- 13 Mart 2013
- 854
- 122
kızz benim kocam gs'li dışarı çıktı ilk defa maç izlemek için ilk dakikalarda 2 gol yenince artık eve nasıl gelir kim bilir
uçanfasulye, sevgili meslektaşım inşallahh bir sorun çıkmayacak, yarın en azından neyin ne olduğunu anlayıp rahatlarsın, gitmen daha iyi o bakımdan
Canim "yarabbi kendimi sana emanet ediyorum.Beni korkularimdan emin kil.Şafi sifatinla bana şifa ver"de .Allahin izni ile hic bi sey olmaz.
Kızzzz.Oyle zor.bulmusuz .Ayrilmasinlar dizimizin dibinden.Biz zaten ilerde kesin donmeyi dusunuyoz...
sizlerin de günü aydın olsun kızlarrr, valla ben progestandan dolayı halsizim, çok uykum var ve daha 2 dersim var, bu gün bitmez gibi geliyorsizler nasılsınız bakim
sizlerin de günü aydın olsun kızlarrr, valla ben progestandan dolayı halsizim, çok uykum var ve daha 2 dersim var, bu gün bitmez gibi geliyorsizler nasılsınız bakim
Günaydınnnnnn herkeseeeeee
nasılsınızzzzzz kızlarrrrrrr
Canim merhaba bizden iyilik sen nasilsin?Sen kac dogumlusun?Ben 85 liyim yaslarimiz ve deneme sayimiz ayni.insallah bu son deneme olur.hayirlisiyla evlatlarimizi kucagimiza aliriz.
kızlar bende varım mayısta başlıyorum kayseri acı badem tüp bebek merkezinde
amin cnm inş..
ben ilk deneme marmara üniversitesi.
2. deneme Umut tüp bebek.
3. de orda olucakk
Merhaba arkadaşlar, ben geldim doktordan.
Meğer adet olmuşum. martın 17sinde olmuştum, bır de nisan başında. Ayda 2 kez regl oldum yanı. Yumurtalıkların normal oldugunu söyledi doktorum. Tedavıye başlamak ıcın uygun dedı ama ıstersenız de dogum kont.hapı verırım dıger ay başlarız dedı. Her ıkı durum ıcınde uygun hersey deyınce ben beklemeyelım başlayalım dedım.
İğnelerımızı aldık. Sanırım ilk tedavıye başlayan ben olacagım. Arada nisan başlığına da kayabılırımtecrube edınebılmek acısından, ama tabı burasıı ılk göz ağrım.terketmem.
Bu akşam 150lik iğnemı yapmaya baslıyorum, 4 gun yapıyorum. Pazartesı yıne dr. yolunda olacagız.
Bir kere bıle olsun, benım ıcın dua edebılır mısınız? Bir ihlas okuyup göndermenız bıle yeter, insanın başka biri için ettıgı dua daha cabuk kabul olurmuş.
Ben de size edecegım. İnş. güzel haberlerı ılk vermek bana nasıp olur. Sonra hepımız, heerkes inş. rabbim
Merhaba arkadaşlar, ben geldim doktordan.
Meğer adet olmuşum. martın 17sinde olmuştum, bır de nisan başında. Ayda 2 kez regl oldum yanı. Yumurtalıkların normal oldugunu söyledi doktorum. Tedavıye başlamak ıcın uygun dedı ama ıstersenız de dogum kont.hapı verırım dıger ay başlarız dedı. Her ıkı durum ıcınde uygun hersey deyınce ben beklemeyelım başlayalım dedım.
İğnelerımızı aldık. Sanırım ilk tedavıye başlayan ben olacagım. Arada nisan başlığına da kayabılırımtecrube edınebılmek acısından, ama tabı burasıı ılk göz ağrım.terketmem.
Bu akşam 150lik iğnemı yapmaya baslıyorum, 4 gun yapıyorum. Pazartesı yıne dr. yolunda olacagız.
Bir kere bıle olsun, benım ıcın dua edebılır mısınız? Bir ihlas okuyup göndermenız bıle yeter, insanın başka biri için ettıgı dua daha cabuk kabul olurmuş.
Ben de size edecegım. İnş. güzel haberlerı ılk vermek bana nasıp olur. Sonra hepımız, heerkes inş. rabbim
e bu güzel bir haberher şey gönlünce olsun canım benimmmm, inşallahhh yeterli sayıda ve kaliteli embriyon olur, sıkıntısız cefasız transferin olur ve burda bizimle müjdeni paylaşırsın hayırlı uğurlu olsun canım