Canim benim tedavin hayirli ugurlu olsun. Ben bunu yazarken umarim sen cok guzel bir sonuc almis olursun. Artik soyle yap boyle yap demek icin gec umarim guzel haberler verirsin bize.yavrumun bana tutunmasi icin neler yapiyoduk ben herseyi unuttum
TE="mirjam, post: 40837999, member: 481017"]yavrumun bana tutunmasi icin neler yapiyoduk ben herseyi unuttum
Uzuldum canim Allah gonlune gore versin. Canini sikma biliyorsun ki zamani gCanim benim tedavin hayirli ugurlu olsun. Ben bunu yazarken umarim sen cok guzel bir sonuc almis olursun. Artik soyle yap boyle yap demek icin gec umarim guzel haberler verirsin bize.
Canim benim tedavin hayirli ugurlu olsun. Ben bunu yazarken umarim sen cok guzel bir sonuc almis olursun. Artik soyle yap boyle yap demek icin gec umarim guzel haberler verirsin bize.
kızlar herkese merhaba.artık buraya kimse uğramaz oldu ama yine de size yazmadan edemeyeceğim.kızlar ikizlerim 1 yaşında ve yeniden hamileyim.hem de kendiliğinden,doğum kontrol hapı ile korunurken ve tek bir ilişki ile.üstelik o ilişki adetin bittiği ilk gün.yani bu bebiş imkansızı başardı.4 yıldır uğraştık durduk çocuk diye,ne tedaviler ve tüp denemeleri yaptık da olmadı.gel sen bu şekilde hamile kal.1 hafta önce öğrendim hamile olduğumu ve hala şok içindeyim,hala nasıl oldu bu anlayamıyorum.önce aldırmayı düşündüm ikizlerin bakımı çok zor ve daha 1 yaşındalar.fakat sonradan düşündüm,buraya baktım,eski yazılarımı okudum.evlat hasretiyle yanıp tutuştuğum günleri anımsadım.bunu ona yapamayacağıma karar verdim.üstelik o mucezevi bir şekilde gelmişken.işte böyle kızlar.artık üçüz gibi olurlar.allah bana kolaylık versin ne diyeyim:))
masallah canim Rabbim hayirli saglikli evlat versin insallah bende 2. yavrum icin nisanda yine tup bebek yaptirdim olmadi simdi yine denedik bugun transferin 3.gunundeyim yine bir heycan Rabbim herseyin hayirlisini versin insalahkızlar herkese merhaba.artık buraya kimse uğramaz oldu ama yine de size yazmadan edemeyeceğim.kızlar ikizlerim 1 yaşında ve yeniden hamileyim.hem de kendiliğinden,doğum kontrol hapı ile korunurken ve tek bir ilişki ile.üstelik o ilişki adetin bittiği ilk gün.yani bu bebiş imkansızı başardı.4 yıldır uğraştık durduk çocuk diye,ne tedaviler ve tüp denemeleri yaptık da olmadı.gel sen bu şekilde hamile kal.1 hafta önce öğrendim hamile olduğumu ve hala şok içindeyim,hala nasıl oldu bu anlayamıyorum.önce aldırmayı düşündüm ikizlerin bakımı çok zor ve daha 1 yaşındalar.fakat sonradan düşündüm,buraya baktım,eski yazılarımı okudum.evlat hasretiyle yanıp tutuştuğum günleri anımsadım.bunu ona yapamayacağıma karar verdim.üstelik o mucezevi bir şekilde gelmişken.işte böyle kızlar.artık üçüz gibi olurlar.allah bana kolaylık versin ne diyeyim:))
canım umarım pozitif olur ve 2.bebeğine sağlıkla kavuşursun.sonucu bildir mutlaka merak ederim.Bu arada maalesef benim bebeğimin 1 hafta önce 8 haftalıkken kalbi durdu ve kürtajla alındı. şu anda fiziksel olarak bir rahatsızlığım yok ama acısı azalacağına her geçen gün artıyor.aslında daha çok vicdan azabı çekiyorum.çünkü istememiştim onu.ama yinede doğurmaya karar vermiştim fakat içimden hep nasıl olacak nasıl bakarım 3 bebeğe falan gibi birçok şey düşünüp duruyordum.yani tam anlamıyla benimseyememiştim.aslında ben öyle sanmışım şimdi anlıyorum bunu ve şu anda yavrumun benimle olması için neler vermezdim ama gitti işte.sanki anladı ve annecim ben seni üzmeyeyim gidiyorum işte dedi ve gitti.öyle üzgünüm ki kelimelerle anlatamam.ama iş işten geçti artık.böyle işte.bu arada 3. ve hatta 4.bebeği (tabii eğer yine olursa)ciddi ciddi düşünmeye başladım.fakat daha çok vicdan azabı çekmekten korkuyorum.eğer bir bebek daha yaparsam ve onu çok seversem o zaman bu yavrumun günahı neydi de onu istemedim diye düşünüp kahrolmaktan korkuyorum.ne bileyim işte böyle garip düşünceler içersindeyim.bakalım hayat neler getirir.belkide bir daha hiç hamile kalamayacağım yeniden.o benim mucizem benim şansımdı ve ben onu istemedim kaybettim.allah onun ömrünü 2 bebeğime versin.onlar sağlıkla büyüsün ne diyeyim.böyle iştemasallah canim Rabbim hayirli saglikli evlat versin insallah bende 2. yavrum icin nisanda yine tup bebek yaptirdim olmadi simdi yine denedik bugun transferin 3.gunundeyim yine bir heycan Rabbim herseyin hayirlisini versin insalah
canim gercekten cok uzuldum... her iste vardir bir hayir oyle dusun nasip degilmis canim uzme kendini ne olur cunku 2 bebeginin cok sana ihtiyaci var, Rabbim onlari bagislasin size. hem oyle dusunmen cok normaldi kim olsa oyle dusunur ama sen onu aldirmaktan vazgectin dogurmaya karar verdin biz biriyle basa cikamazken sen Allah bagislasin ikisine bakabiliyon tabiki ucuncu gelince zorlanacagini dusunmen cok normal uzulme ne olur, insallah yine olur sen normal yolla hamile kalabildin neden yine kalmayasinki.. Rabbim hayirli saglikli evlatlar versin insallah..canım umarım pozitif olur ve 2.bebeğine sağlıkla kavuşursun.sonucu bildir mutlaka merak ederim.Bu arada maalesef benim bebeğimin 1 hafta önce 8 haftalıkken kalbi durdu ve kürtajla alındı. şu anda fiziksel olarak bir rahatsızlığım yok ama acısı azalacağına her geçen gün artıyor.aslında daha çok vicdan azabı çekiyorum.çünkü istememiştim onu.ama yinede doğurmaya karar vermiştim fakat içimden hep nasıl olacak nasıl bakarım 3 bebeğe falan gibi birçok şey düşünüp duruyordum.yani tam anlamıyla benimseyememiştim.aslında ben öyle sanmışım şimdi anlıyorum bunu ve şu anda yavrumun benimle olması için neler vermezdim ama gitti işte.sanki anladı ve annecim ben seni üzmeyeyim gidiyorum işte dedi ve gitti.öyle üzgünüm ki kelimelerle anlatamam.ama iş işten geçti artık.böyle işte.bu arada 3. ve hatta 4.bebeği (tabii eğer yine olursa)ciddi ciddi düşünmeye başladım.fakat daha çok vicdan azabı çekmekten korkuyorum.eğer bir bebek daha yaparsam ve onu çok seversem o zaman bu yavrumun günahı neydi de onu istemedim diye düşünüp kahrolmaktan korkuyorum.ne bileyim işte böyle garip düşünceler içersindeyim.bakalım hayat neler getirir.belkide bir daha hiç hamile kalamayacağım yeniden.o benim mucizem benim şansımdı ve ben onu istemedim kaybettim.allah onun ömrünü 2 bebeğime versin.onlar sağlıkla büyüsün ne diyeyim.böyle işte
selam canlar cok sukur iyi haberlerle geldim ikinci yavrumda geliyor Elhamdulillah.. :)
amin insallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin cok tesekurler canimOooo maaşallah cnm allah tamamina erdirsin insallah.sağ saglim kucagina almayida nasip etsin çok sevindim..darisi bizim başımıza...
çok sevindim senin adına canım.allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin öpüyorumselam canlar cok sukur iyi haberlerle geldim ikinci yavrumda geliyor Elhamdulillah.. :)
tebrik ederim hayırlı olsun yeni bebeğin.ben de tüple ikizlerime hamile kalmıştım.yukarıda da yazdığım gibi doğal yollarla hem de doğum kontrol hapıyla korunurken 3.bebeğime hamile kalmıştım ekim ayında.ama maalesef 8. haftada kalbi durdu bebeğimin.zaten çok zor olacaktı 3 bebek birden ama çokkkkkkk üzüldüm yine de kalbi durunca.neyse işte öyle canım.yani olabiliyor sonradan doğal yolla.bence bebeğimiz olduğu için kafamız rahatlıyor ve kafayı takmayıp rahat olduğumuz için oluyor.stres çok rtkliyor çünkü hamile kalmayı.acaba olmayacak mı sorusu falan sırf hamile kalmak için beraber olmak.rahat olmak lazımmış onu anladımKizlar merhaba beni hatirlayanar olmustur burda sizlerle tedavi gormustum ama malesef negatif olmustu daha sonra agustos ayinda denemistik ve pozitif olmus oglumu kucagima almistim simdiyse dogal yolla kizima hamileyim bunu sizlerle paylasmak istedim umut olsun birilerine diye. Sevgilerle
amiinn canim cok tesekurlerçok sevindim senin adına canım.allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin öpüyorum