canım karışık yaz istersen:)))))en azından bugün doktor randevun nasıl geçti ondan bahset dikişlerin ne zaman alınacak ? bu arada hayatım seni sahiplenmesinide gösteriyor aslında bu kadar teepki vermesi gerçi bilemiyorum ilişkinizin süresi ve seviyesi önemli kıskançlık duygusuda olabilir kıyafetime karışmayan eşim bikinilere bakarken bbikni mi alacaksın dedi kiii hayatta bugüne kadar ne giyersem giyeyim hiç kıskançlık etmez hattasen dünyanın en güzel kadını bende en şanslı erkeyiyim diyen ada bu
bir garip oluyorlar yani eğer ciddi bir ilişkinse bir kaç gün siniri geçince ara yada yanına git konuşmaya çalış tatlım hiç zehir etme kendine bu durumu tadını çıkar çok üzüldün mü geç aynanın karşısına çıkart sporcu sütyenini moralin düzelsin
tamam gezgincik ben doktor randevumdan başlayayım en iyisi :) dikişlerim dün alındı çok huylandım o ipliklerin yavaş yavaş çekilme hissinden dolayı.reglıyı de sordum normal dedı..
vallaha ilişkimizin süresi 3.5 sene en dolusundan.seviyesi de ciddi bi seviye :) kıskançlık duygusu tabikide var ondan da eminim zaten.
senin eşin hiç kıskanmayıp bikini mi alacaksın dediyse yani hiç kıskanmayan erkek bile takılıyosa ciddin birsey var bu silikon olayında demektir.bakalım zamanla gorucez ne olcagını.buarada bıldıgın canım cıgerım yanı o benım.bir şekilde halletmeye çalıscam zamanla...