Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

kızlarrrrrrrrrrr, eksik bilgilerinizi eklerim öğleden sonya, yazın ekleyeyim, bu arada listemiz topiğin ilk sayfasında olacak, deneme amaçlı yapmıştım 4.sayfaya, hadi bakalım vatana, millete hayırlı ve uğurlu olsun, göbekler bebekle dolsunnnnn

bu arada ağustos topiğimizin sevgili hamişi, listeler kraliçesi ece'ye listeye yaptığı yardımlardan dolayı çokkk teşekkür ediyorum

amin amin amin aminnnn. teşekkürler teşekkürler teşekkürlerrrrr :))))

nesli papucu yarım çık depresyondan oynayalımmmm
havadandır kuzum sıkma canını yok depresyon mepresyon, havalar dengesiz ya ondan

menac canım öğleden sonra işteyim hemen bilgilerimi vereyim eklersen sevinirim
sorun rezerv azlığı
merkez medicalpark bahçelievler
deneme sayısı2
hoşçakal

Son düzenleme:
nesli papucu yarım çık depresyondan oynayalımmmm
havadandır kuzum sıkma canını yok depresyon mepresyon, havalar dengesiz ya ondan

canım yaa beni güldürüyosun sağolasın :) bide bu gülen, oynayan falan ikonları nasıl yapıyosun ben bilmiyorumda (

her şey yolunda gidecek inan, hoş geldin, bu yolculuğun sununda hoşgeldin bebek kapı süsleri yaparsın inşallahh
inş. arkadasım.Hepimizin öyle olsun

ben de yazayım eksik bilgilerimi.
yaş 28
1.deneme
merkez Acıbadem

canım yaa beni güldürüyosun sağolasın :) bide bu gülen, oynayan falan ikonları nasıl yapıyosun ben bilmiyorumda (

mesaj yazarken alt kısmda görünüyor beğendiğine tıkla mesajında noktalama işareti olarak çıkacaklar mesajı gönderince de böyle oynayan bebeler oluyorlar :)) hep gül hep gülelim

mesaj yazarken alt kısmda görünüyor beğendiğine tıkla mesajında noktalama işareti olarak çıkacaklar mesajı gönderince de böyle oynayan bebeler oluyorlar :)) hep gül hep gülelim

yaa ben bulamıyorm mesajı yazarken kahve fincanı, kalp falan var aşağı kısımda sadece.

Yas 38
sorun tubal faktor(laparoskopi ile tupler cikartildi)
Deneme 6

3 tanesi opulu ttansfer 2 si dondurulmus embriyo transferi

3. Denemede ikiz gebelik ve ne yazikki servikal yetmezlik probleminden 24. Haftada erken dogum

Arkadaslar bunlari sizlere yol gostermesi ve arastirmaniz icin yaziyorum.

2002 de evlendim.bir yil sonra benek iatedik olmadi. Kist tedavileri yumurta takipleri yillar gecti. Ve 2008 de ilk tup bebek denememizi yaptik.
22 yumurta toplandi 5. Gun 2 adet embriyo transferi ve negatif
Yil 2009 ayni merkez uzun protokol tedavi ve 25 yumurta yine 5. Gun embriyosu 4 nakil yine negatif.
dr a gore sorun yok sadece soldaki tup tikali ve oda tup bebege engel degil ama olmuyor.
3. Deneme icin gittim yine arastirma yok direk tedavi kizip merkez degistirdim. Ve osman beyle taniatim.
Son caremdi yasadiklarimi anlattim ve bana sorunu bulucam dedi.

Histereskopi dna genetik pihtilasma bagisiklik hatta gizli sekere kadar tum testler yapildi ve sonuc sorun yok.

Bana tikali olan tupu cikaricaz sivi akisi olmadigi ve biriken sivi tekrar rahime aktigi icin rahim ic yapisini bozdugunu ve sebebin bu oldugunu soyledi.
laparoakopi yapildi ve iki tupte agir defermasyon.

Arkasi dan ilk tup bebek iki nakil ve ikiz gebelik.ama ne yazikki serklaja ragmen 24.haftada erken dogumla kaybettim.

Ilk iki islemde maddi manevi bosuna yipranmistim.olmazmis zaten.

Sizlere tek tavsiyem gittiginiz merkezleri ve sebebinizi iyi arastirin.

Rabbim hepinizin yuzunu guldursun.
Ve hakkinizda tek veya ikiz hayirli olani nasip etsininsallah.

Allah bir daha sıkıntı, keder yaşatmasın canım kolay değil, her defasında biraz daha eksilir insan bilirim, kaybettiğin bebeklerinin acısını da ancak tahmin edebilirim, bundan sonra hep artarsın umut ederim, ama bundan sonra dert yok tasa yok takılalım, en azından -mış gibi yapalım, belki biz bile inanırız ne dersin :))

feryal hangi merkezdeydin canım

Yazmayi unutmusum bu sefer kismetse bursa uludag universitesi tup bebek bolumunde dr.baris ata

Ben hic inancimi kaybetmedim canim.
Bunca emek bunca caba sonunda rabbim bizlerede nasip edicek insallah bebeklerimizi kucagimiza almayi

Selam kızlar topiğimiz hayırlı uğurlu olsun.
Ben 26 yaşındayım, problemimiz Pko,Mayıs ayında 5. Denemeye başlayacağız, 4. Deneme de hamile kaldım 8 haftalıkken kalp atışı olmadığından kürtaj oldum Kasım ayında, beni de listeye eklerseniz sevinirim ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…