Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

UCANFASULYE yarinki sınavda basarilar.pzt kontrol guzel gecsin umarim.. FLZASK iyi gezmeler tatlim...MENACCC sen nasilsin canim benim?

UCANFASULYE yarinki sınavda basarilar.pzt kontrol guzel gecsin umarim.. FLZASK iyi gezmeler tatlim...MENACCC sen nasilsin canim benim?

Teşekkur ederım canım,sağol. yumurtalıklarım acırdı iğne vurmaya başlayınca ama bu sefer bir acı yok. Neden acaba :44: İnşallah oluşuyordur yumurtalar. Belki bugun yarın hissederım.
Sen nasılsın?

Iyiyim canim.Dun ev gezmesindeydim.Bugun Cami kermesi icin kurabiye yapicam...Agri olmamasi guzel yumurtalar catlamaya yakin kasikta bi batma hissi oluyo normalde...

MERHABALAR arkadaşlar,Allah hepimizin yardımcısı olsun,bende nisan 18-19 gibi tüp bebek tedavisine başlıcam Allah izin verirse..şimdiden zaman geçmiyor bir türlü ,tedaviye başlayınca nasıl sabredicem bilmiyorum..bir tane başarısız aşılama denemem olmuştu,tekrar denemek istemedim.İşşallah çekilen sıkıntılar yerini sevinçlere bırakır...

bende bu ay başlıyorum tüp bebeğe adetiimin 2. günü bugun pazartesi doktor cagırdı bakalım hayırlısı İstanbul tüp bebek merkezi aret kamarla baslıyorus sebeb erkek infertilitesi bir aşılama denedik başka bi hastanede ama spermleirn morfolojiye bakılmamıştı morfoloji %1 çıkınca doktor sperm sayısı iy ama hareketsiz ve yapısal bzukluk var asılama tutmaz deyip tüp bebek önerdi kızlar dualarınıza ihtiyacım var off neler yapılıyor İstanbul tüp bebekte tedaviye başlayanlar neler yapıosunuz !!

hoş geldin canım, inşallah ilk ve son olur göbeğin bebeişli olur çok az kalmış bak biz teeee mayısı bekliyoruz, günler çabucak geçer ve umarım sonunda çokkk mutlu olursun

iyiydir bebek, sen tabi şimdi kermestesindir, kocaman öptüm dünürüm

hayırlı olsun canım, doktorunun ismini çok duydum başarılı bir doktor inşallah senin de derdine deva olur, tüp bebek tedavisindeki herkes için dua ediyorum canım, inşallah senin de kucağın dolacak 9 ay sonra inşallahhhh

datlım batmalar için daha erken değil mi, 6-7.günde başlamıştı benim:44: stres yapma her şey güzel olacak Allahın izniyle

Iyiyim canim.Dun ev gezmesindeydim.Bugun Cami kermesi icin kurabiye yapicam...Agri olmamasi guzel yumurtalar catlamaya yakin kasikta bi batma hissi oluyo normalde...
kolay gelsın dicem ama coktan yapmışsındır. Biraz daha beklemelı bakalım batma için.
hoşgeldin jasmin, tedavın hayırlı olsun. Güzel sonuçla bitsin ınş.
Sen de hoşgeldin ares, ben de pztesı doktora gıdıyorum. Aynı gün :))
Güzel olumlu sonuclar alırsın umarım.hayırlısı olsun inş.
datlım batmalar için daha erken değil mi, 6-7.günde başlamıştı benim:44: stres yapma her şey güzel olacak Allahın izniyle
Batma beklıyorum ya hale bak Daha hareket yok bakalım, erken gibi haklısın

inşallah tek isteğim bu şimdilik (( rabbim kimsenin kucagını bos bırakmasın ne evladıyla nede evladın yokluguyla imtihan etmesin bizleri..

inşallah sende olumlu sonuc alırsın senin denemen ilkmi kacıncı olcak bu sorun ne cokmu sordum soruyu nedir :)

inşallah sende olumlu sonuc alırsın senin denemen ilkmi kacıncı olcak bu sorun ne cokmu sordum soruyu nedir :)

sağol canım, benım ılk denemem. sorun pko ve varıkosel. Bak bızım ilk sayfamızda bi tablomuz var. Senı de eklerler oraya oradan bızımle ılgılı bılgılere ıstedıgın zaman ulaşabılırsın. Ben de arada unutup bakıyorum kim nasılmış diye

hoş geldin canım, inşallah ilk ve son olur göbeğin bebeişli olur çok az kalmış bak biz teeee mayısı bekliyoruz, günler çabucak geçer ve umarım sonunda çokkk mutlu olursun

güzel dileklerin için teşekkür ederim canım,Allah isteyen herkese nasip etsin işallah...aşılama da umudum yoktu olmadı da zaten bu sefer çok umutluyum olacakmış gibi hissediyorum:) bu hafta tahlillerimi yaptırıcaz bir sorun çıkmaz işallah..dün eltimin hamile haberini aldım,biz korunuyoruz diyolardı, daha geçen sene evlendiler,ben evleneli 3 sene oldu..eşimde bende buruk bir sevinç yaşadık(,bu arada bizim sorunumuz varikosel ameliyatta oldu eşim yeni yeni düzeliyor değerler.Allah hayırlısını versin artık beklicez...

Seni o kadar iyi anlıyorum ki. Inan hepimiz ayni duygulari yasadik yaşıyoruz. Cigerci kedisi gibi hissediyorum kendimi bazen. Ama unutma herkesin sinavi farkli. Güzel günler gorecegiz canim bol cocuklu ve mutlu gunler. Biraz yorulacagiz bu uğurda ama belki de dünyanın en iyi anneleri olacağız :)))

bende senin gibi düşünüyorum canım,buda benim sınavım mı acaba diyorum,Allah yinede bununla sınav etmesin çok zor.bugünde muhabbet kuşumun biri öldü biri kaçtı Allahım onada çok üzüldüm bugün zor bir gün benim için bir kendime ağlıyorum bir kuşlara ağlıyorum(işşallah tedavimiz sonuç verirde bu yanlızlık son bulur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…