- 1 Mayıs 2011
- 9.510
- 2.124
- 40
Merhaba arkadaşlar, ben geldim doktordan.
Meğer adet olmuşum. martın 17sinde olmuştum, bır de nisan başında. Ayda 2 kez regl oldum yanı. Yumurtalıkların normal oldugunu söyledi doktorum. Tedavıye başlamak ıcın uygun dedı ama ıstersenız de dogum kont.hapı verırım dıger ay başlarız dedı. Her ıkı durum ıcınde uygun hersey deyınce ben beklemeyelım başlayalım dedım.
İğnelerımızı aldık. Sanırım ilk tedavıye başlayan ben olacagım. Arada nisan başlığına da kayabılırımtecrube edınebılmek acısından, ama tabı burasıı ılk göz ağrım.terketmem.
Bu akşam 150lik iğnemı yapmaya baslıyorum, 4 gun yapıyorum. Pazartesı yıne dr. yolunda olacagız.
Bir kere bıle olsun, benım ıcın dua edebılır mısınız? Bir ihlas okuyup göndermenız bıle yeter, insanın başka biri için ettıgı dua daha cabuk kabul olurmuş.
Ben de size edecegım. İnş. güzel haberlerı ılk vermek bana nasıp olur. Sonra hepımız, heerkes inş. rabbim
Merhaba arkadaşlar, ben geldim doktordan.
Meğer adet olmuşum. martın 17sinde olmuştum, bır de nisan başında. Ayda 2 kez regl oldum yanı. Yumurtalıkların normal oldugunu söyledi doktorum. Tedavıye başlamak ıcın uygun dedı ama ıstersenız de dogum kont.hapı verırım dıger ay başlarız dedı. Her ıkı durum ıcınde uygun hersey deyınce ben beklemeyelım başlayalım dedım.
İğnelerımızı aldık. Sanırım ilk tedavıye başlayan ben olacagım. Arada nisan başlığına da kayabılırımtecrube edınebılmek acısından, ama tabı burasıı ılk göz ağrım.terketmem.
Bu akşam 150lik iğnemı yapmaya baslıyorum, 4 gun yapıyorum. Pazartesı yıne dr. yolunda olacagız.
Bir kere bıle olsun, benım ıcın dua edebılır mısınız? Bir ihlas okuyup göndermenız bıle yeter, insanın başka biri için ettıgı dua daha cabuk kabul olurmuş.
Ben de size edecegım. İnş. güzel haberlerı ılk vermek bana nasıp olur. Sonra hepımız, heerkes inş. rabbim
Ne güzel yavaş yavaş tedaviler başlıyor inşallah senin güzel haberlerinide alırız
Arkadaşlar bende geçen hafta başlıycaktım ama eşim rahatsızlandı gidemedim inşallah öbür hafta başlıycaz
Bizden üçüncü olduğu için kromozom testi istiyceklermiş aranızda yaptıran varmı benim hiç bir bilgim yok bu konuda
demek sende başlıyosunn ne güzell..benimde başlayasım geldii
bizim ilk tüpte eşimin kromozon testlerini yaptırmıştık.benimkileride 2 negatiften sonra yaptırdımm.
şimdi 3. ye başlıycam inş.
eşimin kromozon testlerini..2006 da emre bakırcıoğlunun yönlendirmesiyle bi laboratuvarda yaptırmıştık.
benimkileride zeynep kamiilde yaptırdım 2 haftada çıktı sonuçlar..
Ay benim dunurum halsizmi dusmus..amanda aman :)))hadi arkadasim sira sende ikinci tedavi senden olsun hayirlisi ile...
Ne güzel yavaş yavaş tedaviler başlıyor inşallah senin güzel haberlerinide alırız
Arkadaşlar bende geçen hafta başlıycaktım ama eşim rahatsızlandı gidemedim inşallah öbür hafta başlıycaz
Bizden üçüncü olduğu için kromozom testi istiyceklermiş aranızda yaptıran varmı benim hiç bir bilgim yok bu konuda
galiba en son ben başlayacağım dünürümçünkü bu adetimde değil bir dahakinde başlamak zorundayım kistlerin gitmesi için, Mayıs ortasında başlayacağım... Hani benim kız senin oğlandan büyük olaydı iyiydi aslında evlerinin bereketi olurdu, ama böyle de iyi kızın oğlandan küçük olması beklenir ya o bakımdan bu arada benim kız 8 aylık sayılır, çünkü benim tedavim dondurulmuşlarla yapılacak
Canim gec olsunda guc olmasin.Bak ne guzel buz bebekinde varmis.gelinim usurmu ki acaba ?Canim benimkide gec olcak galiba.Cunku UZUN PROTOKOL.Adetim 27 Nisan.Tedavi 5 6 hafta surse ancak hazirana ogrenirim ben sonucu.Allah kismet ederse....
Cnm ücret alınıyomu acaba.
Sen ne zaman başlıycaksın bak ikimizinde üçüncü denemeymiş bu sefer inşallah bebişlerimizi alıp gelirizzzz
herkeslere merhaba...keyifler nasil?
tsk heyecanla mayısı beklıyoruz
iyi geceler kızlar nasılsınız
Selam canim bu gece herkesler uykuda galiba.iyilik saglik.Sen nasilsin?
iyi geceler kızlar nasılsınız
Diger topikte okudum ilk denemen sanirim Allah yolunu acik etsin arkadasim...
kizlar mayis ayinda tüp bebek icin doktorunuzmu dedi yoksa sizmi o ay olmak istiyorsunuiz
bende istiyorum almanyadayim ama hangi asamalardan gececem kisaca anlatirmisiniz lütfen