Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

Kızlar ya bana dün bitane transfer yapıldı bugunde bir tane yapıldı daha bir gün bile olmadı ama kasıklarımda batma kasılma falan oluyo off ya şimdiden bi belirti olmaz dimi zaten hep olumsuzum olmıcakmış gibi hissediyorum kendimide dinlemiyorum halbuki ama bilemedim bi danışayım dedim özellikle yemem gereken bişeyler varmı ?? 😘😘:KK3:

çarşamba yumurtalarım toplanacak
hayırlısı olsun ınş canım :nazar:
Kızlar ya bana dün bitane transfer yapıldı bugunde bir tane yapıldı daha bir gün bile olmadı ama kasıklarımda batma kasılma falan oluyo off ya şimdiden bi belirti olmaz dimi zaten hep olumsuzum olmıcakmış gibi hissediyorum kendimide dinlemiyorum halbuki ama bilemedim bi danışayım dedim özellikle yemem gereken bişeyler varmı ?? 😘😘:KK3:

:KK9::KK9: heyecan başladı, hadı hayırlısı olsun canım. sonuc 20si falan mı oluyor test günün? :44:
sımdıden belırtı olmaz, kafanı cok yorma. Ananas yıyebılırsın, ben cok yedım. benım transferın 4 veya 5.günü yüzüm ateş gibi yanmıştı. tek belırtım o oldu

Allah ikinizin ve tüm bekleyenlerin yardımcısı olsun inşallah....Rabbim en hayırlısını nasip etsin inşallah

Nazar değmesinnn değerim 270 çok korkuorum sizce tek mi 5. Gün embriyosudu 3 tane koyuldu 10. Gün teste girrik

Hayırlı olsun cnmmm :nazar::nazar::nazar::nazar:
maaşallah değerin çok iyii 3 tane 5. gün embriyosu transfer olmuş ikizde olabilirrrrr:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:
inşallah değerin güzelce katlanarak artsın Rabbim tamamına erdirsin :26::26: inş:KK49::KK49::KK49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Çok sağol ablam bnde aranıza girebilmişimdir inşallah

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Nazar değmesinnn değerim 270 çok korkuorum sizce tek mi 5. Gün embriyosudu 3 tane koyuldu 10. Gün teste girrik

Canım benim çok sevindim:)3 transfer mi:)tek çift farketmez canım sadece çiftin zorluğu war:)haberlerini beklşyorum.ikiz olma ihtimali yüksek beşinci gün embriyosu kaliteli oluyo zaten.bide üçüz olurmuş:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım benim çok sevindim:)3 transfer mi:)tek çift farketmez canım sadece çiftin zorluğu war:)haberlerini beklşyorum.ikiz olma ihtimali yüksek beşinci gün embriyosu kaliteli oluyo zaten.bide üçüz olurmuş:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

aynen canım bir tane olsun daa rabbim bilir işini devamı gelir inşallah

hadi gözün aydın...Allahım sorunsuz ve sonuna kadar sağlıklı gebelik nasip etsin inşallah...benim de 10. gün 330 çıkmıştı ve ikizdi....şu an 22 haftalık olduk.zor mu zor ama Allahım yardımcımız olsun...biz ne zorluklarla elde ettik zaten.Rabbim gönlüne göre versin....iyi haberlerini bekliyoruz canım

hadi gözün aydın...Allahım sorunsuz ve sonuna kadar sağlıklı gebelik nasip etsin inşallah...benim de 10. gün 330 çıkmıştı ve ikizdi....şu an 22 haftalık olduk.zor mu zor ama Allahım yardımcımız olsun...biz ne zorluklarla elde ettik zaten.Rabbim gönlüne göre versin....iyi haberlerini bekliyoruz canım

inşallah Allah razı olsun bende o günleri görürüm inşallah

canım,tebrık ederım. maşallah değerin gayet iyi :nazar:
Benım 10.gün değerim 56'ydı. tek 3.gun embrıyosu koyulmuştu. Sağlıkla kucagımıza alalım bız de inş.:KK16:

bugünleri gördüm ya şükür inşallah kucağımıza da alırız sağlıklı bi şekilde asıl endişe şimdi başlıyormuş

bugünleri gördüm ya şükür inşallah kucağımıza da alırız sağlıklı bi şekilde asıl endişe şimdi başlıyormuş

Aynen, iki kez kanamam oldu aklım gitti.Her tahlilde veya doktora gıdışımde kalbim pır pır ya yolunda değilse herşey dıye. Bir kez zehirlendim, bir kez yere düştüm ne yapacağımızı şaşırdık:18:

Aynen, iki kez kanamam oldu aklım gitti.Her tahlilde veya doktora gıdışımde kalbim pır pır ya yolunda değilse herşey dıye. Bir kez zehirlendim, bir kez yere düştüm ne yapacağımızı şaşırdık:18:

doğrudur canım şükür 2. test i miz de 750 çıktı Rabbim kucağımıza almayı nasip etsin

X