Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

Valla canım merkezin başarı durumunu sordun mu eve canlı bebek götürme başarı yüzdesini sor, problemin tam olarak ne olduğunu nasıl bir yol izleyeceklerini sor, embriyologları ve laboratuarları iyi mi, bu arada aklıma geldikçe yazarım ben sana , neden acıbademi tercih ettiğini sorabilir miyim sakıncası yoksa?

tubish cnm gene aynı dönem tedavi olmuştuk dimi biz:) hatıtladınmı beni

uçanfasulye acıbademde doktorun kim????nickname ine bayıldım bu arada süpersin

kızlar bende geldim bendeeee
mayıs yada haziran bana kalmış.bir aksilik olmassa başlıyorum bende.1. tüp denememde hamile kaldım fakat 8. haftada kürtaj oldum.kalp atışları oluşmadı.sorunumuz erkek infertilitesi.3 adet donmuşum var.1 şubatta kürtaj oldum.ilk adetimi gördüm şimdi mayısta 3.adetimde başlayabileceğimi söylediler.merkezim medicana beylikdüzü.

Merhaba arkadaşlar,
Ben randevumu aldım. Cumartesi günü doktorumuzla öngörüşmeye gidiyoruz. Bakalım neye karar verecek. İlk denememiz ve cok heyecanlıyım.

Aramıza hosgeldın cnm ınsallah hepımız guzel sonuclar alırız, sızın sorununuz neydı ve hangı merkezde baslıcaksın. Benım ılk tup bebek denemem olucak kısmet olursa ve memorıalde baslıcam ınsalhhh :)

MERHBA ARKADAŞLARR BENDE 22 MArt cumaya umut tüp bebek merkezi süleyman beye randevu aldım görüşme için.22 yaşıdayım 3.5 yıllık evvlym bizim sorunumuz erkek infertilitesi.sperm azlığı hareketsizliği.çok soru sorucam ama süleyman beye gdenler nasıl bi rdoktorrr ve sizlere ilk denemede olma olsılığı kaç dedilerrr...allah yürekten isteyen herkese annne olmayı nasip etsinnn inşşşş

tamam menac sagol cnm, bunları da not edeyım bır kenara. Sakıncası olur mu hıç, kendi doktorum önerdi acıbademı. Yanı aşılamayı yapan doktorum. Biz de ona güvendık başka bir merkezi düşünmedık hıc.
uçanfasulye acıbademde doktorun kim????nickname ine bayıldım bu arada süpersin
Şahin Zeteroğlu doktorum, nick için teşekkurler canım)

Sen de hoşgeldın connet, Bütün bilgilerim ilk sayfada var ama yine yazayım.senınle ortak yanımız var benım de ilk denemem.
pko ve varikosel sorunumuz.

hoş geldin ve çok çok geçmiş olsun, yeni tedavin hayırlı olsun, listeye eklememi ister misin

hoş geldin canım, tedavin hayırlı ve uğurlu olsun, bu topikte Süleyman beye giden yok diye biliyorum

günaydınnnnnn kızlarrrrrrr,bugün doktor randevum var, bu ay ilaçsız takip yapıyor, eftrofem kullanmadan rahim kalınlığını ölçecek hafta hafta, bu arada bunu yapmasının sebebi rahimde perde ameliyatı olmam, herhalde bebeğimin düşme sebebini ona bağlıyor:44:

günaydn canım nasılsın? rahim duvarı ince olunca embriyo tutunamıyomuş sende böyle bişey mi vardı canım

tatlım transfer günü 12 mm idi, gayet güzeldi yani, 8 ile 14 mm arası olması lazım zaten benim idealdi yani, öğleden sonra yazarım durumları bakalım ilaçsız kaç mm olacak, bugün adetimin 10.günü

Merhaba arkadaşlar bende 3 denememi nisan sonu yada mayısda yaptırıcam
İnşallah bu topik hepimize uğurlu gelir. Benim hiç pozitifim yok üçüncüde inşallah gelir bebişim

Merhaba arkadaşlar bende 3 denememi nisan sonu yada mayısda yaptırıcam
İnşallah bu topik hepimize uğurlu gelir. Benim hiç pozitifim yok üçüncüde inşallah gelir bebişim

selam canım hoşgeldin aramıza :) kaç yaşındasın nerede yaşıyosun ve hangi merkezde tedavi görüyosun bizi bilgilendirirmisin :))

Bizde mayısta 4.denememizi gerçekleştireceğiz Rabbimin izni ile....brüksel tüp bebeği düşünüyoruz

selam canım hoşgeldin aramıza :) kaç yaşındasın nerede yaşıyosun ve hangi merkezde tedavi görüyosun bizi bilgilendirirmisin :))

Teşekkür ediyorum cnm hoşbuldum
Ben 31 yaşındayım samsunda oturuyorum bir tane 9 yaşında kızım var
Bu denememi ise samsun fakülte hastanesinde yaptırıcam. Kızımdan sonra bir kere daha hamile kaldım malesef düştü 8 senedir uğraşıyorum Allah vermeyince olmuyo işte
İki kere kendiliğinden hamile kaldım iki kere tüp bebekle hamile kalamadım:26::26::26:
Senin kaçıncı denemen problem ne

benim 2. deneme olcak canım. 30 yaşındayım ve 8 yıllık evliyim ama hamile kalamadım 3 kez aşılamam da var tüp bebekten önce olmadı işte ( son deneme için Bahçeci kliniğini seçtik bu kez ve inş son olur. oranın ekibi doktorları falan çok başarılıymış bende derdime çareyi burda bulurum Allahın izniyle (

Hayırlısı olsun cnm oranın iyi olduğunu bende duydum eger burdada tutmasa bende oraya gitmeyi düşünüyorum. Allahım inşallah ikincide verir bebişini. Gerçekten çok zor ben evlendim evleneli 12 yıldır kadın doğumculardan çıkamadım. Kızımdan önce bir aşılama yaptırdım oda tutmadı 4 ay sonra kendiliğinden hamile olduğumu öğrendim. Offfffffff şimdide kızıma kardeş istiyoruz
Allahım bütün istiyenlere verir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…