Hayırlısı olsun cnm oranın iyi olduğunu bende duydum eger burdada tutmasa bende oraya gitmeyi düşünüyorum. Allahım inşallah ikincide verir bebişini. Gerçekten çok zor ben evlendim evleneli 12 yıldır kadın doğumculardan çıkamadım. Kızımdan önce bir aşılama yaptırdım oda tutmadı 4 ay sonra kendiliğinden hamile olduğumu öğrendim. Offfffffff şimdide kızıma kardeş istiyoruz
Allahım bütün istiyenlere verir inşallah
tatlım transfer günü 12 mm idi, gayet güzeldi yani, 8 ile 14 mm arası olması lazım zaten benim idealdi yani, öğleden sonra yazarım durumları bakalım ilaçsız kaç mm olacak, bugün adetimin 10.günü
Merhaba Arkadaşlar, ben de mayısta tüp bebek düşünüyorum. Bu ay içinde doktora gideceğiz inş.
Ben de pko var, eşimde varikosel(
Umarım hepiniz için her sey yolunda gider.
günaydın, günaydın, günaydın kızlar :) ruh halleriniz ne alemde, üzmüyorsunuz kendinizi değil mi? öpüyorum hepiciğinizi.....
günaydın, günaydın, günaydın kızlar :) ruh halleriniz ne alemde, üzmüyorsunuz kendinizi değil mi? öpüyorum hepiciğinizi.....
connet,
canım hiçççç gözünde büyümesin dün ben de senin gibi hissettim doktorum tekrar histeraskopiden bahsedince, ama sonra dedim ki: Pervam yok verdiğin elemden her mihnet kabulüm yeter ki gün eksilmesin penceremden (yeter ki sonunda bebeğimi kucağıma alayım, histeraskopi de olsun, beklerim yaparım ne olacak, zaten kaçılnılmaz olan olur öyle ya da böyle, üzülmenin alemi yok değil mi
nesli,
ben de öyle hissediyorum bazen, kolumu kanadımı kaldıracak halim olmuyor, her şey anlamsız geliyor, ama zorla da olsa o kolukanadı kaldır göreceksin o zaman moralin de düzelecek tatlım, en azından bende öyle oluyor
benım de rahım duvarım ince, iğnelerle biraz kalınlasıyor aşılama zamanında öyle olmuştu yani.işten çıkınca doktora gittim işte endometrium 9 mm dedi ama bir problem var galiba çok kalabalıktı açıklama yapmadı ama perşembe günü tekrar gel gün gün inceleyeceğim kafama göre histeraskopi yapmak istemiyorum dedi, galiba bana 3.histeraskopinin yolu görünüyor, şimdi biraz dinleneyim, yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz, akşama listeye eklerim sizi, rabbim hepimize bu denemeyi hayırlı kılsın topik gebelerle dolsun taşsın inşallahhhhh
bendede pcos var. ilk tupu denicem.sen
çok sağol canım yaa şu ikonlara hasta oluyorum ama ben hala yapamıyorum offf daha çok yazayım o zaman ikon yapma hakkına sahip olurum belki :))))
Merhaba canim
dunku dr kontrolunden sonra gune enerjkk baslamissin masallah.
Bana birkez aneatesisiz tanisal hiatereskopi yapildi.
perde miyom vs icin.
Sana neden 3.kez yapilacak
dr neden auphelendiki:44:
Menac sağol cnm benide listeye eklemişsin
Eksik bilgilerimide veriyim bari bizim sorunun ne olduğunu tam olarak çözemedik kimi doktor hafif pko diyo kimisi hiç bir sorun yok diyo anlıycan ben sorunumu tam olarak bilemiyorum merkez ise samsun 19 mayıs üniversitesi
Tedaviyede haftaya gidip bir görüşücez allah izin verirse nisan sonu gibi bir aksilik çıkmazsa transferim yapılıcak
Allahım hepimize kolaylıklar versin kader arkadaşlarım
Merhaba
bende bursa uludag universitesinde tup beebek bolumunde yaptiricam.
Rapor hakkimi kullanarak.
Bizden nufus mudurlugunden nufus kayitlari istediler.cocugumuz olmadigina dair.
Sizin bir cocugunuz var masallah.
Ozel ucretlimi yaptiracaksiniz.
Sizde universite hastanesi yazinca merak ettim.:44: