• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

MAYBELLINE Hakkındaki Düşünceleriniz

Ben maybelline rimel kullanıyorum ondan öncede loreal kullanıyodum ama fiyatları baya uçtu.. Maybelline hem ekonomik hemde memnunum hatta en son aldığımı yanlışlıkla kahverengi vermiş bayan ama ondanda memnunum :) Lipstickleride çok güzel dudak rengine yakın bir turuncusu var sürekli onu kullanıyorum bronz allıkla çok hoş duruyo. Rimelinide tereddütsüz alabilirsin bence ben dışı lacivert olannını kullanıyorum.. Geçen ay sadece kızlar kandırdı beni beyunun yeni rimeli çıkmış onu kullandım oda güzeldi kirpiklerim dolgun durdu şişesi turuncu renkliydi.. Ama gözlerim ameliyatlı olduğu için bana en kullanışlı maybelline geliyor çünkü gözüme kaçınca çok azcık yanıyo gözüm ama diğerleri ağlatıyo mübarek :1:

Son düzenleme:
katıIyorum sana bende maybellinenin rimeI ve göz kaIemini kuIIanıyorum memnunum fiyatIarıda cok pahaIı degiI:34:

maybelinne çok iyi bi marka tabiki çok dah aiyi markalar var ama ortalama fiyatlardaa olanlardan en iyisi diyebilirim

bende 1 ay once 3 al 2 ode kampanyasından affinitone fondoten, pudra,kapatıcı aldım coook memnunum da gecen hafta rimelini aldım ama pek memnun kalmadım keske almasaymısım :14:

arkadaslar maybellınenın ınce uclu ama diplinerı varmı ılk kez dıplıner kullncam da kalın uclu olmazsa ıyı olur :(( ve de fıyatı ndeır kullanan arkadaslar bılgı verırsenız cok sevınırım :) bu arada maybellınen dudak kalemınden memnunmusunuz ????

di-BFHT7G4U.jpg

di-ULHN.jpg

di-XZMS.jpg

di-U2HT.jpg

Meybılayn dan bir yavrı daha adı Love Red...Mükemmel bir parlatıcı 10 üzerinden 9 veriyorum.Tavsiye ederim dudağımdaki görüntüsü bulanık çıkmış gayet alımlı parlak şeker bi renk çekimdeki kalitesizlikten kaynaklanıyor...yumuşak bir açık bir vişne..Esmerlere olmaz belirteyim...Yapış yapış olmeyor rahatsız etmiyor.Ay saçım dudağıma yapıştı iki dudağımı açıp konuşamadım...gibi rahetsizlikler bu üründe mümkün değil..10 küsüre aldım ama 16-17 gibi bi şeydi..:52:Güle güle kullanayım....:53::54:

di-BFHT7G4U.jpg

di-ULHN.jpg

di-XZMS.jpg

di-U2HT.jpg

Meybılayn dan bir yavrı daha adı Love Red...Mükemmel bir parlatıcı 10 üzerinden 9 veriyorum.Tavsiye ederim dudağımdaki görüntüsü bulanık çıkmış gayet alımlı parlak şeker bi renk çekimdeki kalitesizlikten kaynaklanıyor...yumuşak bir açık bir vişne..Esmerlere olmaz belirteyim...Yapış yapış olmeyor rahatsız etmiyor.Ay saçım dudağıma yapıştı iki dudağımı açıp konuşamadım...gibi rahetsizlikler bu üründe mümkün değil..10 küsüre aldım ama 16-17 gibi bi şeydi..:52:Güle güle kullanayım....:53::54:

güle güle kullan canım çok beğendim rengi ama esmerlere olmaz demişsn :(

Dudağımda görüldüğü gibi değil daha canlı çok soluk çıkmış..Eğer esmersen çok düzgün hatların varsa belki olabilir çünkü belirgin bir renk..Biliyorsunuz belirgin tonlar esmerleri daha da koyu gösteriyor..İşte tam bu tonu gösteren resimler:

di-KDP1.jpg

En üstteki renk diyebiliriz..

di-0387ZKSL.jpg

İşte bu dudaktaki red love!:17::38:

Son düzenleme:
Maybelline den colorsensational ruj aldim..daha oncede watershine ruj kullanmistim..merak ettigim konu su..bu rujlar neden guzel kokmuyor..yani bozuk desem ikisinide ayri yerden aldim..denk gelmis olmaz diye dusunuyorum..tamam ruju koklayinca guzel sayilir bir kokusu var ama surunce kesinlikle oyle degil..bu sorunu yasayan baska biri var mi merak ettim...:43:

bende maybellıne ın ürünlerini çok beğeniyorum arkadaşımızın dediği gibi hem ekonomik hemde kaliteli..nede olsa loreal ın ürettiği bir marka..ben yıllardır dıamond ışıltılı rujları var onu kullanıyorum..makyaj çantamda 3 adet rju ve rimeli var..çok memnunum...

cok sevdıgım bır markadır rujlarına bayılıyorum rımelınıde kullandım yıllarca..

maybelline, hayvanlar üzerinde dehşetengiz deneyler yapan firmaların başında geliyor,,max factor,loreallle birlikte,,, artık maskaralarını ve göz makyajı çıkarma losyonlarını satın almıyorum....abd de pazar payını bu yüzden kaybettiği için türkiye'de pek bi popüler ama,,,,kan ve dehşetengiz deneyler üzerinden güzel görünmeye hayır diyorum,,lütfen herkes aklını başına alıp,biraz düşünsün!!! avon,oriflame,nivea,bodyshop gibi firmalar hayvan deneyleri yapmıyorlar kozmetik ürünlerinde,,,,şans verme taraftarıyım ki bende eski bir maybelline fanıyım,,,artık değil,,gözgöre göre aptal gibi gidip satın almak istemiyorum...

bu markanin sadece rujlar kullaniyorum. no 255 ve 278. coook memnunum!!! Bu rujlar simdi yeni ambalajda cikti ve aromali oldu!

arkadaşlar maybelline' in de; başta loreal ve alt markaları gibi en başta gelen ve bilinen bir hayvan katliamcısı olduğunu yazmıştım..petanın resmi sitesinden alıntılarımla,,hatta üşenmedim bu forumda ilgili yerlere ingilizceden türkçeye çevirilerini yazıyorum,zaman ayırıp,,,,ki meşgul biriyim ben,,,neden bu markada ısrar ediliyor?bunu lütfen biri açıklayabilir mi? youtube sitesine girip animal testing yazdığınızda(hiç yapmayanlarınız mutlaka bir yapsın bunu) karşınıza çıkan yüzlerce işkence videolarında gördüğünüz veya göreceğiniz görüntülere aldırmadan nasıl bu markayı kullanmaya devam edeceksiniz? mantıki bir izah bekliyorum.....animal testin videolarını izlemeden lütfen yazımı sataşmak gayesiyle alıntılamayın....peşinen de cevap veriyim,,finans uzmanıyım,herhangi bir markanın satış temsilcisi felan da değilim.....duyarlı ve vicdanlı bir bireyim ve son derece önemli, hassasiyeti olan bu konuda herkesi de uyarmayı vicdanen kendime dustur edindim.....maybelline,loreal ve max factor kan ve işkence üzerinden rant sağlayan ve en bilinen ,en çok protesto edilen (yurTdışında) 3 firma,,,buna rağmen neden maybelline mesela? neden bu aymazlık?

Son düzenleme:
Back