Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

mrb kızlar bende mayısta deneyeceğim kısmetse gürgan klinikte düşünüyorum bir önceki bahçeçideydi pek memnun kalmadım

mrb kızlar bende mayısta deneyeceğim kısmetse gürgan klinikte düşünüyorum bir önceki bahçeçideydi pek memnun kalmadım

hayırlı olsun canım, şu tüp bebek merkezlerini beyaz eşyaya benzetiyorum kimine iyi çıkan kimine kötü çıkabiliyor...

Hımm bak rahatsız edici insanlardan uzak durma fikri güzel en kısa zamanda bunu uygulayacağım :)) iddialı ol bu sefer negativ enerji yok

Merhaba Arkadaşlar, ben de mayısta tüp bebek düşünüyorum. Bu ay içinde doktora gideceğiz inş.
Ben de pko var, eşimde varikosel (
Umarım hepiniz için her sey yolunda gider.

merabalar arkadaşlr,topiğniz/miz hayırlı olsun
bi hafta önce ilk denememizden negatif aldık
iki aya ara verip mayıs adetiyle ikinci deneme için tekrar başlama niyetindeyz
umarım hepimiziçin herşey yolunda gider

hakkinda hayirlisi olsun canim vardir bunda da bir hayir, sizdeki sorun neydi cnm

Merhaba Arkadaşlar, ben de mayısta tüp bebek düşünüyorum. Bu ay içinde doktora gideceğiz inş.
Ben de pko var, eşimde varikosel (
Umarım hepiniz için her sey yolunda gider.

her şey yolunda gidecek inan, hoş geldin, bu yolculuğun sununda hoşgeldin bebek kapı süsleri yaparsın inşallahh

umarım bu bahar hepimiz çiçek açarız burda, sen de hoş geldin, bu sefer olacağına inan, düşüncenin gücünü küçümseme

Merhaba bende varim
kismetse nisan sonu mayis basi basliyorum.

Tanidik birilerini gormek ne guzel

feryallll :) kader arkadaşım, ben de çok sevindim inşallahhhh beklediğine kavuşacaksın canım, hakikaten çok sevindimm

topiğiniz hayırlı ve bol hamişli olsun inşallah bende şubat ayında negatif alanlardanım bir tane dondurulmuşum var mayısta size katılsammı diye düşünmeye başladım benide gaza getirdiniz acaba dondurulmuş transferi ne kadara mal olur bilen varmı

yarın listemizi yapıyorum kızlar, bol bebekli bir liste olur inşallah ya, rabbim hepimize anne olma sevincini yaşatsın

benim 2500 lira tuttu canım, ama 1500-2000 liraya yapan merkezler de var, kendini hazır hissetmen önemli ruhun ve bedenin hazır mı en önemlisi bu

benim 2500 lira tuttu canım, ama 1500-2000 liraya yapan merkezler de var, kendini hazır hissetmen önemli ruhun ve bedenin hazır mı en önemlisi bu
ruhum deli gibi bebek istiyor ama 1,5 yıla iki kayıp psikolojik olarak çok yıpratıyor ama madem bebiş gelecek varsın tükkan batsın pek bi cesaretli gördüm kendimi hadi hepimize hayırlı uğurlu olsun

ruhum deli gibi bebek istiyor ama 1,5 yıla iki kayıp psikolojik olarak çok yıpratıyor ama madem bebiş gelecek varsın tükkan batsın pek bi cesaretli gördüm kendimi hadi hepimize hayırlı uğurlu olsun

Allah sabrını versin canım, negativ sonuçtan çok kayıplar üzüyor insanı zaten, her zaman diyorum bizim için bebek sahibi olmak nirvanaya ulaşmak gibi bir şey, bunun için azim ve güç gerekli, Allah dilediğini hayırlı kılıp versin canım

MAYIS AYINDA TÜPBEBEK TEDAVİSİNE BAŞLIYACAKLAR[/SIZE][/COLOR][/B]
İSİMYAŞNEDENKAÇINCI DENEMEMERKEZDURUM
menac32pko3.denemebahçeci fulyamyısta tedavisine başlıcak

ALLAH'IM TEDAVİMİZİN SONUCUNU HAYIRLI KIL, OKUNAN AYETEL KÜRSİ-YASİN-İ ŞERİFLERİ KABUL ET.BİZE SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASİP ET.AMİN

nazar:MAYIS AYINDA TÜPBEBEK TEDAVİSİNE BAŞLIYACAKLAR[/SIZE][/COLOR][/B]
İSİMYAŞNEDENKAÇINCI DENEMEMERKEZDURUM
menac32pko3.denemebahçeci fulyamyısta tedavisine başlıcak
nesli8330
flzask2003
ozmofobikmayıs
connet30sebepsiz1.denememyıs
medya12330gürgan klinik
UcanFasulyepko-varikosel
feryal37
zinnureyn2.deneme
aslandefne
30

[/TR]

[/TR]
[TR]

ALLAH'IM TEDAVİMİZİN SONUCUNU HAYIRLI KIL, OKUNAN AYETEL KÜRSİ-YASİN-İ ŞERİFLERİ KABUL ET.BİZE SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASİP ET.AMİN

Son düzenleme:

Kızlar günaydın süpersinz yaa :) çok ümitlendim valla bende insan ara ara ümidini kaybediyo ama bazende bi mutluluk geliyor birden ne oldğnu anlamıyorm galiba depresyondaym :)))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…