Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

kızz benim kocam gs'li dışarı çıktı ilk defa maç izlemek için ilk dakikalarda 2 gol yenince artık eve nasıl gelir kim bilir:KK5:
uçanfasulye, sevgili meslektaşım inşallahh bir sorun çıkmayacak, yarın en azından neyin ne olduğunu anlayıp rahatlarsın, gitmen daha iyi o bakımdan:KK34:

Canim "yarabbi kendimi sana emanet ediyorum.Beni korkularimdan emin kil.Şafi sifatinla bana şifa ver"de .Allahin izni ile hic bi sey olmaz.

sağolun arkadaşlarım, gitmek en iyisiydi menac haklısın. anlayalım bakalım bir ne var yok.
nil dua edıyorum ben de hep inşirahı okudum bugun hep, stresım bıtsin istedim. Rahatladım biraz daha şükür.
yarın dönünce de yazarım ne oldugunu ınş.

Canlarim ben cikiyorum..Herkese iyi geceler..Aman beylere dokanmayin..uyuyo numarasi yapin:))))malum 2-0

Kızzzz.Oyle zor.bulmusuz .Ayrilmasinlar dizimizin dibinden.Biz zaten ilerde kesin donmeyi dusunuyoz...

buluruz bir yolunu dünürüm ya, olmazsa ortada buluşuruz:KK1:Allah gönlüne göre versin canım, ne güzel hayaller bunlar ya, bu arada kocam geldi ben çıkıyorum datlım, öpüyorum hepinizi kocamannnn:KK54:iyi gecelerrrr...

Kizlar gunaydinlar herkese..Güzel bi gun olsun insaallah...saglik,mutluluk huzur dolu...

sizlerin de günü aydın olsun kızlarrr, valla ben progestandan dolayı halsizim, çok uykum var ve daha 2 dersim var, bu gün bitmez gibi geliyor:KK14: sizler nasılsınız bakim:nazar:

sizlerin de günü aydın olsun kızlarrr, valla ben progestandan dolayı halsizim, çok uykum var ve daha 2 dersim var, bu gün bitmez gibi geliyor:KK14: sizler nasılsınız bakim:nazar:

günaydın canım. inşallah hemencecik biter dersin ve evine gidip bi güzel uyku çekersin :)) yaaa benim eşimde GS.li kafayı yedi. Saat 12.yi geçiyodu eve geldi surat beş karış falan sabahta laf etmiş arkadaşları FB li olanlar aradım napıyosun diye adamın kafasının tası atmış iyice :)))

ay cnm 2 ders geçer hemencecik...gider uyursunnnnnn bi güzell.:KK16::KK16:
bende iyi cnmm ..kahvaltımı yaptım oturuyorum....kalkıp işlere girişicemmm..:KK52::KK52::KK52:

Günaydınnnnnn herkeseeeeee:KK71::KK71::KK71:
nasılsınızzzzzz kızlarrrrrrr:KK16::KK16::KK16::KK16:

Canim merhaba bizden iyilik sen nasilsin?Sen kac dogumlusun?Ben 85 liyim yaslarimiz ve deneme sayimiz ayni.insallah bu son deneme olur.hayirlisiyla evlatlarimizi kucagimiza aliriz.

Canim merhaba bizden iyilik sen nasilsin?Sen kac dogumlusun?Ben 85 liyim yaslarimiz ve deneme sayimiz ayni.insallah bu son deneme olur.hayirlisiyla evlatlarimizi kucagimiza aliriz.

Merhaba cnmm..ben 84 eylül doğumluyum..inşallah cnm 3.ve son olur artıkk..:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Canim az kalmis iki ders.Nedir bu kadinlarin cektigi yahuuu...igne bize hormon bize.Uykuda bi geldimi hic bi sey dinlemez...tatli tatli bastirir...

kızlar bende varım mayısta başlıyorum kayseri acı badem tüp bebek merkezinde

Merhaba canim.Sen bilgilerini yaz yasin,sorun nedir,kacinci denemen?Listeyi hazirlayan Menac arkadasimiz bugun biraz halsiz..O kendini iyi hissedince bilgilerini ekleyecektir....

Merhaba arkadaşlar, ben geldim doktordan.
Meğer adet olmuşum. martın 17sinde olmuştum, bır de nisan başında. Ayda 2 kez regl oldum yanı. Yumurtalıkların normal oldugunu söyledi doktorum. Tedavıye başlamak ıcın uygun dedı ama ıstersenız de dogum kont.hapı verırım dıger ay başlarız dedı. Her ıkı durum ıcınde uygun hersey deyınce ben beklemeyelım başlayalım dedım.
İğnelerımızı aldık. Sanırım ilk tedavıye başlayan ben olacagım. Arada nisan başlığına da kayabılırım :KK1: tecrube edınebılmek acısından, ama tabı burasıı ılk göz ağrım.terketmem.
Bu akşam 150lik iğnemı yapmaya baslıyorum, 4 gun yapıyorum. Pazartesı yıne dr. yolunda olacagız.
Bir kere bıle olsun, benım ıcın dua edebılır mısınız? Bir ihlas okuyup göndermenız bıle yeter, insanın başka biri için ettıgı dua daha cabuk kabul olurmuş.
Ben de size edecegım. İnş. güzel haberlerı ılk vermek bana nasıp olur. Sonra hepımız, heerkes inş. rabbim

Meğer adet olmuşum. martın 17sinde olmuştum, bır de nisan başında. Ayda 2 kez regl oldum yanı. Yumurtalıkların normal oldugunu söyledi doktorum. Tedavıye başlamak ıcın uygun dedı ama ıstersenız de dogum kont.hapı verırım dıger ay başlarız dedı. Her ıkı durum ıcınde uygun hersey deyınce ben beklemeyelım başlayalım dedım.
İğnelerımızı aldık. Sanırım ilk tedavıye başlayan ben olacagım. Arada nisan başlığına da kayabılırım :KK1: tecrube edınebılmek acısından, ama tabı burasıı ılk göz ağrım.terketmem.
Bu akşam 150lik iğnemı yapmaya baslıyorum, 4 gun yapıyorum. Pazartesı yıne dr. yolunda olacagız.
Bir kere bıle olsun, benım ıcın dua edebılır mısınız? Bir ihlas okuyup göndermenız bıle yeter, insanın başka biri için ettıgı dua daha cabuk kabul olurmuş.
Ben de size edecegım. İnş. güzel haberlerı ılk vermek bana nasıp olur. Sonra hepımız, heerkes inş. rabbim

e bu güzel bir haber:KK76: her şey gönlünce olsun canım benimmmm, inşallahhh yeterli sayıda ve kaliteli embriyon olur, sıkıntısız cefasız transferin olur ve burda bizimle müjdeni paylaşırsın hayırlı uğurlu olsun canım:KK16:

Son düzenleme:

Canim hayirli ugurlu olsun tedavin..hadi bakalim topigimiz erken acilis yapti.bak her sey yolunda imis bosuna eziyet ettin kendine...Diger topikleri "SALINADA SALINADA GEZ HAYDI YAVRUM DON DOLAS YINE BIZE GEL" Hamis oldugunda bizim listeye yazalim ama tamammi.Sabah hepimiz icin dua ettim cnm.etmeyede devam edicem..

e bu güzel bir haber:KK76: her şey gönlünce olsun canım benimmmm, inşallahhh yeterli sayıda ve kaliteli embriyon olur, sıkıntısız cefasız transferin olur ve burda bizimle müjdeni paylaşırsın hayırlı uğurlu olsun canım:KK16:

Ay benim dunurum halsizmi dusmus..amanda aman :)))hadi arkadasim sira sende ikinci tedavi senden olsun hayirlisi ile...

X