- 13 Mart 2013
- 854
- 122
Arkadaslar bunlari sizlere yol gostermesi ve arastirmaniz icin yaziyorum.
2002 de evlendim.bir yil sonra benek iatedik olmadi. Kist tedavileri yumurta takipleri yillar gecti. Ve 2008 de ilk tup bebek denememizi yaptik.
22 yumurta toplandi 5. Gun 2 adet embriyo transferi ve negatif
Yil 2009 ayni merkez uzun protokol tedavi ve 25 yumurta yine 5. Gun embriyosu 4 nakil yine negatif.
dr a gore sorun yok sadece soldaki tup tikali ve oda tup bebege engel degil ama olmuyor.
3. Deneme icin gittim yine arastirma yok direk tedavi kizip merkez degistirdim. Ve osman beyle taniatim.
Son caremdi yasadiklarimi anlattim ve bana sorunu bulucam dedi.
Histereskopi dna genetik pihtilasma bagisiklik hatta gizli sekere kadar tum testler yapildi ve sonuc sorun yok.
Bana tikali olan tupu cikaricaz sivi akisi olmadigi ve biriken sivi tekrar rahime aktigi icin rahim ic yapisini bozdugunu ve sebebin bu oldugunu soyledi.
laparoakopi yapildi ve iki tupte agir defermasyon.
Arkasi dan ilk tup bebek iki nakil ve ikiz gebelik.ama ne yazikki serklaja ragmen 24.haftada erken dogumla kaybettim.
Ilk iki islemde maddi manevi bosuna yipranmistim.olmazmis zaten.
Sizlere tek tavsiyem gittiginiz merkezleri ve sebebinizi iyi arastirin.
Rabbim hepinizin yuzunu guldursun.
Ve hakkinizda tek veya ikiz hayirli olani nasip etsininsallah.
Ne kadar zor ve zahmetli yollardan geçmişsin feryal Hala umudun olması da cok güzel. Böyle devam et inş. Yazdıklarını okuyunca benim sorunum o kadar küçüldü ki ( Sadece 2 negatif aşılamam var.
Buradaki herkesin bebeği olsun ama sen ilklerden ol inş.,arkandan gelelim cnm.