Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

Gözünaydın cnmm ..geçmiş olsun
1 hafta sonra bebişlerin evinde olucak inşallah..
Güle güle büyüt bebeklerinide bol bol sütün olsun inşallah..

Merhaba hanımlar kimseden ses seda yok miniklerim dün ilk yaşını bitirdi. Ne çabuk geçti günler. Hepinizi öpüyoruz...

Evt kimse yokkk...bizde geçen pazar 1. yaşımızı kutladık..çok şükür.o kadar hızlı geçtiki hiç anlamadım ne zaman 1 yaşına geldi nazımm..

merhaba canlar nasilsiniz? uzun bir aradan sonra girmek nasip oldu benim oglumda 20 subatta girecek yasina insallah
ve Allahin izniyle nisanda ikinci bebegim icin tedaviye baslayacam herkese selamlar hepinizi ve bebislerinizi opuyorum

meleklerınız 1 yasında olmuş maşallah.
benım kızım da 4 martta 6aylık olacak. buyuyoruz beraber. evdeyım calışmıyorum, kızıma bakacagım.ucretsız ızne ayrıldım. o eylulde 1 yasına gelınce işe başlayacagım.
hepınızı özledım

sa hanımlar öncelikle Rabbim her daim evlatlarınızı sağlıklı sizide onlrn sağlıklarıyla mutlu kılsn. ben 2013 de sznle berbr yola çktğmda poztf snç almştm ama malsf kürtjla sonlndrldı. 2014 de tekrr denedim negtf önümüzdeki ay 3. olcak sizden o samimi kalplrnzle dua beklyrm

A. S. Rabbim emeklerini bosa cikarmasin hayirli saglikli evlatlar versin insallah bende onumuzdeki ay ilacla basliyorum ve Allah kismet ederse nisandada tedaviye baslayacam insallah o maratonu tekrar yasamak zor ama Rabbim herkesin sonucunu guzel eylesin insan kucagina alinca herseyi unutuyor Rabbim isteyen herkese hayirlisiyla nasip etsin

Mirjam ve ayad ins size de nasip etsin rabbim.ben de mayista negatif sonuc alip 2014 ocakta tekrar denemistim. Kizima kavuştum. siz de tadin ins bu duyguyu. Iyi haberlerinizi duyalim ins.

Mirjam ve ayad ins size de nasip etsin rabbim.ben de mayista negatif sonuc alip 2014 ocakta tekrar denemistim. Kizima kavuştum. siz de tadin ins bu duyguyu. Iyi haberlerinizi duyalim ins.
sagol canim Allah razi olsun ben mayista pozitif sonucu aldim Elhamdulilla bir oglusum var canim 1 yasina 20 subatta girdi insallah ikinci yavrum icin basliyorum yeniden tedaviye malum benim endometriozis varya o yuzden fazla beklemek istemedim Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah

Ayad Allah hayırlı evlatlar nasip etsin. Çifter cifter inşallah

Selam kızlar nasılsınız eskisi gibi yazamıyoruz artık,14 aylık olduk biz.ikizlerle hayat cok zor çok keyifli:)umarım gün geçtikçe dahada kolay olacak herşey,uykularımız hala düzelmedi beni en çok yoran o

Canım benim ne acılar ne özlemler paylaştık. Bebek kokusu kaka kokusu diye öldük. Benimkiler 15.aylik oldu hala devam bazen miniklerimin fotolarina bakıyorum özlüyorum minik hallerini. Boş ver ne kadar yorulursak yorulalim her anlarını yasayalim kacirmayalim. yürüyorlar kosuyorlar anne diyorlar şimdi. Hayatımın en güzel ruyasindayim Allah hiç uyandirmasin. Hepinizin meleklerini kocaman öpüyorum. Allah bekleyen arkadaşlarımıza da en kisa zamanda nasip etsin. Öpüyorum hepiciginizi.

39946427, member: 358741"]Selam kızlar nasılsınız eskisi gibi yazamıyoruz artık,14 aylık olduk biz.ikizlerle hayat cok zor çok keyifli:)umarım gün geçtikçe dahada kolay olacak herşey,uykularımız hala düzelmedi beni en çok yoran o[/QUOTE]
Canim ya ne gunler paylast

merhabalar canlar nasilsiniz? menac canim gercekten burda ne acilar paylastik cok sukur Rabbime simdide mutlulugumuzu paylasiyoruz Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah benim oglumda 14 aylik ve koltuk tepelerinde geziyor resmen hiper aktif 10 aylik basladi yurumeye simdide konusmaya calisiyor eve girmek istemiyor surekli disarda gezmek istiyor evde cani sIkIlinca kapiya yapisip anne haddiii diye basimin etini yiyor :) bende oglumla her anin tadini cikarmaya calisiyorum :)
suan ikinci yavrum icin tedavi goruyorum dun itibariyle gonal-f ede basladim hayirlisi olur insallah

inş... ikinci bebeğinizde sizi bekletmeden gelir.. özeniyorum size hemen ikinciyi istiyorsunuz, bu forumda çocuğunu 10 aylık yapıp tedaviye başlayanıda duydum ne güzel.. bende istiyorum ikinciyi çocuğum 7 yaşında eşim fazla destek olmuyor manevi olarak zaten o çok isteseydi şimdiye belki çoktan olmuştu.. tek başıma ağır yükler altında hissediyorum kendimi ALLAH ım izin verirse çocuğumu kardeşsiz bırakmicam..

Rabbim gonlune gore versin canim, benim endometriozis var o yuzden bekleme gibi bir luksum yok hem suan 32 yasindayim malum yasimda geciyor benim esimde cok istekli degil bana hic destek olmuyor ne ev islerine ne ogluma hic biseye baktigi yok herseye ben kosturuyorum haftanin 1 gunude calisiyorum ustelik ama yinede birtane daha yavrum olsun istiyorum cunku oglum yanliz kalsin istemiyorum Rabbim hayirli vede saglikli evlatlar versin isteyen herkese insallah

kızlar merhabalar.artık çok nadir olarak yazabiliyoruz buraya.meşgulüz hepimiz ama çok güzel bir meşguliyet bu.benim ikizler 6 aylık oldular.bizde büyüdük artık.kızım çok ama çok uslu.oğluşum azıcık yaramaz ama olsun.onlar benim herşeyim.sevgilerini anlatmaya kelimeler yetmez.her anları ayrı bir tatlı,ayrı bir heyecan.bende bunun tadını çıkarıyorum.öpüyorum hepinizi ve bebişlerinizi.

Herkese merhaba, ne güzel hepimizin bebekleri büyüyor...Bu sayfayı açınca hep birlikte mücadele ettiğimiz o dönemler gözümde canlandı. Çok zorluydu, çok stresliydi ama neyse ki şükür sonu güzel oldu. İnşallah Allah her isteyene nasip etsin. Benim kızım da neredeyse 15 aylık oldu. Maaşallah çok düzenli, keyifli, huzurlu bir çocuk. Hepsinin güzel günlerini görelim inşallah. Tedaviye başlayacak arkadaşlara da kolaylıklar ve şans diliyorum. Sizleri ve bebeklerinizi çok çok öpüyorum.

selam kizlar ben ikinci yavrum icin transferim yapildi bugun 4. gunum ve icime bir karamsarlik coktu cumartesi gunu transfer yapildi esim evdeydi sukur cumartesi- pazar oglumla o ilgilendi ama pazartesi oglumu yatagina koymak icin mecburen kaldirdim moral olarak sifirin altindayim hicbisey hissetmiyorum oglumda karnimla konusuyodum sacma ama orda oldugunu biliyodum sanki ama simdi hicbisey hissetmiyorum kaynanam gidip gelip sinirlerimi bozuyor birde o var insan biraz yardimci olur, ama nerdeee... anca igneli igneli konusup uzer offf yaaa kafayi yedim galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…