Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

Selam kızlar özlem ahmet Tebrikler canım Allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin. Çok çok çok çok sevindim senin adına Allaha binlerce şükür. Yelgreen de hamileymis hem de ikiz ona da ayrıca çok sevindim. Çok özür dilerim kızlar tayinimiz ailemin memlekete çıktı taşınma yerleşim derken anca. Kuzularim alti aylık oldu bugün. Ilk günden itibaren annemle baktık şimdi de komşuyuz şükür yoksa mümkün değil tek bakamazdim. Diş miz mizlanmalari başladı ek gıda zamani baya yorucu geçiyor. Allah hepimizin evlatlarini bağışlasin sağlık sıhhat versin. Öpüyorum hepinizi

Bu arada deryapp da hamileymis hadi bakalım listenin fullenmesine az kaldı canlarimmm

çok teşekkür ederim inşallah minikleri öp yerime

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Slm menac Ben sizi coktan takip ediyordum. Sonra nete giremdm simdi goruyorum ki ikiz bebisleriniz olms masallahsaglikla buyut insallah

Sagool cnmm😊😊😊 çok çok acı bir tecrubeden sonra allah yine nasip etti çok şükür....daha tedirgin ve korku doluyum inan ki iki kat heyecan ve stres var inş saglikli sihatli zamaninda doğum nasip eder rabbim....

canım Rabbim tamına erdirsin hamileliğini bende senin için çok sevindim..
diğer sayfalardan seni takip ediyorum zaten hamiş olduğunu biliyodum..
burdan yazayım dedim..inşallah sağ saplim alırsın yavrularını kucağına.

Cnmm cok Sağol....burasi ilk gozagri sayfasi yazmadan olmaz😊😊 inş rabbim tamamina erdirir dualariniza ihtiyacim var....

Benim de bundan önceki tedavimde kimyasal gebeligim oldu. Seni çok iyi anlıyorum. Mutlu son olacak bu sefer inanıyorum. Sadece dinlen yorma kendini ve stresten uzak dur. Sık sık gidip bebişleri gör bu seni rahatlatacaktir. Ikiz gebelik hem muhteşem hem de daha çok dikkat gerektiriyor. Öpüyorum seni ve miniklerini...

Kimyasal olsa belki daha cok cabuk atlatirdim menaccim😢😢 21 haftalik erken dogum yaptim çok zor toparladim buna şükür rabbim yeniden nasip etti...dedigin gibi daha da dikkatli olmam lazim artik sıkı takipteyiz zaten inş rabbim saglikli sihatki zamanli doğum nasip eder tamamina ereriz...

Menac nasılsın:)bizde bugün 6 aylık olduk.pazartesi bakıcımız işe başlıyo bizimde sabah gelip akşam gitcek geceleriniz nasıl sizin.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Menac nasılsın:)bizde bugün 6 aylık olduk.pazartesi bakıcımız işe başlıyo bizimde sabah gelip akşam gitcek geceleriniz nasıl sizin.

Iyididir bebeem uğraşıyorum bebelerle zor ve bir o kadar güzel geçiyor günlerim. Akşam on gibi yatıyorlar gece üç dört gibi mama tekrar uyku sabah yedide beslenme biraz oyun tekrar uyku. Ama bu aralar çok dönüyorlar kalkıp düzeltiyorum sık sık.

Süpermiş canım bizimkiler akşam 8:30 9:30 arası yatıyolar,ben kendim yatmadan besliyorum 11 gibi.sona 3 gibi tekrar mama 6-7 arası uyanma,genelde 6

Çok üzüldüm gerçekten Allah seni ve bebelerini korusun acılarını gostermesin.Sağlık bir şekilde kucağına almayı nasıp etsın. Dualarimdasiniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…