Süpermiş canım bizimkiler akşam 8:30 9:30 arası yatıyolar,ben kendim yatmadan besliyorum 11 gibi.sona 3 gibi tekrar mama 6-7 arası uyanma,genelde 6
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Tam bir yıldır uykuya hasretim. Şöyle sekiz saat kesintisiz uyusam ahhhh ahhhh. Ama değer Allah bizi yokluklariyla sinadi bir daha sinamasin...
Inşallah. Daha diş yok ama çok yakında olacağına dair belirtiler var damak kabarmasi ve aşırı huysuzluk. Emzik ve mamayi reddetmeO günlerde cok uzak değildir inş:)dişiniz yok dimi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Tam bir yıldır uykuya hasretim. Şöyle sekiz saat kesintisiz uyusam ahhhh ahhhh. Ama değer Allah bizi yokluklariyla sinadi bir daha sinamasin...
Doğum yaklaştıkça stres artıyormuş, bana yardım edın kızlar normal dogum mu sezaryan mı karar veremıyorum
canım doğum yaptın mı bilmiyorym ama bana sorarsan normal dogum derim benDoğum yaklaştıkça stres artıyormuş, bana yardım edın kızlar normal dogum mu sezaryan mı karar veremıyorum
Hayırlı olsun.. Sezeryan mı oldu? Kızınız adı ne? Allah uzun ömürler versınKızlar ben doğum yaptım. 36+ 5 te suyum geldi.iyiyiz kizimla
Kızlar ben doğum yaptım. 36+ 5 te suyum geldi.iyiyiz kizimla
Allah analı babalı büyütmek nasip etsin canım dünyaya hoş gelmiş : )) nasıl da geçti bütün acılar. Geçmiş hiç yaşanmamış gibi değil mi
keşke artık bnm içinde öle olsa