Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tsk heyecanla mayısı beklıyoruz
canım kimimizin 2. 3. 4.denemesi ve her deneme arasında 2 adet dönemi olması gerekiyor ve adetimiz mayısa denki geliyor, kimimiz kendini mayısa göre ayarlıyor örneğin ancak para biriktiriyor, ancak işinden izin alabiliyor, yani evet biraz da planlı, neden sordun?
bende isterdim mayista tüp bebegi yaptirmak ama bana önce 3asilamadan sonra tüpe gecebiliriz dedi doktorum yani buda nerden baksak 10ayimizi alir tüpe gecebilmk icin
kismet belkide asilamada tutar
Gunaydin canim nasilsin bugun.Agri varmi
teşekkur ederım canım, inş. iyi gider hersey.e bu güzel bir haber her şey gönlünce olsun canım benimmmm, inşallahhh yeterli sayıda ve kaliteli embriyon olur, sıkıntısız cefasız transferin olur ve burda bizimle müjdeni paylaşırsın hayırlı uğurlu olsun canım
sağol nilcim. inş. hayırlı olur, hayırlı sonuçlanır. sağol duraların ıcın.Canim hayirli ugurlu olsun tedavin..hadi bakalim topigimiz erken acilis yapti.bak her sey yolunda imis bosuna eziyet ettin kendine...Diger topikleri "SALINADA SALINADA GEZ HAYDI YAVRUM DON DOLAS YINE BIZE GEL" Hamis oldugunda bizim listeye yazalim ama tamammi.Sabah hepimiz icin dua ettim cnm.etmeyede devam edicem..
teşekkur ederım flzask. arkamdan gelmeye başlayın hadı siz de.. sağol duaların ıcın. Allah razı olsun.Hayırlı olsun tedavinn.
ilk tedaviye başlayan olarak ilk hamişte sen olursun inş..bizde geliriz arkadandann..
dularımın hepimiz için..herzaman dualarımdasınız.:26::26::26:
benim şimdiden okuduğum yasin ve meryem surelerim var tesbihlerim var ben o zaman hepiniz için dua ediyorumm..:26:
Ne güzel yavaş yavaş tedaviler başlıyor inşallah senin güzel haberlerinide alırız
Arkadaşlar bende geçen hafta başlıycaktım ama eşim rahatsızlandı gidemedim inşallah öbür hafta başlıycaz
Bizden üçüncü olduğu için kromozom testi istiyceklermiş aranızda yaptıran varmı benim hiç bir bilgim yok bu konuda
Kızlar niye öksüz kaldım bugün nerdesinizzzz..?
Geldimm cnmm geldim özledi valla ama bi türlü şöyle rahat oturup yazamadımm..
bugün koçişimin doğumgünüydü.kayınvalidemelr bizdeydik kutladık beraberr..
bende şimdi fırsat buldum sen nasılsınn..yarın haftasonuuuuuu
Evet canım hafta sonu ve malak pozisyon umu şimdiden aldım. Eşinin dogum gunu kutlu olsun seneye baba olrak da kutlar insallah ayyy içimden ogluyla beraber kutlamak nasip olur dedim allah soyletti herhal .:)))
Günaydınnnnnnn herkeseeeeee
Güzel bi hafasonu geçirmeniz dileğiyleeeeee
Günaydınnnnn, iyi haftasonları sana da canım.
Bugun evimin işlerini yapacağım ben, yarın da sınava gireceğim. Dinlenemem gibi görünüyor
hmm kolay gelsin cnm sana o zaman ben dünden yapmıştım işlerimi..
öğleden sonrada arkadaşlarla buluşmaya gideceğiz. inş.
ne sınavına giriceksin..:44:
Çalıştığım için işler haftasonuna kalıyor, bugun gezmece yok bana yarın sınavdan sonra eşimi ikna ederım gezerız belkı.
yds sınavına gırecegım. Yabancı dil sınavı yani. Dil tazminatı almak için.
Sen tedavı ıcın regl olmayı bekleyenlerden misin canım, ne zaman başlıyorsunuz? :44:
hmm anladım cnmm inş iyi geçer sınavın ve alırsın istediğini:26::26::26:
yakında regli olucam gidicem doktoruma bakalım bi aksilik çıkmazsaa başlayabilirimdee
Sağol canım,inş. alırım.
Hadi arkamdan gelin birer birer. Sonra da gebelik takvimi yapalım profilimize
inş cnmm nisan topiğine bakıyorumda maaşallah ne kadar çok tedaviye başlayan varmışş
bizim topik daha hareketlenmediii
senin nasıl gidiyo şimdi iğneler devamm..
Keşke herkes kendılıgınden bebek sahıbı olsa aslında topiklerde çok insan görmek üzücü.Allah yardım etsin.
Burada hareket yok evet, dingin gider bu ay da
iyi bir sorun yok. Yarısı gitti bile. bugun yarın da vurup pztesı doktora görünecegız bakalım.