Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

Süpermiş canım bizimkiler akşam 8:30 9:30 arası yatıyolar,ben kendim yatmadan besliyorum 11 gibi.sona 3 gibi tekrar mama 6-7 arası uyanma,genelde 6:KK43:

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Tam bir yıldır uykuya hasretim. Şöyle sekiz saat kesintisiz uyusam ahhhh ahhhh. Ama değer Allah bizi yokluklariyla sinadi bir daha sinamasin...

Tam bir yıldır uykuya hasretim. Şöyle sekiz saat kesintisiz uyusam ahhhh ahhhh. Ama değer Allah bizi yokluklariyla sinadi bir daha sinamasin...

O günlerde cok uzak değildir inş:)dişiniz yok dimi

O günlerde cok uzak değildir inş:)dişiniz yok dimi

Inşallah. Daha diş yok ama çok yakında olacağına dair belirtiler var damak kabarmasi ve aşırı huysuzluk. Emzik ve mamayi reddetme :KK43:

ahh ahhh o uykuya bende hasretimm:) nasılsınız bakalım uzun zamandr bakamıyorum bıle biraz vakit bulunca uyuyorum:) ikiz bakmak çok zor gerçekten Allah herkese yardım etsin bende anneme taşındım 2 aydır bu arada 3,5 aylık olduk agular egular:))

Aaaa herkesler toplanmış:KK16: bebeklerden vakit yok tabi. Benım de uykusuz zamanlarıma az kaldı:KK9:
sıcakta hemile olmanın zorluklarıyla uğraşıyorum ama çok şükür kızım da ben de iyiyiz. Doğum şeklımız bellı değil daha:KK31:

Merhaba kızlar nasılsınız bebişler nasıl ..biz de uykusuz hergece:)Allaha çok şükür yavrularımıza kavuştuk darısı tüm isteyenlere inşallah..umarım herkes iyi herşey yolundadır sevgiler..

Kızlar selam uykusuzluk yorgunluk dewam.bazen bıkıyorum dayanamıyorum sona kendimi suçluyorum ama çok çok zor ikiz bebek nasıl büyüyrcekler bilmiyorum ne zaman kendi kendilerine oynayıp bana biraz vakit bırakacaklar bilmiyorum.6 ayı geçtik 15 gündür gece iyilerdi.ama 1 haftadır gece cok sık uyanıyolar,ağlayarak.ne dertleri var bi bilsem

Kızlar bebişlerim emekliyor kipir kipirlar ve bu beni çok yoruyor. Uykusuz geceler yorgun bir beden ve çok mutlu bir anneden hepinize sevgiler♥♥♥♥

Doğum yaklaştıkça stres artıyormuş, bana yardım edın kızlar normal dogum mu sezaryan mı karar veremıyorum:confused:

merhaba ben serpil ben bu forumu uzun süredir takip ediyorum ben de mayıs 2013 te tüp bebek ile hamile kaldım 03 ocak 2014 te kızım doğdu . şu an 8 aylık sizin forumları okudukça kendimi buluyorum sanki menac ın ikizleri uçan fasülyenin hamileyken ki sevinci . benim 3. denemem de oldu kızım herkese tek tavsiyem vazgeçmesinler :)

Doğum yaklaştıkça stres artıyormuş, bana yardım edın kızlar normal dogum mu sezaryan mı karar veremıyorum:confused:
canım doğum yaptın mı bilmiyorym ama bana sorarsan normal dogum derim ben :-) ben normal dogum yaptım. hiç göbek vs yok. 16 kilo almıştım 18 kilo verdim 6. ayın sonunda. karnımda yarık yok iz yok hiç dogum yapmamış gibiyim

kızlarrrr merhaba herkese.ne zamandır bozuktu bilgisayarım giremedim.bu arada hamile kalan ve doğum yapan arkadaşları tebrik ediyorum.bemim ise ikizlerle 35. haftam.sanırım önümüzdeki hafta çarşamba ya da perşembe günü sezeryana alacak doktorum beni.kızıma ve oğluma kavuşmama çok az kaldı.heyecan korku ve merakla bekliyorum.bu arada menac canım neredeyse doğum yapacağım listede hala negatif görünüyor.bir ara müsait olduğunda düzeltirsin canım.herkesi öpüyorummm

canlarım ben 2 gün önce cuma günü 35+5 te doğun yaptım.bebeklerimin sağlık durumları gayet iyi.erken doğumdan dolayı tedbir amaçlı 1 hafta kuvezde kalacaklar.kabus gibi geçen ilk günün ardından ben de daha iyi sayılırım şimdi.ağrılarım hafifledi ilk güne göre.birazdan banyo yaparım sütümde tam gelir umarım banyodan sonra.bebeklerime mama veriliyor mecburen.bir de yanımda olsalardı çok daha iyi olacaktım ama biraz daha sabır bu da geçecek diyorum kendi kendime.1 haftacık daha sadece.sonrasında ağrılarımda geçecek,bebişlerimde yanımda olacak

X