Bir bomba haber de de benden spontane hamileyim ikizlerime kardeş geliyor. Darısı isteyen herkese olsun inşallah
Teşekkür ederim canım. Naz hanımı öp benim için facebooku kapattım göremiyorum minik prensesi.Ayyy cnmm yaa cokk sevindim maaşallAh ALLAH tamamina erdirsin insallah..
Teşekkür ederim canım. Naz hanımı öp benim için facebooku kapattım göremiyorum minik prensesi.
Amanin.. menac inanmiyorum ikizlerin ustune bir de 3 numara mi geliyor maşallah. Sizleri gorunce kendimi sucluyorum. İkinciyi bile dusunemiyorum zormuş cocuk buyutmek calisirken. Rabbim uzun omurler versin simdiden. Flzask dualarımdasin
Flzask canım Allah Nazin şansına bir kardeş verecek inşallah
Naz evet çalışırken zor ama evlat gibisi de yok Allah kolaylığını verir inşallah
cok sevindiiiiimmmmBir bomba haber de de benden spontane hamileyim ikizlerime kardeş geliyor. Darısı isteyen herkese olsun inşallah
Süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, çok şaşırdım. Bende istiyorum ama cesaret edemiyorum....Allah çocuktan yana gözünü doyurdu:))))Bir bomba haber de de benden spontane hamileyim ikizlerime kardeş geliyor. Darısı isteyen herkese olsun inşallah
Teşekkür ederim canım Allah hayırlısı ile bebisleri kucagimiza almayı nasip etsin. Cinsiyeti belli oldu mucok sevindiiiiimmmmRabbim isteyen herkese hayirlisiyla nasip etsin insallaha seninde hayirli saglikli bir sekilde kucagina almayi nasip etsin
Teşekkür ederim canım Allahima binlerce şükür. Topla cesaretini benden feyz alSüperrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, çok şaşırdım. Bende istiyorum ama cesaret edemiyorum....Allah çocuktan yana gözünü doyurdu:))))
Amin insallah Canim, yok henuz cinsiyetini ogrenmedim 20 haftada ayrintili ultrason yapilacak o zaman ogrenecez insallah:)T
Teşekkür ederim canım Allah hayırlısı ile bebisleri kucagimiza almayı nasip etsin. Cinsiyeti belli oldu mu
Bir bomba haber de de benden spontane hamileyim ikizlerime kardeş geliyor. Darısı isteyen herkese olsun inşallah
flzask2003 canım ne oldu sonuç negatif mi pozitif mi?
Kızlar bu arada oğlanları üçlüyorum 3. De erkek kız olsun isterdim ama hayırlısı buymuş
Amin canım Rabbim evlatlarını sana bağışlasın bizlere de hayırlısı ile nasip etsin inşaAllahSelam bacılar hiç yoktu Allaha şükür 3 oğlum var şimdi . Allah dileyen isteyen herkese nasip etsin. Okuyan gruptaslarimi öpüyorum... ne çok ağladık Allah bu yolda kimseyi aglatmasın çok aratmasin inşallah