- 1 Mayıs 2011
- 9.510
- 2.124
- 40
canlarım ben 2 gün önce cuma günü 35+5 te doğun yaptım.bebeklerimin sağlık durumları gayet iyi.erken doğumdan dolayı tedbir amaçlı 1 hafta kuvezde kalacaklar.kabus gibi geçen ilk günün ardından ben de daha iyi sayılırım şimdi.ağrılarım hafifledi ilk güne göre.birazdan banyo yaparım sütümde tam gelir umarım banyodan sonra.bebeklerime mama veriliyor mecburen.bir de yanımda olsalardı çok daha iyi olacaktım ama biraz daha sabır bu da geçecek diyorum kendi kendime.1 haftacık daha sadece.sonrasında ağrılarımda geçecek,bebişlerimde yanımda olacak
A. S. Rabbim emeklerini bosa cikarmasin hayirli saglikli evlatlar versin insallah bende onumuzdeki ay ilacla basliyorum ve Allah kismet ederse nisandada tedaviye baslayacam insallah o maratonu tekrar yasamak zor ama Rabbim herkesin sonucunu guzel eylesin insan kucagina alinca herseyi unutuyor Rabbim isteyen herkese hayirlisiyla nasip etsinsa hanımlar öncelikle Rabbim her daim evlatlarınızı sağlıklı sizide onlrn sağlıklarıyla mutlu kılsn. ben 2013 de sznle berbr yola çktğmda poztf snç almştm ama malsf kürtjla sonlndrldı. 2014 de tekrr denedim negtf önümüzdeki ay 3. olcak sizden o samimi kalplrnzle dua beklyrm
sagol canim Allah razi olsun ben mayista pozitif sonucu aldim Elhamdulilla bir oglusum var canim 1 yasina 20 subatta girdi insallah ikinci yavrum icin basliyorum yeniden tedaviye malum benim endometriozis varya o yuzden fazla beklemek istemedim Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallahMirjam ve ayad ins size de nasip etsin rabbim.ben de mayista negatif sonuc alip 2014 ocakta tekrar denemistim. Kizima kavuştum. siz de tadin ins bu duyguyu. Iyi haberlerinizi duyalim ins.
Selam kızlar nasılsınız eskisi gibi yazamıyoruz artık,14 aylık olduk biz.ikizlerle hayat cok zor çok keyifli:)umarım gün geçtikçe dahada kolay olacak herşey,uykularımız hala düzelmedi beni en çok yoran o
inş... ikinci bebeğinizde sizi bekletmeden gelir.. özeniyorum size hemen ikinciyi istiyorsunuz, bu forumda çocuğunu 10 aylık yapıp tedaviye başlayanıda duydum ne güzel.. bende istiyorum ikinciyi çocuğum 7 yaşında eşim fazla destek olmuyor manevi olarak zaten o çok isteseydi şimdiye belki çoktan olmuştu.. tek başıma ağır yükler altında hissediyorum kendimi ALLAH ım izin verirse çocuğumu kardeşsiz bırakmicam..merhabalar canlar nasilsiniz? menac canim gercekten burda ne acilar paylastik cok sukur Rabbime simdide mutlulugumuzu paylasiyoruz Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah benim oglumda 14 aylik ve koltuk tepelerinde geziyor resmen hiper aktif 10 aylik basladi yurumeye simdide konusmaya calisiyor eve girmek istemiyor surekli disarda gezmek istiyor evde cani sIkIlinca kapiya yapisip anne haddiii diye basimin etini yiyor :) bende oglumla her anin tadini cikarmaya calisiyorum :)
suan ikinci yavrum icin tedavi goruyorum dun itibariyle gonal-f ede basladim hayirlisi olur insallah
Rabbim gonlune gore versin canim, benim endometriozis var o yuzden bekleme gibi bir luksum yok hem suan 32 yasindayim malum yasimda geciyor benim esimde cok istekli degil bana hic destek olmuyor ne ev islerine ne ogluma hic biseye baktigi yok herseye ben kosturuyorum haftanin 1 gunude calisiyorum ustelik ama yinede birtane daha yavrum olsun istiyorum cunku oglum yanliz kalsin istemiyorum Rabbim hayirli vede saglikli evlatlar versin isteyen herkese insallahinş... ikinci bebeğinizde sizi bekletmeden gelir.. özeniyorum size hemen ikinciyi istiyorsunuz, bu forumda çocuğunu 10 aylık yapıp tedaviye başlayanıda duydum ne güzel.. bende istiyorum ikinciyi çocuğum 7 yaşında eşim fazla destek olmuyor manevi olarak zaten o çok isteseydi şimdiye belki çoktan olmuştu.. tek başıma ağır yükler altında hissediyorum kendimi ALLAH ım izin verirse çocuğumu kardeşsiz bırakmicam..