günaydın kızlar :) ruh halleriniz ne alemde, üzmüyorsunuz kendinizi değil mi? öpüyorum hepiciğinizi.....

günaydın, günaydın, günaydın kızlar :) ruh halleriniz ne alemde, üzmüyorsunuz kendinizi değil mi? öpüyorum hepiciğinizi.....

Gunaydın, valla benım ruh halım buaralar borsa gıbı inişli çıkışlı :)gozumde buyutmeye başladım sonrada altından kalkarım dıyorum, kısacası kendımde degılım :)

günaydın canım. valla havalardan mıdır nedir bi tuhaflık var böyle üstümde tv karşısında yatıp hiçbişey yapmak istemiyo canım ( kahvaltı bile yapmadım daha :)

connet,
canım hiçççç gözünde büyümesin dün ben de senin gibi hissettim doktorum tekrar histeraskopiden bahsedince, ama sonra dedim ki: Pervam yok verdiğin elemden her mihnet kabulüm yeter ki gün eksilmesin penceremden (yeter ki sonunda bebeğimi kucağıma alayım, histeraskopi de olsun, beklerim yaparım ne olacak, zaten kaçılnılmaz olan olur öyle ya da böyle, üzülmenin alemi yok değil mi
nesli,
ben de öyle hissediyorum bazen, kolumu kanadımı kaldıracak halim olmuyor, her şey anlamsız geliyor, ama zorla da olsa o kolukanadı kaldır göreceksin o zaman moralin de düzelecek tatlım, en azından bende öyle oluyor

çok sağol canım yaa şu ikonlara hasta oluyorum ama ben hala yapamıyorum offf daha çok yazayım o zaman ikon yapma hakkına sahip olurum belki :))))

benım de rahım duvarım ince, iğnelerle biraz kalınlasıyor aşılama zamanında öyle olmuştu yani.
her tüp bebekten önce histeroskopi şart mı peki? her dr yapar mı?
bendede pcos var. ilk tupu denicem.sen

benım de ılk tüp denemem.

hayır canım, her tüp bebekte yapılmaz bir şeyden şüpheleniyorsa, gerek görülürse yapılır, ben daha önce histeraskopi ile ameliyat geçirdim 2 defa, bir sıkıntı oluşmuş mu diye bakacak herhalde:44:

çok sağol canım yaa şu ikonlara hasta oluyorum ama ben hala yapamıyorum offf daha çok yazayım o zaman ikon yapma hakkına sahip olurum belki :))))

sen de başka topiklere takılıp yorum yap, mesela eşi ve eşinin ailesiyle problemi olanlar, eltim neden böyle yapıyor, kaynanam bana cadı dedi topikleri var, yorum yaz oralara mesaj hakkını öyle doldur

Merhaba canim
dunku dr kontrolunden sonra gune enerjkk baslamissin masallah.

Bana birkez aneatesisiz tanisal hiatereskopi yapildi.
perde miyom vs icin.

Sana neden 3.kez yapilacak
dr neden auphelendiki:44:

Merhaba canim
dunku dr kontrolunden sonra gune enerjkk baslamissin masallah.

Bana birkez aneatesisiz tanisal hiatereskopi yapildi.
perde miyom vs icin.

Sana neden 3.kez yapilacak
dr neden auphelendiki:44:

valla feryalcim bir bilsem neden şüphelendiğini, galiba yapışıklık olmasından şüpheleniyor, hani kalınlaşma var ama 3 çizgi olması gerekiyormuş falan, keşke bir şey bilmeseydim o zaman bu kadar kafa yormazdım, teslimiyet içinde olurdum diyorum bazen takmamaya söz verdim kendime, o yüzden her şey olacağına varır diyorum ve kendime Ankara'nın Bağları türküsünü hediye ediyorum

Menac sağol cnm benide listeye eklemişsin
Eksik bilgilerimide veriyim bari bizim sorunun ne olduğunu tam olarak çözemedik kimi doktor hafif pko diyo kimisi hiç bir sorun yok diyo anlıycan ben sorunumu tam olarak bilemiyorum merkez ise samsun 19 mayıs üniversitesi
Tedaviyede haftaya gidip bir görüşücez allah izin verirse nisan sonu gibi bir aksilik çıkmazsa transferim yapılıcak

Allahım hepimize kolaylıklar versin kader arkadaşlarım

Arkadaşlar birde sorum olucak size gördüğüm kadarıyla burda herkez 2 ve üzeri deneme yapmış
Benim ilk denememde sonuç 1,90 ikincide1,70 çıktı kimilerinin direk 0 çıkıyo acaba böyle olunca bebek azda olsa tutunmaya çalışmışmı oluyor onu çok merak ediyorum

Merhaba
bende bursa uludag universitesinde tup beebek bolumunde yaptiricam.
Rapor hakkimi kullanarak.

Bizden nufus mudurlugunden nufus kayitlari istediler.cocugumuz olmadigina dair.
Sizin bir cocugunuz var masallah.
Ozel ucretlimi yaptiracaksiniz.

Sizde universite hastanesi yazinca merak ettim.:44:

merhabalar kızlar,
bende bi aksilik olmazsa mayıs sonu 2. tüp denemesini yaptırmayı düşünüyorum ocakta bir tane kimyasal gebelikle sonuçlanan tüp bebek denemem oldu şimdi 2. si için biraz dinlenip toparlanmaya çalışıyorum... listeye beni de eklerseniz sevinirim acıbadem kadıköy de sorun pkos ve hafif sperm hareket sorunu... doğal yolla olur diyolar ama acele ediyoruz biz yaş ilerlemeden olsun diye.. bu arada yaş 27

Benim bir tane çocuğum olduğu için rapor hakkım yok onun için ücretli olucak
Sanırım 3000 tl
İlk ikisini özelde yaptırmıştım ama hiç memnun kalmadım birde orayı denemek istedim
Sen ne kadar vericeksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…