selam arkadaşlar 31 martta doğum yaptım bir kız bir erkek . bugun yazayım yarın yazayım fırsat bulamadım bir türlü.....
Teşekkur ederım naz.cım. Allah tüm isteyenlere nasip etsin inşallah
sağol menac.cımTatlım nerelerdesin, nasılsın her şey yolunda mı? Öpüyoruz siziii
Canım listedeki bilgilerini duzeltmeye çalışıyorum sabahtan beri. Beceremedim telden en kisa zamanda duzeltecegim kusura bakma güzel annecik
Canım listedeki bilgilerini duzeltmeye çalışıyorum sabahtan beri. Beceremedim telden en kisa zamanda duzeltecegim kusura bakma güzel annecik
sağol menac.cım
Kızımla ben iyiyiz cok şükür, bu ara grip oldum.Rahatsızım çok, geçmıyor
Bu halde okula gıtmeye çabalıyorum malum sınav haftası yaklaşıyor. Konuları bıtıreyım dıyorum.
Herşey onun haricinde iyi hamd olsun, kızım da ben de iyiyiz. Bugun 21+4 olduk. Yarısı bitti bile.
Sen nasılsın ,oğlanlar nasıl?Tek başına mı bakıyorsun?
d
Allah bagislasin hayırlı evlat kilsin inşallah. Nasılsıniz bakalım biz zor günleri atlattık senin ikiz anneligin nasıl gidiyor bakalım?
Merhaba canım, iyiyim çok şükür.Sen de bebegini buyutmuşsun.maşallahMerhaba
Nasilsin.
Maşallah Tolun yarısını biti4missiniz.
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
canım benım hayırlı olsun inş. 2 embrıyo da şansını arttırır. sıra sende. iyi haberlerını bildir bizeSelam kızlar nasılsınız kızlar demiyim artık annişler diyim bir sene üzerine tedaviye başladım yarın yumoşlarım toplanıcak bakalım busefer bende anniş olabilcekmiyim dua istiyorum
Sizin bebişler nasıl büyümüştür hepsi zaman nasılda geçiyor degilmi daha dün gibi burda paylaştıgımı heycanlı günler ama ben iyikide olmamış diyorum rabbimin bi bildiği var işte bizler unutuyorz bunu kimi zaman olsaymış çok erken olacakmış benim için şimdi tam sırası inş olur bu arada iki embryo koyulcak bakalkm hayırlısı 😘😄😃😁
Ne büyük mutluluk, hayırlı olsun canım. Maşallah..cinsiyetlerimiz belli oldu kızlar.bebeklerimden biri kız diğeri erkek.çok mutluyum
merhaba arkadaşlar ,herkes iyidir umarım
3 hafta önce oğlumuz olacağını öğrenmıştık, meğer doktorumuz yanılmış. Kızımız olacakmış
%99.9 kız dedi
selam arkadaşlar 31 martta doğum yaptım bir kız bir erkek . bugun yazayım yarın yazayım fırsat bulamadım bir türlü.....
Arkadaslar merhaba
Uzun zamandır yazamadim
5a ayı bitirdik şükürler olsun.
Birgun bunları burayı yazacağımı hayal bile edemezdim.
Rabbim dileyen herkese nasip etsin.
Selam kızlar nasılsınız kızlar demiyim artık annişler diyim bir sene üzerine tedaviye başladım yarın yumoşlarım toplanıcak bakalım busefer bende anniş olabilcekmiyim dua istiyorum
Sizin bebişler nasıl büyümüştür hepsi zaman nasılda geçiyor degilmi daha dün gibi burda paylaştıgımı heycanlı günler ama ben iyikide olmamış diyorum rabbimin bi bildiği var işte bizler unutuyorz bunu kimi zaman olsaymış çok erken olacakmış benim için şimdi tam sırası inş olur bu arada iki embryo koyulcak bakalkm hayırlısı 😘😄😃😁
cinsiyetlerimiz belli oldu kızlar.bebeklerimden biri kız diğeri erkek.çok mutluyum
Çok çok teşekkur ederım arkadaşlarım, inş. darısı basınıza o kadar canı gonulden dılıyorum kı size de nasip olmasını. Allah herkese tattırsın inş.
aksis ben ananas yedım,kabak cekırdegı yedım. Dene istersen. 10.gün de guzel haberı almıştık. emeklerının karşılıgını alman dılegıyle...
Özlemcım hayırlı olsun canım, inş. bu sefer dileğiniz gerçekleşir bizim gibicanımmmm gene başladık bizz 2. tedaviye senn de içinde korku varmıydı 1. negatf olunca bde neler yaptın başakaaa
Özlemcım hayırlı olsun canım, inş. bu sefer dileğiniz gerçekleşir bizim gibi
korku tabı kı oluyor, herşey en baştan başlıyor. bir de 2.denemede uzun protokol uygulandı. Süreç uzadı da uzadı sankı. Hiç birşey yapamadım. 33 yumurtam toplandıktan sonra ohss olmaya başladım. transfer gunu bile şişmiştim. Hiç özenemedım, özel bırsey yapamadım. yemek bıle yıyemedım bulantı ve kusmadan. 12 gun hastanede yattım. 10 kg verdım. özellıkle sunu uyguladım dıyemem. hep hastalıkla uğraştık cunku. Olacagı varmış tek embrıyo ıle tutundu yavrum
hangı aşamadasın suan sen?