inş canım cok sağol. son olsun inş dediğin gibi. Ne sormam gerekir ki? Beni yönlendirin tecrübeli arkadaşlar..
cok teşekkur ederım iyi dileklerin için, acıbademde doktorumuz. Neler sormam gerekır, aklımada cok soru var ama öncelıkle nelerı unutmamalıyım sence?
tubish cnm gene aynı dönem tedavi olmuştuk dimi biz:) hatıtladınmı beniKız senin kilon 67 değil mi onda ne var, gerçi boyunu bilmiyorum ama bu kilo fazla değil, bende kilo verme peşindeyim, hafta içi sabahları sadece mısır gereği ve süt, öğlen işyerinde çıkan yemeği tatlı hariç yiyorum, akşamda yoğurt, salata çorba falan hafif şeyler, sporada başladım, şu saatler geri alınsın, işten çıkınca her akşam yürüyüşe başlayacağım inşallah.
Biz istesek te istemesek te Mayıs ayı yaklaşıyor,iyi hatırlattın bende folk asite başlayayım, hepimizin hakkında hayırlısı olsun...
Merhaba arkadaşlar,
Ben randevumu aldım. Cumartesi günü doktorumuzla öngörüşmeye gidiyoruz. Bakalım neye karar verecek. İlk denememiz ve cok heyecanlıyım.
tamam menac sagol cnm, bunları da not edeyım bır kenara. Sakıncası olur mu hıç, kendi doktorum önerdi acıbademı. Yanı aşılamayı yapan doktorum. Biz de ona güvendık başka bir merkezi düşünmedık hıc.Valla canım merkezin başarı durumunu sordun mu eve canlı bebek götürme başarı yüzdesini sor, problemin tam olarak ne olduğunu nasıl bir yol izleyeceklerini sor, embriyologları ve laboratuarları iyi mi, bu arada aklıma geldikçe yazarım ben sana , neden acıbademi tercih ettiğini sorabilir miyim sakıncası yoksa?
Şahin Zeteroğlu doktorum, nick için teşekkurler canımuçanfasulye acıbademde doktorun kim????nickname ine bayıldım bu arada süpersin
Aramıza hosgeldın cnm ınsallah hepımız guzel sonuclar alırız, sızın sorununuz neydı ve hangı merkezde baslıcaksın. Benım ılk tup bebek denemem olucak kısmet olursa ve memorıalde baslıcam ınsalhhh :)
kızlar bende geldim bendeeee
mayıs yada haziran bana kalmış.bir aksilik olmassa başlıyorum bende.1. tüp denememde hamile kaldım fakat 8. haftada kürtaj oldum.kalp atışları oluşmadı.sorunumuz erkek infertilitesi.3 adet donmuşum var.1 şubatta kürtaj oldum.ilk adetimi gördüm şimdi mayısta 3.adetimde başlayabileceğimi söylediler.merkezim medicana beylikdüzü.
MERHBA ARKADAŞLARR BENDE 22 MArt cumaya umut tüp bebek merkezi süleyman beye randevu aldım görüşme için.22 yaşıdayım 3.5 yıllık evvlym bizim sorunumuz erkek infertilitesi.sperm azlığı hareketsizliği.çok soru sorucam ama süleyman beye gdenler nasıl bi rdoktorrr ve sizlere ilk denemede olma olsılığı kaç dedilerrr...allah yürekten isteyen herkese annne olmayı nasip etsinnn inşşşş
tubish cnm gene aynı dönem tedavi olmuştuk dimi biz:) hatıtladınmı beni
hoş geldin canım, tedavin hayırlı ve uğurlu olsun, bu topikte Süleyman beye giden yok diye biliyorum:5
hoşbulduk cnım saolasın hepimizin inş hyrlı olurtedavisi...
günaydınnnnnn kızlarrrrrrr,bugün doktor randevum var, bu ay ilaçsız takip yapıyor, eftrofem kullanmadan rahim kalınlığını ölçecek hafta hafta, bu arada bunu yapmasının sebebi rahimde perde ameliyatı olmam, herhalde bebeğimin düşme sebebini ona bağlıyor:44:
Merhaba arkadaşlar bende 3 denememi nisan sonu yada mayısda yaptırıcam
İnşallah bu topik hepimize uğurlu gelir. Benim hiç pozitifim yok üçüncüde inşallah gelir bebişim
selam canım hoşgeldin aramıza :) kaç yaşındasın nerede yaşıyosun ve hangi merkezde tedavi görüyosun bizi bilgilendirirmisin :))
Teşekkür ediyorum cnm hoşbuldum
Ben 31 yaşındayım samsunda oturuyorum bir tane 9 yaşında kızım var
Bu denememi ise samsun fakülte hastanesinde yaptırıcam. Kızımdan sonra bir kere daha hamile kaldım malesef düştü 8 senedir uğraşıyorum Allah vermeyince olmuyo işte
İki kere kendiliğinden hamile kaldım iki kere tüp bebekle hamile kalamadım:26::26::26:
Senin kaçıncı denemen problem ne
benim 2. deneme olcak canım. 30 yaşındayım ve 8 yıllık evliyim ama hamile kalamadım 3 kez aşılamam da var tüp bebekten önce olmadı işte( son deneme için Bahçeci kliniğini seçtik bu kez ve inş son olur. oranın ekibi doktorları falan çok başarılıymış bende derdime çareyi burda bulurum Allahın izniyle (