Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

bende isterdim mayista tüp bebegi yaptirmak ama bana önce 3asilamadan sonra tüpe gecebiliriz dedi doktorum yani buda nerden baksak 10ayimizi alir tüpe gecebilmk icin
kismet belkide asilamada tutar

bende isterdim mayista tüp bebegi yaptirmak ama bana önce 3asilamadan sonra tüpe gecebiliriz dedi doktorum yani buda nerden baksak 10ayimizi alir tüpe gecebilmk icin
kismet belkide asilamada tutar

canım sorununa göre karar ver bence, benim doktorum aşılama önermedi, çünkü yumurtalarım çatlatma iğnesiyle çatlamıyor, eğer senin için para ve vakit kaybı değilse problemin aşılamayla hallolabilecek gibiyse tabi ki aşılama yaptır canım, aşılamayla hamile kalanlar var

Gunaydin canim nasilsin bugun.Agri varmi

ilacı aldığımdan beri ağrım yok çok şükür, merakla adetimi bekliyorum, bakalım kistlerim gidecek mi, eğer kistler yok olursa burda göbekler atacağım vallahi

teşekkur ederım canım, inş. iyi gider hersey.
sağol nilcim. inş. hayırlı olur, hayırlı sonuçlanır. sağol duraların ıcın.
teşekkur ederım flzask. arkamdan gelmeye başlayın hadı siz de.. sağol duaların ıcın. Allah razı olsun.

suer, sağol canım iyi dileğin için. inş. siz de hayırlısıyla başlarsınız. Guzel haberlerle bayram havasına döner topik umarım.

Kızlar niye öksüz kaldım bugün nerdesinizzzz..?

Son düzenleme:
Kızlar niye öksüz kaldım bugün nerdesinizzzz..?

Geldimm cnmm geldim özledi valla ama bi türlü şöyle rahat oturup yazamadımm..
bugün koçişimin doğumgünüydü.kayınvalidemelr bizdeydik kutladık beraberr..
bende şimdi fırsat buldum sen nasılsınn..yarın haftasonuuuuuu

Evet canım hafta sonu ve malak pozisyon umu şimdiden aldım. Eşinin dogum gunu kutlu olsun seneye baba olrak da kutlar insallah ayyy içimden ogluyla beraber kutlamak nasip olur dedim allah soyletti herhal .:)))

Evet canım hafta sonu ve malak pozisyon umu şimdiden aldım. Eşinin dogum gunu kutlu olsun seneye baba olrak da kutlar insallah ayyy içimden ogluyla beraber kutlamak nasip olur dedim allah soyletti herhal .:)))

sağol cnm benimmm...valla ben oğluşum olsun istiyorumm sağlıklı hayırlı olsunda ama nedensee oğlan geçiyo içimdenn..
geçen tedavi dönemimden bu yana
Rabbim gönlümüze göre verir inş. hepimizinn.:26::26::26:

Daha yeni girebildim eve.bugun sohbet edemedik.benden selam olsun size ...cok yoruldum bugun hemen yaticam...optum sizi...

Günaydınnnnnnn herkeseeeeee
Güzel bi hafasonu geçirmeniz dileğiyleeeeee

Günaydınnnnn, iyi haftasonları sana da canım.
Bugun evimin işlerini yapacağım ben, yarın da sınava gireceğim. Dinlenemem gibi görünüyor

hmm kolay gelsin cnm sana o zaman ben dünden yapmıştım işlerimi..
öğleden sonrada arkadaşlarla buluşmaya gideceğiz. inş.
ne sınavına giriceksin..:44:

hmm kolay gelsin cnm sana o zaman ben dünden yapmıştım işlerimi..
öğleden sonrada arkadaşlarla buluşmaya gideceğiz. inş.
ne sınavına giriceksin..:44:

Çalıştığım için işler haftasonuna kalıyor, bugun gezmece yok bana yarın sınavdan sonra eşimi ikna ederım gezerız belkı.
yds sınavına gırecegım. Yabancı dil sınavı yani. Dil tazminatı almak için.
Sen tedavı ıcın regl olmayı bekleyenlerden misin canım, ne zaman başlıyorsunuz? :44:

hmm anladım cnmm inş iyi geçer sınavın ve alırsın istediğini:26::26::26:
yakında regli olucam gidicem doktoruma bakalım bi aksilik çıkmazsaa başlayabilirimdee

hmm anladım cnmm inş iyi geçer sınavın ve alırsın istediğini:26::26::26:
yakında regli olucam gidicem doktoruma bakalım bi aksilik çıkmazsaa başlayabilirimdee

Sağol canım,inş. alırım.
Hadi arkamdan gelin birer birer. Sonra da gebelik takvimi yapalım profilimize

Sağol canım,inş. alırım.
Hadi arkamdan gelin birer birer. Sonra da gebelik takvimi yapalım profilimize

inş cnmm nisan topiğine bakıyorumda maaşallah ne kadar çok tedaviye başlayan varmışş
bizim topik daha hareketlenmediii
senin nasıl gidiyo şimdi iğneler devamm..

inş cnmm nisan topiğine bakıyorumda maaşallah ne kadar çok tedaviye başlayan varmışş
bizim topik daha hareketlenmediii
senin nasıl gidiyo şimdi iğneler devamm..

Keşke herkes kendılıgınden bebek sahıbı olsa aslında topiklerde çok insan görmek üzücü.Allah yardım etsin.
Burada hareket yok evet, dingin gider bu ay da
iyi bir sorun yok. Yarısı gitti bile. bugun yarın da vurup pztesı doktora görünecegız bakalım.

keşke cnm bakyıorumda tüp bebek merkezi dolu kk 'danda belli ne kadar çok insan tüp bebek yaptırıyo ne kadar üzücü.
gerçekten ilerde normal yoldan çoçuk sahibi olan az olucak herhaldee
bakalım belkiii ilerleyen günlerde burasıda hareketlenir..
hadi bakalım inş herşey yolundadır.....iyi haberlerle gelirsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…