Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

Teşekkür ederim canım. Naz hanımı öp benim için facebooku kapattım göremiyorum minik prensesi.

Sağol cnm sende yakisiklilarimi cokk op onlar abimi olucak şimdi oyyy yerim yaa..minikler...dua et cnm Banada martta bende tedaviye basliycam inşallah

Amanin.. menac inanmiyorum ikizlerin ustune bir de 3 numara mi geliyor maşallah. Sizleri gorunce kendimi sucluyorum. İkinciyi bile dusunemiyorum zormuş cocuk buyutmek calisirken. Rabbim uzun omurler versin simdiden. Flzask dualarımdasin

Flzask canım Allah Nazin şansına bir kardeş verecek inşallah
Naz evet çalışırken zor ama evlat gibisi de yok Allah kolaylığını verir inşallah

Amanin.. menac inanmiyorum ikizlerin ustune bir de 3 numara mi geliyor maşallah. Sizleri gorunce kendimi sucluyorum. İkinciyi bile dusunemiyorum zormuş cocuk buyutmek calisirken. Rabbim uzun omurler versin simdiden. Flzask dualarımdasin

Sağol cnmAllah razi olsun

Bir bomba haber de de benden spontane hamileyim ikizlerime kardeş geliyor. Darısı isteyen herkese olsun inşallah
cok sevindiiiiimmmm Rabbim isteyen herkese hayirlisiyla nasip etsin insallaha seninde hayirli saglikli bir sekilde kucagina almayi nasip etsin

Bir bomba haber de de benden spontane hamileyim ikizlerime kardeş geliyor. Darısı isteyen herkese olsun inşallah
Süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, çok şaşırdım. Bende istiyorum ama cesaret edemiyorum....Allah çocuktan yana gözünü doyurdu:))))

T
cok sevindiiiiimmmm Rabbim isteyen herkese hayirlisiyla nasip etsin insallaha seninde hayirli saglikli bir sekilde kucagina almayi nasip etsin
Teşekkür ederim canım Allah hayırlısı ile bebisleri kucagimiza almayı nasip etsin. Cinsiyeti belli oldu mu

T

Teşekkür ederim canım Allah hayırlısı ile bebisleri kucagimiza almayı nasip etsin. Cinsiyeti belli oldu mu
Amin insallah Canim, yok henuz cinsiyetini ogrenmedim 20 haftada ayrintili ultrason yapilacak o zaman ogrenecez insallah:)

Selamm arkadaşlarr
bende bugün itibaiylee yeni tedavime strat vermiş bulunmaktayım..
inşallah hayurlısyla kızıma bi kardeşte gelir..

Ne güzel bir mucize Rabbim kucağına sağlıkla almayı nasip etsin. bu hamile kalma işi birazda psikolojik tabi ortada çok net sorunlar yoksa, yıllarca uğraşılıyor belki defalarca tüp bebek yapılıyor bebeklerine kavusulunca hop ikinci bir sürpriz oluyor etrafta cok duyar oldum son gunlerde demek kafa rahat olması gerek.. Tekrar hayırlı olsun

flzask2003 canım ne oldu sonuç negatif mi pozitif mi?
Kızlar bu arada oğlanları üçlüyorum 3. De erkek kız olsun isterdim ama hayırlısı buymuş

flzask2003 canım ne oldu sonuç negatif mi pozitif mi?
Kızlar bu arada oğlanları üçlüyorum 3. De erkek kız olsun isterdim ama hayırlısı buymuş

Canım ınan bende sabah sayfayi buldum taa gerilerden yazsammi dedim vazgeçtim..
Benim negatif oldu cnm.nasip değilmiş. 1 tüp sperm kaldı sadece onuda yakın zamanda ALlah izin verirse deniycez tüp ALlah verirse plur.olmazsa.yolumuza bakarız şükür kızım var ama kardeside olsun isterim hayırlısı olsun..sen Maasallah 3 luyosun demek erkekleri saglikla gelsin paşa

menac hayırlı olsun3.süper cesaretkızlar benim de spontan gebelikle 2.kızım oldu şuan 2,5 aylıkAllah her isteyene nasip etsin hiç beklemiyoduk çok şaşırdık süpriz yumurta..ilkine o kadar uğraş ikinci beklemediğin anda geliversi ..Allah hepinize kısmet etsin

Selam bacılar hiç yoktu Allaha şükür 3 oğlum var şimdi . Allah dileyen isteyen herkese nasip etsin. Okuyan gruptaslarimi öpüyorum... ne çok ağladık Allah bu yolda kimseyi aglatmasın çok aratmasin inşallah

Selam bacılar hiç yoktu Allaha şükür 3 oğlum var şimdi . Allah dileyen isteyen herkese nasip etsin. Okuyan gruptaslarimi öpüyorum... ne çok ağladık Allah bu yolda kimseyi aglatmasın çok aratmasin inşallah
Amin canım Rabbim evlatlarını sana bağışlasın bizlere de hayırlısı ile nasip etsin inşaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…