- 19 Ocak 2011
- 694
- 262
evet canım aslında çok haklısın ama uygulamaya gelince zor geliyor işte. son zamanlarda yaptgm en güzel şey beni rahatsz eden insanlardan uzak duruyorm sadece sevdiğim insanlarla bi araya geliyorm o da çok nadir her zaman değil. kitap okumayı seviyorm bide bana huzur veriyor. kendimce yapıyorm bişeyler ama iddalı değilm :))
mrb kızlar bende mayısta deneyeceğim kısmetse gürgan klinikte düşünüyorum bir önceki bahçeçideydi pek memnun kalmadım
evet canım aslında çok haklısın ama uygulamaya gelince zor geliyor işte. son zamanlarda yaptgm en güzel şey beni rahatsz eden insanlardan uzak duruyorm sadece sevdiğim insanlarla bi araya geliyorm o da çok nadir her zaman değil. kitap okumayı seviyorm bide bana huzur veriyor. kendimce yapıyorm bişeyler ama iddalı değilm :))
hadi kızlar yok mu başka
merabalar arkadaşlr,topiğniz/miz hayırlı olsun
bi hafta önce ilk denememizden negatif aldık
iki aya ara verip mayıs adetiyle ikinci deneme için tekrar başlama niyetindeyz
umarım hepimiziçin herşey yolunda gider
Merhaba Arkadaşlar, ben de mayısta tüp bebek düşünüyorum. Bu ay içinde doktora gideceğiz inş.
Ben de pko var, eşimde varikosel(
Umarım hepiniz için her sey yolunda gider.
merabalar arkadaşlr,topiğniz/miz hayırlı olsun
bi hafta önce ilk denememizden negatif aldık
iki aya ara verip mayıs adetiyle ikinci deneme için tekrar başlama niyetindeyz
umarım hepimiziçin herşey yolunda gider
Merhaba bende varim
kismetse nisan sonu mayis basi basliyorum.
Tanidik birilerini gormek ne guzel
topiğiniz hayırlı ve bol hamişli olsun inşallah bende şubat ayında negatif alanlardanım bir tane dondurulmuşum var mayısta size katılsammı diye düşünmeye başladım benide gaza getirdiniz acaba dondurulmuş transferi ne kadara mal olur bilen varmı
ruhum deli gibi bebek istiyor ama 1,5 yıla iki kayıp psikolojik olarak çok yıpratıyor ama madem bebiş gelecek varsın tükkan batsın pek bi cesaretli gördüm kendimi hadi hepimize hayırlı uğurlu olsunbenim 2500 lira tuttu canım, ama 1500-2000 liraya yapan merkezler de var, kendini hazır hissetmen önemli ruhun ve bedenin hazır mı en önemlisi bu
ruhum deli gibi bebek istiyor ama 1,5 yıla iki kayıp psikolojik olarak çok yıpratıyor ama madem bebiş gelecek varsın tükkan batsın pek bi cesaretli gördüm kendimi hadi hepimize hayırlı uğurlu olsun
feryallll :) kader arkadaşım, ben de çok sevindim inşallahhhh beklediğine kavuşacaksın canım, hakikaten çok sevindimm
İSİM | YAŞ | NEDEN | KAÇINCI DENEME | MERKEZ | DURUM |
menac | 32 | pko | 3.deneme | bahçeci fulya | myısta tedavisine başlıcak |
İSİM | YAŞ | NEDEN | KAÇINCI DENEME | MERKEZ | DURUM |
menac | 32 | pko | 3.deneme | bahçeci fulya | myısta tedavisine başlıcak |
nesli83 | 30 | ||||
flzask2003 | |||||
ozmofobik | mayıs | ||||
connet | 30 | sebepsiz | 1.deneme | myıs | |
medya123 | 30 | gürgan klinik | |||
UcanFasulye | pko-varikosel | ||||
feryal37 | |||||
zinnureyn | 2.deneme | ||||
aslandefne | |||||
30 | |||||
nazar:MAYIS AYINDA TÜPBEBEK TEDAVİSİNE BAŞLIYACAKLAR[/SIZE][/COLOR][/B]
[TR]
İSİM YAŞ NEDEN KAÇINCI DENEME MERKEZ DURUM menac 32 pko 3.deneme bahçeci fulya myısta tedavisine başlıcak nesli83 30 flzask2003 ozmofobik mayıs connet 30 sebepsiz 1.deneme myıs medya123 30 gürgan klinik UcanFasulye pko-varikosel feryal37 zinnureyn 2.deneme aslandefne 30
[/TR]
[/TR]
ALLAH'IM TEDAVİMİZİN SONUCUNU HAYIRLI KIL, OKUNAN AYETEL KÜRSİ-YASİN-İ ŞERİFLERİ KABUL ET.BİZE SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASİP ET.AMİN
http://i1105.hizliresim.com/2011/5/10/11743.gif[/IMG[/QUOTE]
oooo sayımız çoğalmışşşş:52:
bende bilgileri yazayımm..
nede:Azospermi.
deneme:3 .deneme
Merkez :Bahçeci Umut tüp bebek.
mayısta başlayacak
ruhum deli gibi bebek istiyor ama 1,5 yıla iki kayıp psikolojik olarak çok yıpratıyor ama madem bebiş gelecek varsın tükkan batsın pek bi cesaretli gördüm kendimi hadi hepimize hayırlı uğurlu olsun