Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

d
selam arkadaşlar 31 martta doğum yaptım bir kız bir erkek . bugun yazayım yarın yazayım fırsat bulamadım bir türlü.....

Allah bagislasin hayırlı evlat kilsin inşallah. Nasılsıniz bakalım biz zor günleri atlattık senin ikiz anneligin nasıl gidiyor bakalım?

Canım listedeki bilgilerini duzeltmeye çalışıyorum sabahtan beri. Beceremedim telden en kisa zamanda duzeltecegim kusura bakma güzel annecik

Tatlım nerelerdesin, nasılsın her şey yolunda mı? Öpüyoruz siziii
sağol menac.cım
Kızımla ben iyiyiz cok şükür, bu ara grip oldum.Rahatsızım çok, geçmıyor
Bu halde okula gıtmeye çabalıyorum malum sınav haftası yaklaşıyor. Konuları bıtıreyım dıyorum.
Herşey onun haricinde iyi hamd olsun, kızım da ben de iyiyiz. Bugun 21+4 olduk. Yarısı bitti bile.
Sen nasılsın ,oğlanlar nasıl?Tek başına mı bakıyorsun?

Son düzenleme:
Canım listedeki bilgilerini duzeltmeye çalışıyorum sabahtan beri. Beceremedim telden en kisa zamanda duzeltecegim kusura bakma güzel annecik

Meraba menac:)nasıl gidiyo ikizlerle hayat

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

herkese merhabalar.14 haftalık oldum çok şükür.daha şimdiden kasıkta gerilmeler başladı bende:)) doktor iki bebek için rahmin yer açtığını,genişlediğini söyledi.cinsiyetlerini maalesef öğrenemedim henüz.ne olursa olsun hamilelelik güzel şey.

ne kusuru canım...iyisiniz inşallah paşalarınla.bizim de bir kızımız olacak inşallah fakat diğeri kendini belli etmedi bilmiyoruz..hayırlısı olsun tabi...öpüyorum sizi

Arkadaslar merhaba
Uzun zamandır yazamadim
5a ayı bitirdik şükürler olsun.
Birgun bunları burayı yazacağımı hayal bile edemezdim.
Rabbim dileyen herkese nasip etsin.

Merhaba
Nasilsin.
Maşallah Tolun yarısını biti4missiniz.
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

d

Allah bagislasin hayırlı evlat kilsin inşallah. Nasılsıniz bakalım biz zor günleri atlattık senin ikiz anneligin nasıl gidiyor bakalım?

amin canım:) Allah hepimizin evladını bağışlsın.biz ıyıyız zor gunleri atlattık oglan 12 gun kuvezde kaldı yeni yeni toparlanıyolar 2 aylık oldular şükürler olsun.sız nasılsınız kımınle bakıyosun yardsımcın var mı?ben 15 gun yanlız baktım çok zorlandım kendıme bakamaz olmuştum artık ,annemde kalıyoruz iki elden zor yetişiyoruz yanlız bakanlara Allah yardım etsin valla:) gaz problemimiz var bu ara ıyı gelen bişey var mı denediğiniz?

Merhaba
Nasilsin.
Maşallah Tolun yarısını biti4missiniz.
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Merhaba canım, iyiyim çok şükür.Sen de bebegini buyutmuşsun.maşallah
Zaman gecıverıyor, o sancılı ve gecmeyecek ohss gunlerı gectı. sıkıntılarım bıttı, en rahat dönemdeyım cok şükür. Daha keyıflı oldu artık herşey. Ben de hayal edemıyordum bu gunlerı ama bebegımızı almamıza az kaldı

Selam kızlar nasılsınız kızlar demiyim artık annişler diyim bir sene üzerine tedaviye başladım yarın yumoşlarım toplanıcak bakalım busefer bende anniş olabilcekmiyim dua istiyorum

Sizin bebişler nasıl büyümüştür hepsi zaman nasılda geçiyor degilmi daha dün gibi burda paylaştıgımı heycanlı günler ama ben iyikide olmamış diyorum rabbimin bi bildiği var işte bizler unutuyorz bunu kimi zaman olsaymış çok erken olacakmış benim için şimdi tam sırası inş olur bu arada iki embryo koyulcak bakalkm hayırlısı 😘😄😃😁

canım benım hayırlı olsun inş. 2 embrıyo da şansını arttırır. sıra sende. iyi haberlerını bildir bize

Selam kızlarrrr

merhaba arkadaşlar ,herkes iyidir umarım
3 hafta önce oğlumuz olacağını öğrenmıştık, meğer doktorumuz yanılmış. Kızımız olacakmış
%99.9 kız dedi

Maaşallah cnm hayırlı olsun kızlar çok tatlı oluyoo ..Rabbim tamamına erdirsin inşallah.

selam arkadaşlar 31 martta doğum yaptım bir kız bir erkek . bugun yazayım yarın yazayım fırsat bulamadım bir türlü.....

Gözünaydın hayırlı olsun güle güle büyüt bebklerini..

Arkadaslar merhaba
Uzun zamandır yazamadim
5a ayı bitirdik şükürler olsun.
Birgun bunları burayı yazacağımı hayal bile edemezdim.
Rabbim dileyen herkese nasip etsin.

Maaşallah Rabbim tamamına erdirsin.yarısı gitmiş bile..
doğum haberlerinide alırız inş.

cnm dünde yazıştık seninle şimdi yumoşların toplanmıştır.
inşallah bu defa seninde güzel haberlerini alırız..

cinsiyetlerimiz belli oldu kızlar.bebeklerimden biri kız diğeri erkek.çok mutluyum

Maaşallah ya çok güzel bir sürü ikiz annemiz oldu..
Rabbim hayırlısıyla tamamına erdirsin.

darısı diğer bekleyenlerin başına..

canımmmm gene başladık bizz 2. tedaviye senn de içinde korku varmıydı 1. negatf olunca bde neler yaptın başakaaa

canımmmm gene başladık bizz 2. tedaviye senn de içinde korku varmıydı 1. negatf olunca bde neler yaptın başakaaa
Özlemcım hayırlı olsun canım, inş. bu sefer dileğiniz gerçekleşir bizim gibi
korku tabı kı oluyor, herşey en baştan başlıyor. bir de 2.denemede uzun protokol uygulandı. Süreç uzadı da uzadı sankı. Hiç birşey yapamadım. 33 yumurtam toplandıktan sonra ohss olmaya başladım. transfer gunu bile şişmiştim. Hiç özenemedım, özel bırsey yapamadım. yemek bıle yıyemedım bulantı ve kusmadan. 12 gun hastanede yattım. 10 kg verdım. özellıkle sunu uyguladım dıyemem. hep hastalıkla uğraştık cunku. Olacagı varmış tek embrıyo ıle tutundu yavrum
hangı aşamadasın suan sen?

çarşamba yumurtalarım toplanacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…