Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

Ne kadar zor ve zahmetli yollardan geçmişsin feryal Hala umudun olması da cok güzel. Böyle devam et inş. Yazdıklarını okuyunca benim sorunum o kadar küçüldü ki ( Sadece 2 negatif aşılamam var.
Buradaki herkesin bebeği olsun ama sen ilklerden ol inş.,arkandan gelelim cnm.

canım benim de bir aşılamam var kimyasal ve tüp bebekte de tek yumurta ikizi oldu ama büyümediler kürtaj oldum bizimde sebepsiz hala da bi sebep bulamadılar sen nerde yaptırıcan ,inş sebebini bulurlar senin ve basarılı olur...

Cok gecmıs olsun cnm, ben memorıal'da yaptırcam kısmet olursa, bır kac gundur sebepsizlerde tup bebek basarı sansını arastırıyorum kımısı şansın cok oldugunu kımısıde tam tersını soyluyor, aslında ıcımde sebebnını bılemedıgım bı rahatlık var hersey guzel olucak gıbı gelıyor ama yınede bılemıyorum, memorıal cok dogru bır tercıh oldugunu dusunuyorum tabıkı bu benım dusuncem, sen tekrardan tup bebek yaptırmayı dusunuyomusun cnm

Canım hoş geldin bu sefer evlatlarımıza kuvuşuruz inşallah, ben de sana yazacaktım daha mayısta başlayacağını söylemiştin, gel listeye ekleyeyim diyecektim, öptüm çokkk

Merhaha tanidik biri daha ne guzel :

Sagol canim benim
Evet zorlu bir surecti her seferinde dusup her seferinde yine ayaga kalktim.
cunku anne olma iategi oyle bir duyguku ne engel taniyor ne zorluk

Insallah burda hepimiz bebeklerimize kavusuruz.
Rabbim bu yolda emek veren herkesin yuzunu guldursun.

Arkadaşlar ben de mayısta 2. denememi yapmayı düşünüyorum.
Yaşım 27, Merkez büyük ihtimal Memorial
Eşimde sperm azlığı ve hareket sorunu var
Benide aranıza alırsanız sevinirim. Umarım isteyen herkes en yakın zamanda bebişine kavuşur.

Canımm hoşgeldinnnn.
gözlerim seni arıyodu nerde dedimm bizim kızzzzzzzz
inşallah bu sefer son denemelerimiz olur ve sonu bebişli olurr....

Canımm hoşgeldinnnn.
gözlerim seni arıyodu nerde dedimm bizim kızzzzzzzz
inşallah bu sefer son denemelerimiz olur ve sonu bebişli olurr....

Merhaba tatlım, ne güzel hep tanıdıklar var burda, dediğin gibi inşallah bu son denememiz olur ve cennet kokulu meleklerimizi kucaklarız, birbirimize destek olarak atlatacağız bu süreci inşallah...

Merhaba tatlım, ne güzel hep tanıdıklar var burda, dediğin gibi inşallah bu son denememiz olur ve cennet kokulu meleklerimizi kucaklarız, birbirimize destek olarak atlatacağız bu süreci inşallah...

İnşallah canımm.
neler yapıyosunn bu aradaa nasıl geçiyo günlerrrr

İnşallah canımm.
neler yapıyosunn bu aradaa nasıl geçiyo günlerrrr

Su gibi geçiyor zaman ya, sabah işyerine bi gidiyorum, nasıl akşam oluyor, nasıl gün bitiyor, hafta dönüyor anlamıyorum hiç, bi yandan hemen Mayıs olsun istiyorum, bebeğime yaklaştığımı hissediyorum, bi yandan da yine olumsuz sonuç almaktan korkuyorum, Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin, bende haberler böyle sen neler yapıyorsun?

Ne güzel cnm zamanın dolu dolu geçiyo çalıştığın için anlamıyosun nasıll zamanın geçtiğini..ben çalışmıyorum ama bu aralar bende yoğunum..
günler geçiyooo ve bende sabırsızlanıyorum bazen bi an önce gelse tedavi zamanı diyee..bazende senin gibi ..olumsuz düşünüyorum...
bu sefer olucakmı diyee
hakkmızda hayırlısı cnmmm..:26:.
bende dün itibariyyle vitaminlerime başladım..
b12,omega folikasit,
elevitte vardı ama ona başlamadım valla birsürü ilaçç
b12 yide pıhtılaşma çıkınca bende doktorum vermiştii..onun için başladımm..
bide şu sinir kilolarr.tedaviden sonra çok kilo aldım ve dün annemlerdeydim akrabalar filanda dedi daha fazla kilo alma
göbeğimi görenler bişeymi var diyo hemen bende yok diyorumm o bebek değill göbek
moralimde bozuluyo ama ne yapayım şimdiye kadar veremedim bakalım şu 1.5-2 aylık zamanda vermeye çalışıcamm..inş.

Kız senin kilon 67 değil mi onda ne var, gerçi boyunu bilmiyorum ama bu kilo fazla değil, bende kilo verme peşindeyim , hafta içi sabahları sadece mısır gereği ve süt, öğlen işyerinde çıkan yemeği tatlı hariç yiyorum, akşamda yoğurt, salata çorba falan hafif şeyler, sporada başladım, şu saatler geri alınsın, işten çıkınca her akşam yürüyüşe başlayacağım inşallah.
Biz istesek te istemesek te Mayıs ayı yaklaşıyor, iyi hatırlattın bende folk asite başlayayım, hepimizin hakkında hayırlısı olsun...

Merhaba arkadaşlar,
Ben randevumu aldım. Cumartesi günü doktorumuzla öngörüşmeye gidiyoruz. Bakalım neye karar verecek. İlk denememiz ve cok heyecanlıyım.

Merhaba arkadaşlar,
Ben randevumu aldım. Cumartesi günü doktorumuzla öngörüşmeye gidiyoruz. Bakalım neye karar verecek. İlk denememiz ve cok heyecanlıyım.

inşallahh güzel haberlerle geleceksin, ilk ve son denemen olur umarım (iyi anlamda), hayırlı uğurlu olsun...

Merhaba arkadaşlar,

merhaba canım tedavin şimdiden hayırlı olsun inş ilk ve son denemen oluır. bende 3. kez denicem inş.. nerde yapcaksınız canm görüşmeyi

inşallahh güzel haberlerle geleceksin, ilk ve son denemen olur umarım (iyi anlamda), hayırlı uğurlu olsun...
inş canım cok sağol. son olsun inş dediğin gibi. Ne sormam gerekir ki? Beni yönlendirin tecrübeli arkadaşlar..
merhaba canım tedavin şimdiden hayırlı olsun inş ilk ve son denemen oluır. bende 3. kez denicem inş.. nerde yapcaksınız canm görüşmeyi

cok teşekkur ederım iyi dileklerin için, acıbademde doktorumuz. Neler sormam gerekır, aklımada cok soru var ama öncelıkle nelerı unutmamalıyım sence?

herkeze merabalar kızlar..bende nasipse haziranda başlamaya düşünüorum 3.tedavim olacak dondurulmuşları saymazak...lenfosit aşısını deneyeceğim bu kez tedaviden 3 ay önce başlanıyor yani ilk aşımı bu ay olacağım şimdiden heycanlıyımrabbim hepimize yardımcı olsun hepimizin yüzünü güldürsün kızlar,en geç haberi ben vereceim desenize

hoş geldin canım, amannn geç olsun da olumlu olsun boş ver, sen sağlığına dikkat et, elinden geleni yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…